Poradna duly
Jana Čurdová
KalinkaIvča píše:
Jo, otočme list …můžeme to vzít z druhého konce …kakání …![]()
![]()
KalinkaIvča píše:
Jo, otočme list …můžeme to vzít z druhého konce …kakání …![]()
![]()
Tedy, vy jste to rozfofrovaly. Já než napíšu jednostránkovou úvahu, tak vy takhle.
Ivčo
Rok? Tý brďo, bych řekla, že už musí být zelený. To asi ta sůl.
Soucítím s obočím, taky ho mám jak Brežněv a nechce se mi do toho.
Bebuško Šup z pod stolu a za skoromanželem. Tak mě napadla taková vlezlá otázka, ale když paříme-bude svatba?
Marti
Pozdě, ale dobrou.
Já jak nepiju, tak mi ani nikdá špatně nebylo. Ale pravda, po cca 7mi letech abstinence si teď občas dám medovinu nebo trošku dobrého vía, ale to už musí být. ![]()
vladi1 píše:
Ivčo,nech si důkladné popisy,aby se mi po x letech,ani to nechci počítat,neudělalo dobře.
Ty dva roky … to by bylo teda počítání
![]()
KalinkaIvča píše:
Se omlouvám![]()
![]()
… vytrhnu nějaký oboč a humor mě zase přejde
neboj, taky stále trpím a opravdu to po letech ne a ne přejít. Vždycky mi vyhrknou jako reakce slzy, ne bolestí, ale ono to samo, je to nějak propojené, či co…
mmch., odkud jsi z Vysočiny? se mi tam teď odstěhovala kamarádka..
Ivčo,trochu přidej,ale já se cítim na min.To je důležitý,ne?
žížala píše:Bebuško Šup z pod stolu a za skoromanželem. Tak mě napadla taková vlezlá otázka, ale když paříme-bude svatba?
Anebo může skoromanžel za Bebuškou pod stůl … změna je život
…tady se něco chystá??????? Že to nevíme ??????
žížala píše:
Bebuško Šup z pod stolu a za skoromanželem. Tak mě napadla taková vlezlá otázka, ale když paříme-bude svatba?
nevím, prý někdy…jsme to zkrátka prý pořád jen nestihli… já to neřeším a on podle mě taky ne… už jsem se odnaučila očekávat třeba při narozkách atd. něco jako prstýnek ![]()
ale i kdyby, dřív než se rozhoupe, ho zase naštvu a on si řekne, že s takovouhle teda ne a je jasno
![]()
vladi1 píše:
Já jsem asi ztratila nit. ![]()
Bebuska píše:KalinkaIvča píše:mmch., odkud jsi z Vysočiny? se mi tam teď odstěhovala kamarádka..až budeš někdy jíst výbornu Vysočinu (ten salám), tak je určitě vyrobený u nás v masně - v Hodicích
…jinak na půl cesty mezi Telčí a Jihlavou …mikroregion Třešťsko …
![]()
Kam se kamarádka odstěhovala …Vysočina je veliká …
Tak střeva z břicha opravdu ne…
Já chtěla být už od dětství veterinářkou, vše podřídila přírodopisu, chemii a v devítce jsem sebou sekla, když jsem viděla krev. Přes gympl se nic nezměnilo a pak mě chytlo učení a je taky dobře. Ale občas si vzpomenu.
jirabobes píše:vladi1 píše:Já jsem asi ztratila nit.
vidíš, nemáš lézt na jiné diskuze ![]()
Bebuško
My jsme se brali,když jsem čekala Gabku.Zasnoubili,když jsme čekali Kubíka......to jsme koupili v bazárku kočárek a odvezli ho k našim (aby nebyl doma) a pak jsme spolu šli do zlatnictví a Martin mi koupil prstýnek.Ale nedal.Až venku......v dešti na lavičce. ![]()
Já se rozhodně na 32 necítim,ni e mi nechce věřit,že už mi je tolik ![]()