Poradna duly
Jana Čurdová
Martin maká.Je v práci a vyjímečně maká. (škodoliběsesmějícísmajlík)
Ivčo,hodně zdravíčka Honzíkovi ke 14 měsícům.Matýskovi samo taky.
jirabobes píše:KalinkaIvča píše:Ahá.No blbé probuzení.jirabobes píše:Si to moc nepamatuju, ráno na Silvestra jsem přišla z práce, naházela do sebe co bylo po ruce, pak se po čtyřech chodinách vzbudila a blila a blila …KalinkaIvča píše:Ahá.Tak tomu bych i věřila.Ale myslím si,že nebyl nějak dobrý.Ne?jirabobes píše:on byl rok prošlej … jsem koukla jen na měsíc, rok by mě nenapadl … a na chuti až tak nic divného mi nepřišlo (byla jsem po noční
Ivčo
To jsem netušila,že se dá přiotrávit balkánem.) …
asi to nebylo jen probuzením ![]()
vladi1 píše:
Ivčo,to musel být super zážitek.Já naposled blinkala,když jsem slavila 18ctiny.
..no já naposled (když neberu těhu) tak před třema rokama, když tři doktoři slavili narozeniny a dvě holky odchod, ty jo, to byla ostuda, jsem se pak styděla do práce
v devět večer jsem volala Milanovi, ať pro mě přijede …fuj, kombinace Myslivce (co mě to napadlo
) a dvanáctistupňováho piva … na poblití doporučuju ![]()
vladi1 píše:
ty jo, to je výkon!
Já teď na horách, přejedla jsem se buřtguláše a po pěti minutách to šlo ven, jen ten „kousek“, co už byl moc ![]()
Musim si napsat nákup na zítra,nevim jestli to s vámi zvládnu.
Ivčo,už jsi něco vytrhla?
Bebuška,asi dělá 2.večeři.
vladi1 píše:
Jiři,ty mu tedy přeješ
Včera byl taky v práci a že by se předřel..... Už párkrát přiznal,že já doma s dětma mám víc práce než on v robotě.
jirabobes píše:
Marti ,dobrou.Ivčo ,toto letí.Co?
letí …to je děsný …
Marti , taky dobrou!
Vladi , díky za prcka ![]()
Bebuska píše:vladi1 píše:ty jo, to je výkon!
Já teď na horách, přejedla jsem se buřtguláše a po pěti minutách to šlo ven, jen ten „kousek“, co už byl moc
jsem si to představila …
…musím krotit fantazii ![]()
vladi1 píše:
beru zpět bebuška nedělá večeři,lesedí u netu.
jsem nějak mimo
večeři fakt nedělám, už ne… ![]()
Tak mě naposledy bylo špatně (vyjma těhu) na Nový rok roku 2007.A dva nebo 3 dny.Ten šampus byl nějaký špatný.Moc jsem nevypila a po šampusu to byl konec a další dny jsem jen ležela a blila.
Od té doby nikdy igristoje. ![]()
KalinkaIvča píše:Bebuska píše:jsem si to představila …vladi1 píše:ty jo, to je výkon!
Já teď na horách, přejedla jsem se buřtguláše a po pěti minutách to šlo ven, jen ten „kousek“, co už byl moc…musím krotit fantazii
pardon, všem se omlouvám, tak důkladný popis to zas snad nebyl
![]()