Poradna duly
Jana Čurdová
martinaSK píše:
pozrite ako zase zaspal…![]()
http://www.modrykonik.sk/…_2315390.jpg
Ten je úžasný, jen nechápu, jak si ty děti takhle odpočinou.
![]()
Mati jooj bobček zlaty.Ten sa zobudi úplne dolamany.Je zlaty
Vlaďko jo kráti
Sice mam v metriku už len dva dni,ale pride až o polnoci vo štvrtok.
Skušali ste niekto Vanish prašok na koberce???Potrebujem niečo účinne,lebo Samik je prasiatko
V drogerke vravela,že si ho zakazničky chvália,lenže moc predavačkam neverím… ![]()
tak Filda teplotu už nemá, ale radši dnes zůstaneme doma. Má ale ten průjem. Tak doufám, že jsou to zuby. Mám hrůzu z toho, že ho bude zase mít 3 neděle
Janko - 1/2 skleničky je super. filda dnes nesnědl k obědu nic, všechno vyplival, měl rejži, tak je všude a to už mám vyluxováno
no dneska mu to toleruju, když mu není dobře
jo chtěla jsem vám napsat, že říká hepčík (epší) a jogurt (aguu). Je to děsně srandovní. A už nekamarádí s vysavačem, protože mu dnes sežral zakutálený piškotek. To bylo slziček.
marti - kubko je šikulák
vladi - verunka je šikulka
ta nicnedělací nálada je u nás taky, asi si dám kafe, chce se mi hrozně spát
LUCIKU píše:
Mati jooj bobček zlaty.Ten sa zobudi úplne dolamany.Je zlatyVlaďko jo kráti
Skušali ste niekto Vanish prašok na koberce???Potrebujem niečo účinne,lebo Samik je prasiatko![]()
![]()
V drogerke vravela,že si ho zakazničky chvália,lenže moc predavačkam neverím…
měli jsme a ok, já na fleky dávala i vanish na skrny na praní. Ale záleží jaké máš koberce, aby to neodbarvilo.
Jani,Marti
děkuji,jste šikulky
Lepší dvakrát, než ani jednou ![]()
Já to slovo „šikulka“ ted používám nějak moc často..
![]()
Radka75 píše:LUCIKU píše:měli jsme a ok, já na fleky dávala i vanish na skrny na praní. Ale záleží jaké máš koberce, aby to neodbarvilo.
Mati jooj bobček zlaty.Ten sa zobudi úplne dolamany.Je zlatyVlaďko jo kráti
Skušali ste niekto Vanish prašok na koberce???Potrebujem niečo účinne,lebo Samik je prasiatko![]()
![]()
V drogerke vravela,že si ho zakazničky chvália,lenže moc predavačkam neverím…
já to taky zkoušela, ale zůstaly mi bílé fleky, asi třeba jiný grif, tak poraďte, jak správně na to
Ahojky!
Jdu na chvilku, mám uvařenou polívku - bílou a za chvilku přijde taťka z práce, tak ještě jdu smažit palačinky, ať je má teplý. Pak ještě dorazím ![]()
Inge , chápu, ty kousance stojí za to, když mě Honzík hryzne, tak mám až slzy v očích jak to bolí
…taky už to dělat nebudu ![]()
Krásný fotky! Jak ty dětičky taky usnou
![]()
Radko , vidíš jak Filípek hezky mluví! Toho se od Honzíka asi nedočkám
…no časem snad jo ![]()
Taky myslím na Terku, jak se mají, to musí být situace … jediný Akrimek zdravý ..snad to aspoń on ustojí …
Nálada …u nás taky nic moc, je pošmourno, pod mrakem … budeme se celej den nejspíš válet při hraní na koberci, to mě taky ubíjí … minimální pohyb ![]()
Luciku , tak Tě obdivuju, že jsi to vydržela
…no, za chvilku už to taťka složí a dáte to Samíkovi …
Jo, taky jsem Ti chtěla napsat, že jsi teda hubeňour ![]()
A co Barča , nemáte někdo zprávičky? Už se dlouho neozvala, tak snad je v pořádku … měla toho hodně …
Jdu smažit, pa I.
Tak já jsem dneska naopak celkem akční, až mě to samotnou překvapuje, mám převlíklé všechny postele, vypráno, vyžehleno, uvařeno (ale nechci prudit
. Teď půjdeme s Ondrou ven a pak do školky.
Marti,fotka dost dobrá.Ondra většinou usne jako by na čtzřech,al ne takhle zlomený
.
Radko,dík za pochvalu verči,ona bude na sport šikovná.To jsou ty čilý dětičky od mala
.Fildovi,at je brzo líp.
Leno,hezká fotečka,taky bych měla dát nějakou aktuální
.Vzhledem tomu jak mi dlouho trvaly metříky,nevim,nevim…
U nás je taky zataženo,takové počasí dobré na spaní.Na chvíli půjdem ven,až přijde Verča ze školky.moc se mi,ale nechce.
Inge,neser s tou aktivitou,
jo.Já dneska jen uvařila,ale na dva dny.
vladi1 píše:
Inge,neser s tou aktivitou,jo.Já dneska jen uvařila,ale na dva dny.
Jednou za rok snad akční být můžu, ne?
![]()
Tak a teď už jdu opravdu Ondru obléct do kombinézy a narvat do kočáru.
Manžel dobrý, poslali to na histologii, ale snad to bude OK.
Inge, u nás máte také sevřené pěsti!
Tak Vojta se právě probudil, po třech a čtvrt hodinách! Takže jsem stihla vyžehlit!!! Uvařila jsem mu oběd a teď jdu zkusit, kolik lžiček, jestli tři nebo čtyři, sní dnes. Co jsme přijeli z hor, jsme na tom totiž úplně stejně jako Janka nebo Radka či kdo ještě… syčák!
Marti, spící drobek je ťuper, jejich gumovnost jim můžem jen závidět, co?