PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
28.1.09 19:38

Jani tak to hadam dobre dopadne.Budem držať palce medzi uklidom a varenim :lol: :wink: Ja chci taky nakojiť.Chcelo sa mi až řvať,keď odmietal prso :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
28.1.09 19:44

Pekný večer

Luciku, kašli na upratovanie, teš sa na mužička, my to máme až za 2 týždne :cry:

Žížalko, tak to by ma nasralo :twisted:
ale to poznám, raz sme mali písať projekt na výzvu zo štrukturálnych fondov, ja som ho mala komplet s grafmi, rozpočtom, obrázkami a ešte neviem čím a jedna spolužiačka si stiahla z webu prázdnu žiadosť a dostala A a ja B

tak sa s tým už neseriem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
28.1.09 19:46

a ešte Mareček ma ešte stále teploty, ja už neviem čo s ním

a Lukáško už 3. noc spinká od 8h do 5.50h v kuse :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
28.1.09 19:47

musím opraviť od 7h do 5.30 h

ja som už tak unavená, že anii neviem čo píšem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
28.1.09 19:55
zabulienka píše:
Pekný večerLuciku, kašli na upratovanie, teš sa na mužička, my to máme až za 2 týždne :cry:
Adam mi tež vravel sa sa na to mam vykašlať,že mi pomože keď pride :D Vytrieť usim,lebo Samik tie super diasušenky rozplacal po podlahe :roll: :lol: .Mimichodom je to pekny humus.Už sa vam to tiež kráti,čo?chudak Mareček Lukaško je šikovny ako pekne spinka :D

Prave vraveli v spravach,že sa na nas vali chrípka.Že vraj poriadne zákerná.Asi nevylezjem z bytu kym tu bude lumpariť mrcha jedna :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
28.1.09 19:59

a ešte sa musim pochvaliť, či posťažovať, že ten náš malý čertisko už vylezie všade, naučil sa aj na veľkú stoličku v jedálni, a na schodisku si vie otvoriť okno, takže musím ho mať neustále na očiach :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
28.1.09 20:07
žížala píše:
Tak a mám po náladě. Teď mi psala ta vyučující, že zpracování perfektní, ale chybí jí tam práce navíc za absence, ovšem tu mi žádnou nezadala a prý tam nemám dostatek svých myšlenek a postojů. :twisted: Takže 30 stran vlastních nápadů je zdá se málo. Že se na to nevyprdnu, nespím, dělám na tom jak šroub, ona si to prolítne, pochybuju, že všechno přečte a nic, zítra se za ní musím stavit. :cry:
Ach jo, jdu poňuchňat a nakojit Matíka.

je to kráva, to znám. tak držím palce, aby toho moc nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
28.1.09 20:11

zabulienko to je paráda.

Robik se dneska naučil na stoličku a koukal jak obaluju sýr, no a pak si tam už vylezl sám a zkoumal, co by tam pěkně rozhrabal.

jinak umíme vařila myšička, udělá Robik sám vařila a pak u brambory udělá takhle velká brambora a neviděla umí… šikulka
jo a vařila myšička, jsme měli dneska asi 100×

už snad spí /nechala jsem brečec - cca 5 minut a ok/ tak se valím na učení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
28.1.09 20:37

Dík za podporu. Kitty-to jsem potřebovala slyšet. :lol: Celou dobu byla skvělá a teď tohle, dost mě to překvapilo.

Jdu si dát něco sladkého na nervy-mé postavě už to stejnak neublíží a jdu si číst do vany o homeopatii. Původně jsem chtěla dělat take home test, ale chybí mi nálada i motivace, tak třeba po koupeli.

Jo a kluci jsou šikovní. Nechápu, jak dokážete s prckem dělat takové úkony, jako obalovat sýr. Matesák, jakmile začnu dělat něco podezřelého a nevěnuju se mu dostatečně, začne okamžitě kvílet, věší se na mě a dělá smutníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
28.1.09 20:40

Žížalko,
asi bych tam zašla s Matíkem :) hned se na to bude dívat jinak… vidět děťátko by jí mohlo rozněžnět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
28.1.09 20:48
enia píše: Žížalko,
asi bych tam zašla s Matíkem :) hned se na to bude dívat jinak… vidět děťátko by jí mohlo rozněžnět :)

přesně to jsem chtěla napsat, enia mě předběhla. Pokud má vlastní děti, tak pochopí, že to, co jsi do té práce vložila je na 1 s * a ne, že to máš předělat a cosi tam ještě chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
28.1.09 21:00

Já tam byla s Matíkem i dneska a i ze seminářů ho zná a právě se k nám oběma chovala moc fajn. Ale co, zítra zjistím víc. Napadlo mě totiž, že jsme tam měli mít poznámky ze seminářů a já si je přepsala přehledně do počítače. Tak jestli to jen prolítla a neviděla tam moc ručně psaného textu, tak si mohla myslet, že mi to tam chybí. No, uvidím zítra, přinejhorším budu doplňovat dalších milion stran. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
28.1.09 21:13

Tak Vojta se teď večer překonával s jídlem, až z toho dvakrát za sebou kakal :-)
Luci , snad bude Samík dobře chrupat… s tou zimou v pokoji si mě pobavila, taky máme absolutně vypnuto, já mrznu a kluci, chodící kamínka, jsou v poho… ale občas, když se vzbudim po delší době a přikrývám VOjtu, tak je studený, z čehož mám strach… spacák snáší špatně, protože se strašně mele a v něm pořádně nemůže a budí ho to… :oops:

Jani , ty bláho, ty ses s tím tak mordovala a ona řekne tohle??? To se ti nedivím, žes nas…, i když to si asi vyloženě nenapsala… jak psaly holky, jdi tam s Matíkem, to by bylo, aby nebylo! Držím moc palce.

zabulienko , to už je aspoň třetí den, co má Mareček teplotu, ne? :?

Petro , tuhle „myšičku“ neznám, s bramborou…??? :)
VOjta slézá z postele už levou zadní, ale zjistila jsem, že to umí jen na jednu stranu :D … snažil se slétz v místě, kde byl polštář a nohama šel až do vzduchu, aby ho přelezl a mohl slézt, prostě na druhou „nohu“ to neumí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
28.1.09 21:47

Ahojte,

vůbec nevím, kde mám začít. Vy písmenkujete jako o závod :roll: :lol: :wink:

Všem marodům přeju, ať jsou zase brzy fit!

Žížalo , taky bych byla naštvaná. Ať to zítra dobře dopadne.

Leno , pěkné fotky :)

O jakém knikupectví se tady mluví? Asi mi unikl odkaz.

Závidím všem, komu spí děti celou noc nebo aspoň většinu noci. Klárka se budí minimálně 2×, shání se po dudlíku a po mé maličkosti… Nevím nevím, kdy se dopracujeme k tomu, aby spala celou noc v postýlce :roll:

Dneska jsme byli na VZP, proplatit zase něco z novoročního balíčku. Čekali jsme tam skoro 2 hodiny, lidí tam bylo neskutečně :evil: V obchodě nám napsali 2× helmu za 1000 Kč a přitom jsme koupili Barunce kolo :lol: Takže od včera jezdí po baráku na kole, přešťastná a spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
28.1.09 22:12

no Jani, uvidíš, jestli Matík zabere, u nás děti moc nezabírají, ale je fakt, že já s Robikem osobně do školy nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí