Poradna duly
Jana Čurdová
Tak Matesáček už spinká, dneska to bylo taky náročné, spal přes den jenom půl hoďky.
Taky máte problém s tím, že vám do MHD nikdo nepomůže s kočárem???
Já jsem zhýčkaná, že jezdím pořád autem, tak jsem z toho celkem rozčarovaná, že některý lidi jsou hnusní a schválně čučí jinam, aby nemuseli pomoct.
Auto mělo být dneska, ale nebude
. Ale pozitivní zpráva je, že nám opravu zaplatí majitel autobazaru, ve kterém jsme ho kupovali. No ale víkend před námi, manžel jede na „pracovní“ víkend do Alp, naši jsou na chatě, všechny kamarádky v prčicích a já se asi unudím…
Mám novou antikoncepci, nakonec né náplasti, ale prášky Yaz, prý bych neměla mít téměř menstruaci (nebo je můžu brát v kuse a nebudu mít vůbec
.
Jiřko - prosím do tabulky 9 zubů . Nemáme dvojky dole, ale 3 stoličky.
zabulienka píše:4h a 10min myslim
Luciku a ako dlho trvá cesta?
Bramburko sice MHD nejazdim,ale naposledy keď som jela vlakom,tak nastupovalo asi tak 10 lidi a nikto nič.U dveri stala pruvodči,tak až ta mi pomohla
A to nevadi,že nebudeš menstruovať ![]()
Ahojky,
tak jsme před hoďkou přišli dom z besedy, Honza je v hospodě s lidma z práce a Matík už chrní.
Inge
Taky učas počítám, za jak dlouho přijde Honza z práce a nebo kdy se půjde spát.
Bramburko
Tak aspoň jedno pozitivum. A dneska s tím spaním u nás taky bída, usnul až ve tři, tak jsem myslela, jak hoďku dá a on byl za 20 minut hore a s úsměvem. Já chci aspoň trochu spinkací dítě, tohle je celkem mazec.
Byla jsem v té škole, prošli jsme to a ona říká to máte, to máte, tak to je v pořádku a že mi tedy zadá tu náhradní práci a přinesu ji ke zkoušce. Takže jsem to měla vše, jen na počítači a ne v ruce.
Pak jsem byla s Matíkem v čajovně, u Uhelňáku je skvělá, kde se nekouří a pak na té besedě o očkování, moc zajímavé to bylo. Měla jsem dneska pěkný den.
Tak přeju hezký večer, jdu na Poirota (tak mu doma říkáme
) a zašívat.
bramburka81 píše:Taky máte problém s tím, že vám do MHD nikdo nepomůže s kočárem???![]()
Já jsem zhýčkaná, že jezdím pořád autem, tak jsem z toho celkem rozčarovaná, že některý lidi jsou hnusní a schválně čučí jinam, aby nemuseli pomoct. .
Baruš,Já nekoukám,dko čučí nebo ne,ale jakmile autobus otevře dveře,tak se nahlas zeptám:„Prosím vám,pomůže mi někdo s kočárem?“ A vždycky se někdo chytí. ![]()
LUCIKU píše:Bramburko A to nevadi,že nebudeš menstruovať
Ne nevadí, dr. říkal, že ta antikoncepce samotná čistí od škodlivin, takže se nemusí menstruovat. Ale já pokud to nebudu nutně potřebovat, tak si budu dělat přestávku. I když ty prášky se stejně užívají v kuse, jsou tam jen 4 tablety placebo a v tu dobu bych měla menstruovat.
jirabobes píše:Baruš,Já nekoukám,dko čučí nebo ne,ale jakmile autobus otevře dveře,tak se nahlas zeptám:„Prosím vám,pomůže mi někdo s kočárem?“ A vždycky se někdo chytí.
No já jsem v tom nějaká zbabělá, neumím si říct.
Jsem ráda, že už tady zase jsem, nějak mi to chybělo - se vykecat
.
Holky tak dneska jsem už tak moc šikovná nebyla.
Teda napřed jo,ale pak se to pokazilo.
Tak to shrnu…Ráno logopedka,potom práce,potom jsem se byla ostříhat,pak jsem uvařila a nabaštila se,pak jsem roznesla letáky,pak vyzvedla děti ze školky a jela pracovat......Byla jsem jen u 4 lidí a najednou mi nešlo nastartovat auto.
Tak jsem volala mamčinému příteli.Přijel poklepal na startér a roztlačil mě. Takže autíčko nám sežere penízky.Ale musí to být,protože bez něj nemůžu pracovat.
Takže zítra a během víkendu se asi zblázním,kolik mi toho zbývá. ![]()
bramburka81 píše:Jsem ráda, že už tady zase jsem, nějak mi to chybělo - se vykecat![]()
![]()
.
Jojo je to fajn. ![]()
Jani a co zajímavého jsi se dozvěděla na besedě??
Jiřko , fakt tě obdivuju ![]()
jirabobes píše:Jiřko psala si že si dnes nebola šikovná a udelala si toho viac než ja za týdenLena1 píše:Jiřko , fakt tě obdivuju![]()
![]()
Jejda a v čem?
Samik tak kašle že sa až dusí.Ten sirup mu perfektne pomaha.Ale mam mu ho dvať rano a po poledním spánku.Cely deň krásne kašle a večer mu to už neide
Asi zajtra zavolam dr či mu ho nemožem dať aj večer.Stejne mam zavolať či sa to zlepšilo
jirabobes píše:Lena1 píše:Jiřko , fakt tě obdivuju![]()
![]()
Jejda a v čem?
No kolik toho stihneš a že máš tolik energie ![]()
kitty25 píše:
Kali jsem ti právě psala, že jí se to nevyplatí. A známky mám, takže klidně pošlu. My je opravdu nevyužijeme
Aha aha, to to jsem v tom počtu příspěvků přehlídla
…tak pokud by byly volné, tak bych je určitě chtěla … a podruhé Tě teda otravovala o poslání … určitě je využiju …
Písnu Ti adresu do SZ, blbne mi přihlášení na mail (už se tam dva dny nemůžu dostat
) a moc moc moc díky ![]()
LUCIKU píše:Adam už 5 minut sedi v buse![]()
![]()
![]()
Nestihol sa najesť,tak mu musim pripraviť jedlo do mikrovlnky
Už se nemůžeš dočkat, že jo
… tak už jen chvilku … aspoň si můžeš zkrát čas drbáním s náma
![]()