PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
26.1.09 09:50
kitty25 píše: nechce někdo dva kupony na bebu do DM - my nevyužijeme. platnost do 30/6/09 

klíďo si jeden vezmu, revanš si vymysli… :wink:
a už o tom „mluvíš“ takovou dobu, tak prostě ven pojď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.1.09 09:53

no ven jdeme. se projít a kuponky přinesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
26.1.09 10:19

DOTAZ NA EKOMATKY - Právě jsem vyprodukovala půlku koše na odpadky šlupek (z brambor, mrkve, jablek), házíte to normálně do popelnice nebo máte nějakou vychytávku?

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
26.1.09 10:22

A máme nového starostu, pan hejtman zařídil :? :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
26.1.09 12:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
26.1.09 13:07

Tak Matík konečně usnul, od rána byl jak torpédo. Tak to vypadá, že bude mít už jen jeden spánek. Spinká ale v postýlce, tož jsem zvědavá, jak dlouho bude.

Inge Já to bohužel musím dávat do směsného odpadu, ale mít zahradu, tak mám kompost a všechno lifruju tam. Děsně mě to štve, neb tohodle odpadu je fakt hodně. Plánuju, že až se babička přestěhuje a budem za ní pravidelně jezdit, tak aspoň něco budu vozit k ní na kompost.

Marti
Kubko je fakt nějak veliký. 8O

Tak já se jdu pro změnu učit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
26.1.09 13:55

Ahoj,

Marti , super fotky!

Inge , ať manža dobře dopadne :wink: Odpad nějak neprožívám, třídíme jen plastové a skleněné lahve (hlavně proto, že máme kontejnery kousek od baráku :oops: )

Pokojíček zatím neřešíme, obrázky pro inspiraci jsou hezké. V létě snad opravíme vršek a pak přijde na řadu zařizování. Z www.nejlevnejsinabytek.cz máme stůl a židle v kuchyni a spokojenost.

Ivčo , jj, na aerobik jezdíme do Třebíče na Lagunu.

Dneska mi pošťačka donesla balíček s fotkama z Happy Foto. Nechala jsem udělat ji jednu ve formátu 30×20 cm, samozřejmě je na jedné straně pomačkaná :evil: Reklamace by nejspíš neměla smysl, kašlu na to…

Chtěla jsem toho víc, ale co…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
26.1.09 14:06
Inge píše:
A máme nového starostu, pan hejtman zařídil :? :?.

no, jestli máte stejného hejtmana jako my…tak ten tady taky toho dost zařídil… je to děsný kretén (omlouvám se za drsná slova)…
slyším o něm odmalička, babička s ním byla v ČLK v etické komisi vždycky ji děsně rozčiloval… pak ještě v pár organizacích a sněmovně taky…měla smůlu, pořád se s ním setkávala 8) a vždycky mu děsně nadávala… demagogovi…i do očí :twisted:, strašně se neměli rádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
26.1.09 14:11

Marti… pokojíčky jsou krásné :)… díky za tip

… Kubko už není miminko, co?…je to kus chlapa :D :D… strašně to letí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.1.09 14:24

my byli venku s maminkama z Prahy 8 - super pokec. dobrý. spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
26.1.09 14:40
enia píše:
Marti… pokojíčky jsou krásné :)… díky za tip… Kubko už není miminko, co?…je to kus chlapa :D :D… strašně to letí

uz nie je… :( …ale mozna sa nas… a bude dalsie… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
26.1.09 14:41
kitty25 píše:

tiez by som brala… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.1.09 14:56
martinaSK píše:
kitty25 píše:
tiez by som brala… :)
ja taky.Chodim vonku sama :( Pekne fotky :D

Jituš ja som premyšľala,že si tam dam vyvolať velku fotku Samika.Ako obraz tak 35×60,alebo tak nejak.Asi nedam,keď ti prišla vykrčena :( :( :(

Odražadlo ešte neprišlo :-( ,dúfam,že príde,lebo zajtra sa mi nechce zas sedieť doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.1.09 14:59

Samik spal od 12-12:30.Zobudil sa zo „super náladou“.Vydržala som to 1,5h,pak som si musela zobrať paralen,lebo som myslela,že mi praskne hlava.Pekne som ho dala do postielky.Chviľu reval a pak sa ukľudnil a hral sa.Potom som ho vybrala a pekne sa hra.Nechapem čo mu je.Žeby zuby :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
26.1.09 15:07

Luci
Matík se probudil po půl hodině a taky plakal, chtěl mlíko, tak ho dostal a usnul mi u něj-tak jsme skoro hoďku klimbali oba na křesle. :lol:

Inge
Ať to manželovi dobře dopadne a rychle se to hojí, aby ti mohl pomáhat. :wink:
enio
Já osobně taky nemůžu středočeského hejtmana vystát. Bendl taky není žádné zlatíčko, ale tenhle arogantní demagog je dle mého soudu jeden z nejhorších, co v české politice máme. Vím, že o politice, sexu a náboženství se nemá mluvit, ale už jsem to napsala. Je to můj bhajitelný názor. :lol:

Tak jdeme s Matíkem cosi tvořit, ale on krámuje rychleji, než já uklízím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí