PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
28.1.09 00:56

Jiři
Tak mi tu Honza řekl, že jestli to nedorazí, tak zavolej O2 na infolinku ať si to vyřídí oni, je to jejich povinnost.

Tak Honza už šel taky zalehnout, já mám vše vytisklé (za večer jsem napsala šest stránek) a ještě mě čeká zpracování, ale do dvou to snad nějak dám, ještě něco málo můžu zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.1.09 01:04

Tak právě se mi poblinkala Gabka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
28.1.09 01:05

Tak jsem prošla to nakladatelství jak sem dala odkaz Enia, tam bych nakoupila knížek :lol: …musím ještě zítra kouknout…

Tak už jdu spát, včera jsem šla spát pozdě, tak ať nejdu zase :wink:

Dobrou I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
28.1.09 01:05

Tak já to tu už taky vypnu a jdu se zahrabat do papírů-díky za zpestření učebního večera a noci. Moc jsem nestíhala, ale i tak to bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
28.1.09 01:06
jirabobes píše:
Tak právě se mi poblinkala Gabka.

Beruška, snad nebude nemocná … posíláme jí pohlazení … pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
28.1.09 01:08
žížala píše:
Tak já to tu už taky vypnu a jdu se zahrabat do papírů-díky za zpestření učebního večera a noci. Moc jsem nestíhala, ale i tak to bylo fajn.

Jani , tak ať to jde od ruky … stejně jsi šikula, šest stránek za večer a ještě kecat :lol: … dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.1.09 01:10

Ivčo
Díky. Teplotku nemá a moc toho nebylo.Tak nevím.Uvidíme do rána. Ale byla šikovná..........Už leží.

Ta čísla na infolinku jsem si našla a ráno jim zavolám.Díky za radu.

Taky vám přeju dobrou noc a klidnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.1.09 01:12
žížala píše:Tak Honza už šel taky zalehnout, já mám vše vytisklé (za večer jsem napsala šest stránek) a ještě mě čeká zpracování, ale do dvou to snad nějak dám, ještě něco málo můžu zítra.
Jani
To jsi šikovná.Stíháš pokec s námi i práci do školy. Moc neponocuj.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.1.09 01:12

Tak ještě jednou dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
28.1.09 04:04

Teda, vy jste toho nakecaly. Ja to opravdu, ale opravdu nestiham cist, tak doufam, ze mi neco duleziteho neujde…

Jinak ja uz jsem v poradku, ale Matyska to stale morduje. Ma porad desny prujem. Jen voda z nej svisti. A co horsiho, tak vybec nechce jist. Zacalo to v patek v noci, tak jsem uz dost nervozni. Je jak vyzle. Trci mu normalne zebra a to jeho kulate brisko je pryc. Zitra zase sjedem k doktorovi, at ho skontrolujou, aby nam nejak nezkolaboval. Holky, cim ho mam krmit, aby neubiral? Pri prujmu se muzou jen takove dietni blafy, ale to mi z toho opravdu zmizi. Dnes mel brambor z mrkvi, testoviny se suchym kuratkem, kousicek bublaniny a vecere se ani nedotkl. Od vseho mel jen trosku. Banan nechce ani videt. Ja fakt nevim, co donej cpat. Poradte prosim :wink:

Jinak ja nechala na dovci 3 kila a Martin 4, tak nas budu muset vykrmit vsechny…

Enio, jelikoz bude svatba jen pro rodice, tak bude trvat tri dny. Bude to na krasnem zameckem hotelu s masazema, saunickou a bazenkem. Proste par dni relax a mezi tim se jen tak mimochodem vezmeme. Takze to vlastne pro nas bude i svatebni cesta. Asi si jeste nekam zajedem, ale neberem to jako svatebni cestu. Nejak to neresime… A vy jste byli kde na svatebni ceste? Vy jste docela cestovatele, ze? :wink: Jinak jsi me tema letenkama tak navnadila, ze premyslim, ze bych si nekam v lete jen tak na otocku zaletela…
Jinak lasane taky sila. To je hnus, co to prodavaji…

Tak ja jdu uklizet, protoze zitra dorazi tchyne s Martinovou sestrou…

Jo a ostatnim marodeckum preju zdravicko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
28.1.09 06:35

Holky 16 stran????????????????????????????? 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Vy ste sa zbláznili :lol: :lol: :lol: :lol:

Samik sa zobudil o 23 a pak až rano o 6.Už som nemohla usnout.Kašel v noci děs,ale nad ranom skoro vobec :D Ale k dr pojdeme aby nemal to iste ako Lionek(to je kamoškyn maly čo ho asi nakazil)

Idem dočitať

Jiřko nechty krásne.Fotečky tiež.Aku penu davač radečkovy?Nejaku detskú?Nepapa ju?Lebo Samik mi furt pije vodu z vane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
28.1.09 06:40
enia píše:
http://www.shabbyprincess.com/downloads.asppřekrásné :)
Mne sa to strašne pači,ale neviem s tim robiť.Skusim to niekedy zas.A tie knihy super.Ja som včera skočila do knihkupectva,že kupim Samikovy take tie tvrde knihy čo sa nepotrhaju(teraz si nespomeniem ako sa tomu hovorí).Mali tam 80%slevu,tak som sa potešila.Vojdem dovnitř a tam len mapy a take tie blbosti o meste.Oni to knihkupectvo zrušili.Jedine v Aši :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
28.1.09 06:43
jirabobes píše:
Bebuska píše:
jirabobes píše:
nene,ještě stříhat nebudu :wink: Sice už celkem něco povídá,ale ještě nevypadá blbě.

jsem asi mimo, jak má délka vlasů co společného s povídáním?? Či ti jako už říká, že mu to fakt vadí a mámo, koukej mě šmiknout? :lol: :wink:

no nad stolem!
:lol: :lol: :lol: :lol: Jsem v tomhle trošku pověrčivá. :oops: Když se střihnou vlásky než se rozmluví,tak se střihne řeč.
Ja som zas počula že sa nema hrať z kľučami,lebo si zamkne reč…Ale neverím :wink:

Samik prave chrchle.Takže zlepšenie nie je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
28.1.09 06:48
vladi1 píše:
Dneska odpoledne se Ondrovi poprvé povedlo vylézt na křeslo.Od té doby tam byl pořád,jakou měl radost,lump jeden.Já z to moc nadšená nejsem,končí mi klídek.Ted by přeci jen padal z výšky :roll: .
šikulka Ondrik :potlesk: No jo pohoda konči :lol: Samik mi v kuchyni vylezie na lavicu a pak na stol.Tam si pušťa autičko,alebo sa postavi a kriči na mňa.A mňa oblieva horučka.Vlaďko krásna fotečka pod nickom.Moc ti to sluší.Konečne ťa je vidieť :lol: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
28.1.09 06:53
martinaSK píše:
ja budu delat tohle… :)http://www.mimibazar.sk/recept.php?…
:-) :-) :-) :-) Ja kremeš ráda :D .Tak napiškedy ja pridem na kafe :lol: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital