Poradna duly
Jana Čurdová
Bebuško
Já jsem vyrůstala i se učila s klukama.Já vydržím hodně.
I důkladný popis.A tohle důkladné nebylo.To jen Ivča rozjela fantazii. ![]()
vladi1 píše:
Musim si napsat nákup na zítra,nevim jestli to s vámi zvládnu.
Ivčo,už jsi něco vytrhla?Bebuška,asi dělá 2.večeři.
jj, vytrhla, hrozně dlouho trvá, než se mi to pošle, tak něco stíhám … ale dělám to už roky a pořád to bolí
…voprus … někdy si říkám, jak jsme chudáci … chlapi tohle neřeší …teda aspoň většina
![]()
A Ty už máš seznam, Vladi ? ![]()
vladi1 píše:
Zítra budou mít holk dobré téma k snídani.
Beztak tu nikdo nebude.Zase já.........Ale třeba se dětem podaří Radečka nevzbudit a pospíme. ![]()
Mě když je zle,tak si vemu žvejkačku a pěkně to rozdýcham.Já blinkat neumim a na štěstí mé děti,moc často taky ne.
Bebuska píše:KalinkaIvča píše:pardon, všem se omlouvám, tak důkladný popis to zas snad nebylBebuska píše:jsem si to představila …vladi1 píše:ty jo, to je výkon!
Ivčo,to musel být super zážitek.Já naposled blinkala,když jsem slavila 18ctiny.
Já teď na horách, přejedla jsem se buřtguláše a po pěti minutách to šlo ven, jen ten „kousek“, co už byl moc…musím krotit fantazii
![]()
jo, v poho, já jen tu fantazii … zvládnu hodně, vždyť jsem sestra … kdyby jste věděli, co může téct člověku z břicha … to je jiná ![]()
KalinkaIvča píše:kdyby jste věděli, co může téct člověku z břicha … to je jiná
KalinkaIvča píše:Bebuska píše:jo, v poho, já jen tu fantazii … zvládnu hodně, vždyť jsem sestra … kdyby jste věděli, co může téct člověku z břicha … to je jináKalinkaIvča píše:pardon, všem se omlouvám, tak důkladný popis to zas snad nebylBebuska píše:jsem si to představila …vladi1 píše:ty jo, to je výkon!
Ivčo,to musel být super zážitek.Já naposled blinkala,když jsem slavila 18ctiny.
Já teď na horách, přejedla jsem se buřtguláše a po pěti minutách to šlo ven, jen ten „kousek“, co už byl moc…musím krotit fantazii
![]()
no tak teď se zase zvedl kýbl téměř mně… já miluju sledovat operace apod., ale tohle zrovna nee
![]()
Ivčo,nech si důkladné popisy,aby se mi po x letech,ani to nechci počítat,neudělalo dobře.
seznam tady smolim,ale nic moc.Nějak se mi vykouřilo,co jsem chtěla.