PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
25.1.09 20:36

To ste teda dobre fakt :lol: .Pridete na skok aby ste boli na slavnej stranke a hneď utečiete :lol: :lol: :lol:

tak ja idem poklidiť a pak ešte mrknem

Žabulienka tak nech sa Marečkovy polepši a Lukaško nech sa nenakazí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
25.1.09 20:39
jirabobes píše:
Já tu jsem takýýýý. :)A teď jdu na letáky. :-) Ještě si vypnu metříky,ať se tu vejdeme všichni.Mám ten podpis nějak moc dlouhý. :P

jirko nemusis si vypinat metriky…aj keby si mala metrikov desat…musi byt 15 prispevkov aby sa preslo na dalsiu stranku..... :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
25.1.09 20:41

AHoj, tak tuhle stránku chci stihnout taky :lol:

o postýlce jsme ještě neuvažovali, ty autíka jsou pěkná, ale opravdu drahá. Asi možná taky rostoucí, ale ještě vůbec jsme se o tom opravdu nebavili.

Radko , moc děkuju za informace, stejně nevím, jak to v práci půjde, protože kolega ví opravdu prd a sám furt někam volá a zjišťuje si, aby aspoň něco udělal správně. On není člověk na místě, starej děda, kterej už spíš u pc spí…

Jiři , chápu, já hafana taky měla jako dítě, „zůstal“ mi, když se ségra provdala a odstěhovala, chtěla jsem ho a těžce jsem nesla všechno, zatím jiného taky nechci, ani kdyby nebylo mimi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
25.1.09 20:49

Jinak Vojta neříká opravdu nic, u babičky vidí běhat kočku, honí ji, směje se, ale nic neřekne. Teď na horách jsme byli na vesnici a přímo ti naši ubytovatelé měli kozy, koně, atd., je to tam samé statkové obydlí, tak jen taky koukal a neřekl ani píp… krom mámy neřekne ani ťuk…

a čajdu si myslím, že není omezené kolik dát… já jsem ráda, když vypije jeden a půl hrnečku, který má necelých 150ml… ségra má o půl roku staršího kluka a ten pije jak protrženej, mohl by pořád, byl by schopen dát přes dva litry denně, tak ho krotí, ale co má, to vypije naráz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
25.1.09 20:54
Bebuska píše:
o postýlce jsme ještě neuvažovali, ty autíka jsou pěkná, ale opravdu drahá. Asi možná taky rostoucí, ale ještě vůbec jsme se o tom opravdu nebavili.
Keby sme mali do pokojiku kúpiť len poste,tak by možno prešla aj ta draha,lenže nam tam treba kúpiť nové všetko.Od lustru po koberec.Hlavne vymaľovať,lebo ružovy mu ho na 100% nenecham :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
25.1.09 21:16

Snad to taky stihnu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317

my kupime kubkovi nejaku vyvysenu postel…ale az vtedy ked bude vediet vyliect po schodoch na nu… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
Lena1 píše:
Snad to taky stihnu :lol: :lol: :lol:

stihlas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
25.1.09 21:17

holky 15 prispevkov..... :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
25.1.09 21:19

já chci taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
25.1.09 21:19
LUCIKU píše:
Bebuska píše:
Keby sme mali do pokojiku kúpiť len poste,tak by možno prešla aj ta draha,lenže nam tam treba kúpiť nové všetko.Od lustru po koberec.Hlavne vymaľovať,lebo ružovy mu ho na 100% nenecham :lol: :lol:

my budem zařizovat taky komplet nový, i když Lukáš spousta udělá, nebo resp. mohl by, ale asi budem kupovat, ať je to hezké, dětské. A prý už se chystá, neb má pod naší postelí mašinkový panel a potřebuje na něj místo, tak prý Vojta už půjde do svého, ať na něm může makat :-), takže dítě vystrnadí, aby si moh dělat vláčky :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
25.1.09 21:21

Mati tato sa mi páči z vyvyšených najviac.Samkovi budeme robiť pokojik až koncom roku,takže to už bude vedieť liezť po tom :lol:

http://www.neckermann.cz/…0/index.html#

Holky teraz som čitala na vakciny.net či tak nejako,že Trivivac sa považuje za bezpečnejšiu vakcínu ako Priorix :? :? :? Aspoň som to tak pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
25.1.09 21:24

luci.....jj…nieco takeho… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
25.1.09 21:25
Bebuska píše:
LUCIKU píše:
Bebuska píše:
my budem zařizovat taky komplet nový, i když Lukáš spousta udělá, nebo resp. mohl by, ale asi budem kupovat, ať je to hezké, dětské. A prý už se chystá, neb má pod naší postelí mašinkový panel a potřebuje na něj místo, tak prý Vojta už půjde do svého, ať na něm může makat :-), takže dítě vystrnadí, aby si moh dělat vláčky :roll: :lol:
:lol: :lol: :lol: U nas to úľava nebude,lebo my sa budeme sťahovať do obyvaku a špunt bude mať cely pokoj pre seba :lol: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
25.1.09 21:25

Teď jste mi připomněly… Vojta dnes vylezl na postel, sice nižší, než klasické, ale čapl prostěradlo, přitáhl se, a šup a už tam byl! :-) a začíná po chvilce učení chápat, že se slézá pozadu, tak jsem pyšná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí