Poradna duly
Jana Čurdová
Jiři
Tak to jsi mě hodně pobavila, prý obelix. Já mám taky schovaný i to, co v něm bylo původně. Honza mi je občas nosil a nosí, tak mi to ani divné nebylo.
Prstýnek ale nenosím, protože jsem s ním jednou škrábla Matíka při hlazení, mám vystouplý ten kamínek. Jo a taky mi byl malý, tak jsme ho šli vyměnit. Tak nevím, jak to v těch amerických filmech dělají, že jim to vždycky padne. ![]()
Bebuska píše:vladi1 píše:ségře řekli rovnou, že druhý taky císařem, nevím, proč, ale rovnou..
ségra po prvním císaři taky chtěla rodit normálně,ale bohužel to nedopadlo,byl to zas císař.
hm …tak uvidíme … nějak za mě to miminko dostanou
…kéž by to bylo ještě letos
Já prstýnek dostala,ale bylo to k Valentýnu,o něco dřív.Já ted tejně žádný nenosim,páč mi jsou velký.Mam je hezky v krabičce.Vlatně jsem dostala ještě řětízek,tak na tom nejsem úplně špatně
.
KalinkaIvča píše:
Tak mě ta romantika dostala …našla jsem tohle …http://cz.youtube.com/watch?… .. tak sluchátka na uši
tu znám, tu mám moc rád… hm a už mi zní v uších, s tím budu i usínat ![]()
Bebuska píše:jirabobes píše:hmm, dobrýýBebuska píše:Já jsem vždycky,když jsem třeba za nás posíla přání nebo nějaká vzkaz,se ho ptala (nebo mu jen řekla),že si půjčím příjmení.žížala píše:to je taky krásně originální
Bebuško
Díky za vyčerpávající info. Neboj, k lišáčkovi přibude ještě lištička a nejpozději pak bude velká veselka.Já dostala prstýnek v kindervajíčku (slepeném medem a opatrně zabaleném zpátky, tak to nebylo poznat) pod naším památečním stromem na 1.máje. Valentýna neslavíme, tak je 1.května náš lásky čas. Noa já po ano mohla říct, že pro něj taky něco mám-šestitýdenního Matíka.
nemáš zač a co, buď a nebo… i když občas rýpnu, jako že ještě nejsem Liška, tak nemůžu to a to, když zrovna něco v tom smyslu řekne a on buď neboj… a nebo, to neva![]()
tak to já používám, 3 Lišky, Lišáci a tak, Lišková teda ne
Ne sama sobě.Ale když jsem psala tak jednotně.Jako ty - Lišáci.Nejsi Lišková,ale půjčuješ si přímění,abys mohla napsat Lišáci,3 Lišky…
Beuško
Zrovna u tohohle příjmení by se milíbilo to zkrácení, třeba jak je Kristýna Liška-to mi přijde hezké.
A já za Matíka nic nedostala, ale to neva, hlavně, že nás má Honza oba rád a chce další miminko.
KalinkaIvča píše:
Tak mě ta romantika dostala …našla jsem tohle …http://cz.youtube.com/watch?… .. tak sluchátka na uši
Rozkaz.
..........Jé. ![]()
žížala píše:
Jiři
Tak to jsi mě hodně pobavila, prý obelix. Já mám taky schovaný i to, co v něm bylo původně. Honza mi je občas nosil a nosí, tak mi to ani divné nebylo.Prstýnek ale nenosím, protože jsem s ním jednou škrábla Matíka při hlazení, mám vystouplý ten kamínek. Jo a taky mi byl malý, tak jsme ho šli vyměnit. Tak nevím, jak to v těch amerických filmech dělají, že jim to vždycky padne.
Já jej taky nenosím…Mám o hooodně kg víc,tak se mi na prst nevejde. ![]()
KalinkaIvča píše:Že by zase prosinčátko?Bebuska píše:hm …tak uvidíme … nějak za mě to miminko dostanouvladi1 píše:ségře řekli rovnou, že druhý taky císařem, nevím, proč, ale rovnou..
ségra po prvním císaři taky chtěla rodit normálně,ale bohužel to nedopadlo,byl to zas císař.![]()
žížala píše:
Beuško
Zrovna u tohohle příjmení by se milíbilo to zkrácení, třeba jak je Kristýna Liška-to mi přijde hezké.A já za Matíka nic nedostala, ale to neva, hlavně, že nás má Honza oba rád a chce další miminko.
na holčičku jsme měli Kristýnku, ale byla by to Lišková, sice to zní hezky, ale tohle nemám potřebu dělat..
zatím mi ty dvě Lištičky stačí a k tomu spousta plyšových ![]()
neměly bychom jít spát?
žížala píše:A já za Matíka nic nedostala, ale to neva, hlavně, že nás má Honza oba rád a chce další miminko.
Já za Kubu a Gabku jo.Al ejestli něco za Ráďu…hmmmto nevím.Kytičku za každého,to jo.Ale dáreček.Za někoho řetízek.......holkýýýý,ostuda jsem.Já už nevím ani co. ![]()
jirabobes píše:KalinkaIvča píše:Že by zase prosinčátko?Bebuska píše:hm …tak uvidíme … nějak za mě to miminko dostanouvladi1 píše:ségře řekli rovnou, že druhý taky císařem, nevím, proč, ale rovnou..
ségra po prvním císaři taky chtěla rodit normálně,ale bohužel to nedopadlo,byl to zas císař.![]()
proč ne
…bylo by by prima mít děti přesně dva roky … Honzíka jsme počali 12.3. …na den NATO
, tak máme ještě čas ![]()