PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
27.1.09 12:11

Leni
Tak jsem tu fotku trochu ořízla a zmenšila, aby šla dát pod nick-snad jsem to udělala správně, naučila mě to Martin a a už jsem to stihla pozapomenout. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
27.1.09 12:17

Ahoj holky,

konečně dočteno,celou dob,co Ondra spí,tak dočítam 8O .Stránku 2000a ani 2007 jsem bohužel nestihla.Holt si počkam na 3000 :lol: .

Všem marodům přejem rychlé uzdravení.

Pavli,to tedy byla dovolená :? ,pane jo.Snad se brzo zlepšíte,já tyhle střevní chřipajzny nesnášim.Na štěstí se nám to vyhýbá.

Marti,super fotky,Kubko je vážně nějakej velkej.

Jani,moc vám to sluší na fotečkach z dovolené.S jídlem neporadim,páč mi sníme všechno.Můžou mu to dělat ty zoubky,jak ho bolí,tak nebaští.

Jiři,at se v práci daří.

Barčo,Terezko at se brzo podaří se připojit na net.

Luci,ty jsi hubenour,na té fotce.Hlavně,že odrážedlo došlo.Už se vám to krátí,za chviličku máte tatína doma.

Ted už nevim,co jsem ještě chtěla.

Ondra chodí čím dál líp,ale zatim stále víc leze,je to pořád rychlejší.
Verča byla o víkendu ve školičce lyžování.Je to šikula,celkem ji to jde.Začíná mít rýmu,doufam,že ji to nepoloží.Ve čtvrtek maj přijet ségra s dětičkama.
Ondra mi vzal lžici a misku od mého oběda a dělá,že jí.Asi mi chce naznačit,že má hlad.Jdu na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
27.1.09 12:18

Já dneska vařím těstoviny s krůtím a špenátovou smetanovou omáčkou-ale až na večeři, k obědu si dám od včera polívku.

Ustláno sice mám, ale na posteli mi leží hromada poskládaného oblečení, kterým se ráno prohnal Matesák, takže budu moct skládat znovu. :lol:

A teď se tam bojím byť jen přiblížit, abych neprobudila díťáka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
27.1.09 12:20
Lena1 píše:
Marti , prosim prosim, nezmenšila bys mi tu fotku,co jsem sem před chvílí dala?? Chtěla bych si ji dát pod nick.. šlo by to??

jasne… :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
27.1.09 12:21
žížala píše:
Leni
Tak jsem tu fotku trochu ořízla a zmenšila, aby šla dát pod nick-snad jsem to udělala správně, naučila mě to Martin a a už jsem to stihla pozapomenout. 

niekto mi tu fusuje do remesla… :roll: :lol: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
27.1.09 12:24

leni tu mas kratsiu verziu metriku…

http://lilypie.com/…127/Qen0.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.09 12:31

hm, takže nežehlim, kecám po icq s kamarádkou, po delší době a potřebuje si vylít srdíčko… nevyžehleno, neuklizeno, nenavařeno, ježiš, já jsem nemožná! :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.1.09 12:38

já jsem na tom dneska jako Kačka - bez energie. dočítat budu asi jindy, takže zdravím a jdu si chvilku lehnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.1.09 12:44
Bebuska píše:
hm, takže nežehlim, kecám po icq s kamarádkou, po delší době a potřebuje si vylít srdíčko… nevyžehleno, neuklizeno, nenavařeno, ježiš, já jsem nemožná! :x

Klíííd.Právě jsi užitečná,tak to neřeš. :wink: Já teda mám jen jakž takž uklizeno.Za chvilku mi přijde paní na nehty.Vařit dneska nebudu.Teda budu…špagety. :lol: Mám na ně chuť. A radeček dostane skleničku.Přece mu nedám salsu z konzervy..... POrádlo se mi podařilo poskládat a zbytek čeká na žehlení. Odpoledne mě ještě čeká zbytek letáků a chtěla bych stihnout aerobic.No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
27.1.09 12:44
Inge píše:
Luciku, už se vám to krátí, co? A kde vlastně manžel maká, že nejezdí ani na víkendy?.
Je v Prahe.Dela aj vikendy od 6:30do 19h.Nechodi koli tomu domov,lebo treba korunky :roll: .Ale příšte už pojde „len“ na 12 dni. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
27.1.09 12:45
jirabobes píše:
LUCIKU píše:
Ivčo A to že keď si tu malo,tak si s tebou nikto nepovida,to je normalka.Taky keď som bola na SK a vratila sa,tak som sa tu citila ako 5 kolo na voze :roll: :lol:
Holky klíííííd.Já jsem tu skoro pořád a taky mám někdy ten pocit. :roll: :lol:
:lol: :lol: :lol: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
27.1.09 12:54
Bebuska píše:
Luci , holt bacily k vám někdy přijít musely, aspoň se Samík „seznámí“, i když chápu, že z toho nejsi zrovna nadšená, tak ať je to jen malé nachlazení a ne ta proklatá chřipka.
:lol: .Ale je taky mojkavy.Nieje zlostny našťastie :D

Stretla som kamošku.Šla akurat od dr s malym.Ma taky kašel,že až blije hleny 8O

Je zapal priedušiek nakazlivy???

Kupila som Samikovi sušenky pre diabetykov s fruktozou.Može,nie???

Samik mi vonku spal jak zabity.Keby som tam bola 3h,tak by ich prespal.Ale je tam hnusny mraz :roll: Tak sme boli 1,5h.Zobudil sa až keď som ho vyťahovala z kočarku.Kašle už poriadne.Prvu davku sirupu už dostal,tak som zvedava či sa to polepši do rana.Vypada to,že narodeniny oslavime len my traja.Lebo všetky detičky čo mali prisť su nemocne :roll: Uvidime…

Leni krasna fotečka :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
27.1.09 12:56

Marti
Pardon, když já si zrovna taky zmenšovala a tak pěkně jsi mě to naučila. :lol: Tak příště už to neudělám. :lol:

Bebuško
Jsem na tom podobně, taky nic nedělám, Matíka jsem odbyla skleničkou a jak v tom jsou jen pidi kousky, tak mi jí zbaštil přes půlku. Tak mu ty kousky asi fakt vadí, budu zase mixovat. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
27.1.09 13:00

Luci
Pokud v nich je jen fruktoza a žádná umělá sladidla, tak proč ne.
Ať je Samkovi brzy líp, obávámse, že to dřív nebo později dostane nás všechny, bacily proradní. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
27.1.09 13:05

pozrite ako zase zaspal… :lol:

http://www.modrykonik.sk/…_2315390.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...