Poradna duly
Jana Čurdová
enia píše:
jinak tady jich je taky hoodně: http://digifree.blogspot.com/
dikes… ![]()
i ked oni su v tomto zbehle…jedna aj sutaze vyhrava… ![]()
martinaSK píše:vladi1 píše:
Bebuško,vtípek dost dobrej.Za fotečku vděčim šikovné Martince.Jak jinak.Ještě jednou dík.kto chce dalsi…![]()
![]()
![]()
![]()
Jednou se přihlásím.
Musí se mi podařit vyfotit ty 3 raubíře spolu. ![]()
martinaSK píše:enia píše:
http://www.shabbyprincess.com/downloads.asppřekrásnéjj…
listopadky maju sutaz so scrapikmi…tak ked sa to naucim tak sa pridam k nim…![]()
![]()
ve photoshopu je to fajn… jen přesunuješ vrstvy a upravuješ velikosti ![]()
vladi1 píše:
Marti,co jsi vlastně dělala před mateřskou?Taková šikula.
predavacku…
![]()
to som sa tymto nakazila jedine na MD........
![]()
Bebuska píše:
Jo, ženské!
Vy mě jako vůbec nepovzbuzujete k tomu, abych už konečně začla péct ve svém vánočním dárečku, jo!![]()
![]()
Já jsem myslela,že už pečeš.Už jsem tu dávala receptíky.
Hmm, a já nemám co pít
… si aspoň vytrhám obočí, jestli to neva, na párty …
![]()
Taky všem marodům …ať už je líp!
Enio , no snad už je to v poho, pěkná večeře … to byla nějaká chlazená hotovka nebo co?
Ty jo, šlověk už fakt neví, co si hlídat … já se před cca třema rokama přiotrávila prošlým balkánem, Silvestra jsme s Milanem strávila na ARO, ne, že bych na tom byla až tak zle, ale šla jsem si tam píchnout nějaký léky proti zvracení a náš milý pan dr. mi napíchal nějaký infuze, byl na mě moc hodnej a kolegyně taky, Milan dostal i občerstvení … nakonec to bylo hezký
![]()
vladi1 píše:
Dneska odpoledne se Ondrovi poprvé povedlo vylézt na křeslo.Od té doby tam byl pořád,jakou měl radost,lump jeden.Já z to moc nadšená nejsem,končí mi klídek.Ted by přeci jen padal z výšky.
tak to se ti nedivím, já mám radost, že se naučil slézat, ale rozhodně to chce ještě pod dohledem a když je něco nižšího, tak i vylezl… ale ještě to snad chvíli vydrží. ![]()
Bebuško
Však jsem se už kolikrát chtěla zeptat na tvé úspěchy. Tak jak?
žížala píše:Knížky budu objednávat až zítra, Honza se podívá na ty military a já chci mít čas a klid, dneska je toho moc. Tak kdybyste některá chtěla až zítra, tak napište a můžem to spojit, poštovné ani nevím, kolik je.
já to taky neposílám teď, tak se spojíme, buď ty nebo já, domluvíme se, jestli se třeba ještě někdo nepřidá.. ![]()
enia píše:martinaSK píše:ve photoshopu je to fajn… jen přesunuješ vrstvy a upravuješ velikostienia píše:
http://www.shabbyprincess.com/downloads.asppřekrásnéjj…
listopadky maju sutaz so scrapikmi…tak ked sa to naucim tak sa pridam k nim…![]()
![]()
jj…len mi este nejde dat obrazok do obluku a tak…alebo na platno tak do stratena… ![]()
mam len photoshop 6
KalinkaIvča píše:
Hmm, a já nemám co pít… si aspoň vytrhám obočí, jestli to neva, na párty …
![]()
vladi1 píše:
Ivčo,klidně trhej
to bych to musela stíhat …jste nějak rozjeté …
![]()
Ivčo,já balkán mam moc ráda.Až ho budu baštit,tak si na tebe vzpomenu.
no nic, stále netknuto!
To já si, Jiřko, recepty čtu, i třeba opisuju, ale rozhoupat se nemůžu, jsem lenora líná, až se stydím. Tak mě trochu kopejte, ať se vám pak můžu pyšně pochlubit, že už jako jo!
![]()