PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
27.1.09 20:11

Luci Špenát jsme měli dneska k véče. Nejraděj dělám čerstvý, mají ho i v Albertu, tomu odstraním šťopky a natrhám ho na menší kousky a dám ho podusit (krátce, na česneku. Jo a měla jsem i mražený listový od Bonduelle a byl taky moc dobrý. Musí být ale ten celé listy, ne sekaný-to je takový ta drť.

Jdu dát večerní kojo a pak se vrátím k učení a vám. Tak rychle uspávejte a honem kecat, ať mám povyražení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.1.09 20:29
kitty25 píše:
ježiš kde jste? nebo se to snad zaseklo?

Roznáším,cvičím a nakupuju. :lol:

Pěkný večer všem.
Tak jsem roznesla (až na 4 vchody,ale to doženu zítra) a aerobic jsem stihla.Jééé to bylo žůžo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
27.1.09 20:30

Tak Samik spinka.Ale kym zaspal,tak kašlal jak tuberak.Bola som ho prikriť.Tak zlatučko spinka milačik moj :srdce:

Holky dobrou.Idem dokoukať ordinaci a pak do postele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.1.09 20:37

Ty nemoci jsou děsné. :( Všem přeju,ať už nikoho nic netrápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
27.1.09 20:38

Ha, fakt klídek dneska …

Luciku , jestli chceš dělat klasický sekaný špenát, tak já ho dělám takhle … orestuju cibulku na tuku do sklovata, přidám mouku hladkou, udělám zásmažku. Přidám rozmrazený špenát, osolím, česnek podle chuti (taky ho miluju tak dávám hodně), podle potřeby vodu … dusím, až začne dělat bubliny (jako na pudingu) je hotovo. Můžeš přidat trochu mléka na zjemnění nebo vmíchat syrové vajíčko - s tím samozřejmě dostatečně dlouho podusit, aby se vejce udělalo.

Jdu dělat rizoto na zítra, jedeme s Honzíkem na návštevu ke kámošce, tak ať má Milan zítra oběd a vlastně i Honzík na cestu …

Ještě dorazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
27.1.09 20:57

Pavlí
to je škoda, že jste si dovolenou neužili :(
snad už je Vám lépe a vynahradíte si to na svatební cestě nebo i dřív :)
už máte svatební cestu naplánovanou?

Já jsem včera doháněla jeden návrh a tak Bert přivezl k večeři předvařené lasange… jen se měly upéct 25 min… docela nám chutnaly, dala jsem těstoviny i Lucince… no a kolem půlnoci začal zvracet Bert (snědl toho nejvíc, takže běhal celou noc), Lucinka jednou ve dvě… vyskočila jsem a ona chudinka ležela na zádíčkách a trošku jí to zaskočilo… pak byla hodinu hrací a vysmátá…
no a na mě to přišlo kolem čtvrté a celý den jsem byla hotová…
takže v takové míře jako Pajulenka si to nedokážu představit… stačila mi noc

jdu do hajan a dospat to, dočtu zítra…dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.09 21:21

tak já už jsem tu taky :-)
taťka je v hospodě na pivku, prdelka už čtvrt hodinky spinká, nechala jsem ho dnes dýl, ale usnul okamžitě, ani mě tam nechtěl :-)
já si nalila cinzanko a koukám na telku a na vás :-)

Enio, tak to se vám lasagne moc nevyplatily, co? Snad už je to pryč!

Dnes jsem se s Vojtíkem vykoupala, napadlo mě to spontánně, když jsem tu sama a zase bych poslouchala, kdy se probudí, až se budu večer čvachtat. Tak jsem si k němu vlezla, koukal, smál se, pak mě studoval a prostě to bylo hezké, asi to budu provádět častěji :D :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.1.09 21:23

cinzanko.......hmmmm.....jdu si nalít garone,ať tu nepiješ sama. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
27.1.09 21:23
enia píše:
Já jsem včera doháněla jeden návrh a tak Bert přivezl k večeři předvařené lasange… jen se měly upéct 25 min… docela nám chutnaly, dala jsem těstoviny i Lucince… no a kolem půlnoci začal zvracet Bert (snědl toho nejvíc, takže běhal celou noc), Lucinka jednou ve dvě… vyskočila jsem a ona chudinka ležela na zádíčkách a trošku jí to zaskočilo… pak byla hodinu hrací a vysmátá…
no a na mě to přišlo kolem čtvrté a celý den jsem byla hotová…
takže v takové míře jako Pajulenka si to nedokážu představit… stačila mi nocjdu do hajan a dospat to, dočtu zítra…dobrou noc :)
Jeminečku,hlavne,že už je líp :)

Ivčo dik ja to tak skusim.Už som si to opsala.aby som to pak nehledala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.09 21:25
jirabobes píše:
cinzanko.......hmmmm.....jdu si nalít garone,ať tu nepiješ sama. :wink:

jéé, ty jsi hodná :lol: :wink:
já ńemám pravé „čízo“, mám bianco castelino, a garone je vlastně taky totéž, ale chutná, takže co. A jak to tak čtu, ty to budeš mít hoodně zasloužené, po dnešku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
27.1.09 21:27
Bebuska píše:
Dnes jsem se s Vojtíkem vykoupala, napadlo mě to spontánně, když jsem tu sama a zase bych poslouchala, kdy se probudí, až se budu večer čvachtat. Tak jsem si k němu vlezla, koukal, smál se, pak mě studoval a prostě to bylo hezké, asi to budu provádět častěji :D :huban:
Ja som sa taky rada koupala so Samikom,lenže on už nechce sedieť ale stať a študuje kohoutky :lol:

Ja si s vami nedam nič,lebo alkohol doma nemame :roll: .Nema to kto piť… :roll:

Nechce sa mi spať 8O .Samik chrchle a chrchle.Čudujem sa,že sa pri tom nezobudi 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.09 21:28

citace pro pobavení:

… finanční krize dorazila už i na mě.
Jím plesnivý sýry, piju starý vína a jezdím v autě bez střechy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
27.1.09 21:35
Bebuska píše:
citace pro pobavení: … finanční krize dorazila už i na mě.
ja chci taky takuto krizu :-( :lol: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.1.09 21:37
Bebuska píše:
citace pro pobavení: … finanční krize dorazila už i na mě.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jo jo,dneska zaslouženě.A ještě jsem utřela doma prach. A mám nové nehty.Zásluha,ale není moje.Já jen,že i na to se našel čas.A s Radečkem jsem tancovala. Dneska jsem toho opravdu stihla nějak moooc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.1.09 21:39

Teda Enio ,koukám,že taky nevíte co roupama. :P :lol: ......né,teď vážně. Snad už je vám dobře.

Luci
Chudáček Samko.To bude noc,co? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí