PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
27.1.09 11:02
Radka75 píše:Marti - hezké fotky, Filda má stejnou čepici a rukavice :-)

Taky je máme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
27.1.09 11:12

Tak jsem v rychlosti dočetla a zas musím jít něco vařit a vůbec nevím co. A pro Vojtu taky nevím.. Potřebovala bych nějakou kuchařku, co mu můžu vařit..

Včera jsme byli u foťáka. Dnes asi budou fotky. Ale nic moc. Čekala jsem od toho víc. Asi zajdu ještě někam jinam. No ale Vojta pěkně bulel. Až balonky ho uklidnily a rozesmály..

:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
27.1.09 11:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
27.1.09 11:18
Lena1 píše:
Tak jsem v rychlosti dočetla a zas musím jít něco vařit a vůbec nevím co. A pro Vojtu taky nevím.. Potřebovala bych nějakou kuchařku, co mu můžu vařit..

Včera jsme byli u foťáka. Dnes asi budou fotky. Ale nic moc. Čekala jsem od toho víc. Asi zajdu ještě někam jinam. No ale Vojta pěkně bulel. Až balonky ho uklidnily a rozesmály..

:)

taky bych brala kuchařku pro děti. Nevíte někdo o nečem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.09 11:21
Radka75 píše:
vlaďko - taky jsme chodili na Pankrác cvičit Vojtovku a jak plakala miminka v celém tom baráku mě vyděsilo stejně jako tebe

osmerčata?? - já mám hrůzu, že druhé by mohla být dvojčata

Ráďo, ty dočítáš nějak hodně zpětně, ne? To už je dávno, kdy jsem tohle psala, aspoň tuším… jdu tam zas za týden na kontrolu, tak si zase poslechnu drobečky uplakané…

a ty osmerčata, je to zázrak, ale něco nepředstavitelného… taky jsem se modlila a modlím, aby nebyly dvojčátka, ale holt by se s tím člověk musel smířit :-) ale u nás nikde v rodině nejsou, kam dohlédnu, tak snad nám to nehrozí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.09 11:26

já už tu jsem, dítě mi spí, dnes jsem ho udržela dlouho, vstával už ve třičtvrtě na sedm…

měla bych jít žehlit, fuj, ble, po horách je toho nějak moc a ještě hodně přibude, tak se musim dokopat.

kuchařku bych brala, stále ještě nemám na dnes vymyšleno, natož pak uvařeno. V mrazáku je akorát kuřecí a něco vepřového, asi bůček, vim já?… :roll:
ale pro děti něco vydaného je, tuším, že jsem viděla na netu, ale už nevím co…
Leni , fotečka krásně vysmátá, tak pak hoď i ty od pána fotografa :)

Luci , holt bacily k vám někdy přijít musely, aspoň se Samík „seznámí“, i když chápu, že z toho nejsi zrovna nadšená, tak ať je to jen malé nachlazení a ne ta proklatá chřipka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
27.1.09 11:36

ahooj,

jsem nějaká unavená, se mi nechce nic psát, sedím, čumákuju tu a tak… bez energie..

asi se půjdeme projít, se mi taky nechce, ale snad by to mohlo pomoct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
27.1.09 11:37

Marti , prosim prosim, nezmenšila bys mi tu fotku,co jsem sem před chvílí dala?? Chtěla bych si ji dát pod nick.. šlo by to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.09 11:38
kackamates píše:
ahooj,

jsem nějaká unavená, se mi nechce nic psát, sedím, čumákuju tu a tak… bez energie..

asi se půjdeme projít, se mi taky nechce, ale snad by to mohlo pomoct..

se taky půjdem projít, až se za dvě hodiny vzbudí… bych se připojila, ale nějak jste kousek dál… ale furt si říkám, že vás tam s Radkou přepadnu, to budete mít radost, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
27.1.09 11:44

Leni - hezká fotka, ta čepička sluší všem

vlaďko - už se těším až dorazíš

s teplotou se asi ven nesmí, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
27.1.09 11:53

klidně se zastav, tu ještě furt sedím…
sem se dočetla, že nějaká mesarošová nebo tak nějak se jmenuje, má velké „kozy“,tak se chce nechat potetovat, pak že kuchařová je tváří maseratti (pěkné to auto) a ták… novinky na seznamu…

Radko s teplotou ven nee.. teploučko, pohodlíčko

tak já jdu aspoň ustlat… v 11:54 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.1.09 11:57
kackamates píše:tak já jdu aspoň ustlat… v 11:54 :-)

To je dobré.Já jsem ještě neustlala.Někdo mi tam leží. :lol: Teda v druhé půlce.Do mojí půlky poputuje ten nejmenší,až usne. :wink: Hlavně,že se mám na co vymluvit. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.1.09 11:59
kackamates píše:
ahooj,jsem nějaká unavená, se mi nechce nic psát, sedím, čumákuju tu a tak… bez energie…

Jak to? Děje se něco? Snad ti procházka pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
27.1.09 12:01

s teplotou nee, vždy mi dr. říká, jestli nemá teplotku, tak ven můžete…:-)

taky jsem ještě neustlala, já to poslední dobou tak nějak vůbec nedělám :oops: a teď mi tam taky někdo spí… se probudil, tak jsem ho položila do velké a ještě spí…

jsem si teď uvařila vajíčka na měkko, jsem dostala chuť, jenže už budou asi natvrdo… 8O

hele holky bacha, já jsem schopná nastartovat a jet! I když dnes už asi ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
27.1.09 12:05

Ahojky,
neuvěřitelné se stalo skutkem-povedlo se mi přenést spící dítě z auta do postýlky. :lol:

Tu čepici jsem chtěla taky, moc se mi na Fildovi líbila, ale už měli jen velké.

Díky za pochvalu fotek.
Kačko
Já jsem poslední dobou taky bez nálady, věčně podrážděná a unavená-chtělo by to tak dva dny spánku v kuse. Tak bojuj. :wink:

Ivčo
To je super s těma zubama, aspoň to máte za sebou, taky bych je tam ráda našla a ono furt nic. :evil:

Bebuško
Dík za upozornění, jestli budu přidávat ještě další, tak to změním. Tak to dopadá, když už na oči nevidím a něco tu bastlím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí