Poradna duly
Jana Čurdová
Jani tak to hadam dobre dopadne.Budem držať palce medzi uklidom a varenim
Ja chci taky nakojiť.Chcelo sa mi až řvať,keď odmietal prso ![]()
Pekný večer
Luciku, kašli na upratovanie, teš sa na mužička, my to máme až za 2 týždne ![]()
Žížalko, tak to by ma nasralo ![]()
ale to poznám, raz sme mali písať projekt na výzvu zo štrukturálnych fondov, ja som ho mala komplet s grafmi, rozpočtom, obrázkami a ešte neviem čím a jedna spolužiačka si stiahla z webu prázdnu žiadosť a dostala A a ja B
tak sa s tým už neseriem
a ešte Mareček ma ešte stále teploty, ja už neviem čo s ním
a Lukáško už 3. noc spinká od 8h do 5.50h v kuse ![]()
musím opraviť od 7h do 5.30 h
ja som už tak unavená, že anii neviem čo píšem
zabulienka píše:Adam mi tež vravel sa sa na to mam vykašlať,že mi pomože keď pride
Pekný večerLuciku, kašli na upratovanie, teš sa na mužička, my to máme až za 2 týždne
Prave vraveli v spravach,že sa na nas vali chrípka.Že vraj poriadne zákerná.Asi nevylezjem z bytu kym tu bude lumpariť mrcha jedna ![]()
a ešte sa musim pochvaliť, či posťažovať, že ten náš malý čertisko už vylezie všade, naučil sa aj na veľkú stoličku v jedálni, a na schodisku si vie otvoriť okno, takže musím ho mať neustále na očiach
![]()
žížala píše:
Tak a mám po náladě. Teď mi psala ta vyučující, že zpracování perfektní, ale chybí jí tam práce navíc za absence, ovšem tu mi žádnou nezadala a prý tam nemám dostatek svých myšlenek a postojů.Takže 30 stran vlastních nápadů je zdá se málo. Že se na to nevyprdnu, nespím, dělám na tom jak šroub, ona si to prolítne, pochybuju, že všechno přečte a nic, zítra se za ní musím stavit.
Ach jo, jdu poňuchňat a nakojit Matíka.
je to kráva, to znám. tak držím palce, aby toho moc nechtěla
zabulienko to je paráda.
Robik se dneska naučil na stoličku a koukal jak obaluju sýr, no a pak si tam už vylezl sám a zkoumal, co by tam pěkně rozhrabal.
jinak umíme vařila myšička, udělá Robik sám vařila a pak u brambory udělá takhle velká brambora a neviděla umí… šikulka
jo a vařila myšička, jsme měli dneska asi 100×
už snad spí /nechala jsem brečec - cca 5 minut a ok/ tak se valím na učení
Dík za podporu. Kitty-to jsem potřebovala slyšet.
Celou dobu byla skvělá a teď tohle, dost mě to překvapilo.
Jdu si dát něco sladkého na nervy-mé postavě už to stejnak neublíží a jdu si číst do vany o homeopatii. Původně jsem chtěla dělat take home test, ale chybí mi nálada i motivace, tak třeba po koupeli.
Jo a kluci jsou šikovní. Nechápu, jak dokážete s prckem dělat takové úkony, jako obalovat sýr. Matesák, jakmile začnu dělat něco podezřelého a nevěnuju se mu dostatečně, začne okamžitě kvílet, věší se na mě a dělá smutníka.
Žížalko,
asi bych tam zašla s Matíkem
hned se na to bude dívat jinak… vidět děťátko by jí mohlo rozněžnět ![]()
enia píše: Žížalko,
asi bych tam zašla s Matíkemhned se na to bude dívat jinak… vidět děťátko by jí mohlo rozněžnět
přesně to jsem chtěla napsat, enia mě předběhla. Pokud má vlastní děti, tak pochopí, že to, co jsi do té práce vložila je na 1 s * a ne, že to máš předělat a cosi tam ještě chybí.
Já tam byla s Matíkem i dneska a i ze seminářů ho zná a právě se k nám oběma chovala moc fajn. Ale co, zítra zjistím víc. Napadlo mě totiž, že jsme tam měli mít poznámky ze seminářů a já si je přepsala přehledně do počítače. Tak jestli to jen prolítla a neviděla tam moc ručně psaného textu, tak si mohla myslet, že mi to tam chybí. No, uvidím zítra, přinejhorším budu doplňovat dalších milion stran. ![]()
Tak Vojta se teď večer překonával s jídlem, až z toho dvakrát za sebou kakal
…
Luci , snad bude Samík dobře chrupat… s tou zimou v pokoji si mě pobavila, taky máme absolutně vypnuto, já mrznu a kluci, chodící kamínka, jsou v poho… ale občas, když se vzbudim po delší době a přikrývám VOjtu, tak je studený, z čehož mám strach… spacák snáší špatně, protože se strašně mele a v něm pořádně nemůže a budí ho to… ![]()
Jani , ty bláho, ty ses s tím tak mordovala a ona řekne tohle??? To se ti nedivím, žes nas…, i když to si asi vyloženě nenapsala… jak psaly holky, jdi tam s Matíkem, to by bylo, aby nebylo! Držím moc palce.
zabulienko , to už je aspoň třetí den, co má Mareček teplotu, ne? ![]()
Petro , tuhle „myšičku“ neznám, s bramborou…??? ![]()
VOjta slézá z postele už levou zadní, ale zjistila jsem, že to umí jen na jednu stranu
… snažil se slétz v místě, kde byl polštář a nohama šel až do vzduchu, aby ho přelezl a mohl slézt, prostě na druhou „nohu“ to neumí ![]()
Ahojte,
vůbec nevím, kde mám začít. Vy písmenkujete jako o závod
![]()
Všem marodům přeju, ať jsou zase brzy fit!
Žížalo , taky bych byla naštvaná. Ať to zítra dobře dopadne.
Leno , pěkné fotky ![]()
O jakém knikupectví se tady mluví? Asi mi unikl odkaz.
Závidím všem, komu spí děti celou noc nebo aspoň většinu noci. Klárka se budí minimálně 2×, shání se po dudlíku a po mé maličkosti… Nevím nevím, kdy se dopracujeme k tomu, aby spala celou noc v postýlce ![]()
Dneska jsme byli na VZP, proplatit zase něco z novoročního balíčku. Čekali jsme tam skoro 2 hodiny, lidí tam bylo neskutečně
V obchodě nám napsali 2× helmu za 1000 Kč a přitom jsme koupili Barunce kolo
Takže od včera jezdí po baráku na kole, přešťastná a spokojená.
no Jani, uvidíš, jestli Matík zabere, u nás děti moc nezabírají, ale je fakt, že já s Robikem osobně do školy nechodím.