PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
27.1.09 23:56

Jiři
Tak to jsi mě hodně pobavila, prý obelix. Já mám taky schovaný i to, co v něm bylo původně. Honza mi je občas nosil a nosí, tak mi to ani divné nebylo.

Prstýnek ale nenosím, protože jsem s ním jednou škrábla Matíka při hlazení, mám vystouplý ten kamínek. Jo a taky mi byl malý, tak jsme ho šli vyměnit. Tak nevím, jak to v těch amerických filmech dělají, že jim to vždycky padne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
27.1.09 23:57
Bebuska píše:
vladi1 píše:
ségra po prvním císaři taky chtěla rodit normálně,ale bohužel to nedopadlo,byl to zas císař.
ségře řekli rovnou, že druhý taky císařem, nevím, proč, ale rovnou..

hm …tak uvidíme … nějak za mě to miminko dostanou :lol: :lol: …kéž by to bylo ještě letos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
27.1.09 23:58

Já prstýnek dostala,ale bylo to k Valentýnu,o něco dřív.Já ted tejně žádný nenosim,páč mi jsou velký.Mam je hezky v krabičce.Vlatně jsem dostala ještě řětízek,tak na tom nejsem úplně špatně 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.09 23:59
KalinkaIvča píše:
Tak mě ta romantika dostala …našla jsem tohle …http://cz.youtube.com/watch?… .. tak sluchátka na uši :wink:

tu znám, tu mám moc rád… hm a už mi zní v uších, s tím budu i usínat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.1.09 00:00
Bebuska píše:
jirabobes píše:
Bebuska píše:
žížala píše:
Bebuško
Díky za vyčerpávající info. Neboj, k lišáčkovi přibude ještě lištička a nejpozději pak bude velká veselka.Já dostala prstýnek v kindervajíčku (slepeném medem a opatrně zabaleném zpátky, tak to nebylo poznat) pod naším památečním stromem na 1.máje. Valentýna neslavíme, tak je 1.května náš lásky čas. Noa já po ano mohla říct, že pro něj taky něco mám-šestitýdenního Matíka. :lol:
to je taky krásně originální :)
nemáš zač a co, buď a nebo… i když občas rýpnu, jako že ještě nejsem Liška, tak nemůžu to a to, když zrovna něco v tom smyslu řekne a on buď neboj… a nebo, to neva :lol:
Já jsem vždycky,když jsem třeba za nás posíla přání nebo nějaká vzkaz,se ho ptala (nebo mu jen řekla),že si půjčím příjmení.
hmm, dobrýý :lol: :wink: tak to já používám, 3 Lišky, Lišáci a tak, Lišková teda ne :lol:

Ne sama sobě.Ale když jsem psala tak jednotně.Jako ty - Lišáci.Nejsi Lišková,ale půjčuješ si přímění,abys mohla napsat Lišáci,3 Lišky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
28.1.09 00:00

Beuško
Zrovna u tohohle příjmení by se milíbilo to zkrácení, třeba jak je Kristýna Liška-to mi přijde hezké.

A já za Matíka nic nedostala, ale to neva, hlavně, že nás má Honza oba rád a chce další miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
28.1.09 00:01

Tak už mam sluchátka na uších.Pěkný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525

už je dneska, tak hezký nový den! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
KalinkaIvča píše:
Tak mě ta romantika dostala …našla jsem tohle …http://cz.youtube.com/watch?… .. tak sluchátka na uši :wink:

Rozkaz. :wink: ..........Jé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.1.09 00:02
žížala píše:
Jiři
Tak to jsi mě hodně pobavila, prý obelix. Já mám taky schovaný i to, co v něm bylo původně. Honza mi je občas nosil a nosí, tak mi to ani divné nebylo.Prstýnek ale nenosím, protože jsem s ním jednou škrábla Matíka při hlazení, mám vystouplý ten kamínek. Jo a taky mi byl malý, tak jsme ho šli vyměnit. Tak nevím, jak to v těch amerických filmech dělají, že jim to vždycky padne. :lol:

Já jej taky nenosím…Mám o hooodně kg víc,tak se mi na prst nevejde. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
KalinkaIvča píše:
Bebuska píše:
vladi1 píše:
ségra po prvním císaři taky chtěla rodit normálně,ale bohužel to nedopadlo,byl to zas císař.
hm …tak uvidíme … nějak za mě to miminko dostanou :lol: :lol: …kéž by to bylo ještě letos
Že by zase prosinčátko? :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308

No jo, krásnou středu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
28.1.09 00:04
žížala píše:
Beuško
Zrovna u tohohle příjmení by se milíbilo to zkrácení, třeba jak je Kristýna Liška-to mi přijde hezké.A já za Matíka nic nedostala, ale to neva, hlavně, že nás má Honza oba rád a chce další miminko.

na holčičku jsme měli Kristýnku, ale byla by to Lišková, sice to zní hezky, ale tohle nemám potřebu dělat..
zatím mi ty dvě Lištičky stačí a k tomu spousta plyšových :D

neměly bychom jít spát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.1.09 00:04
žížala píše:A já za Matíka nic nedostala, ale to neva, hlavně, že nás má Honza oba rád a chce další miminko.

Já za Kubu a Gabku jo.Al ejestli něco za Ráďu…hmmmto nevím.Kytičku za každého,to jo.Ale dáreček.Za někoho řetízek.......holkýýýý,ostuda jsem.Já už nevím ani co. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
28.1.09 00:05
jirabobes píše:
KalinkaIvča píše:
Bebuska píše:
vladi1 píše:
hm …tak uvidíme … nějak za mě to miminko dostanou :lol: :lol: …kéž by to bylo ještě letos
Že by zase prosinčátko? :wink:

proč ne :lol: …bylo by by prima mít děti přesně dva roky … Honzíka jsme počali 12.3. …na den NATO :lol:, tak máme ještě čas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí