Poradna duly
Jana Čurdová
To ste teda dobre fakt
.Pridete na skok aby ste boli na slavnej stranke a hneď utečiete
![]()
tak ja idem poklidiť a pak ešte mrknem
Žabulienka tak nech sa Marečkovy polepši a Lukaško nech sa nenakazí. ![]()
jirabobes píše:
Já tu jsem takýýýý.A teď jdu na letáky.
Ještě si vypnu metříky,ať se tu vejdeme všichni.Mám ten podpis nějak moc dlouhý.
jirko nemusis si vypinat metriky…aj keby si mala metrikov desat…musi byt 15 prispevkov aby sa preslo na dalsiu stranku.....
![]()
AHoj, tak tuhle stránku chci stihnout taky ![]()
o postýlce jsme ještě neuvažovali, ty autíka jsou pěkná, ale opravdu drahá. Asi možná taky rostoucí, ale ještě vůbec jsme se o tom opravdu nebavili.
Radko , moc děkuju za informace, stejně nevím, jak to v práci půjde, protože kolega ví opravdu prd a sám furt někam volá a zjišťuje si, aby aspoň něco udělal správně. On není člověk na místě, starej děda, kterej už spíš u pc spí…
Jiři , chápu, já hafana taky měla jako dítě, „zůstal“ mi, když se ségra provdala a odstěhovala, chtěla jsem ho a těžce jsem nesla všechno, zatím jiného taky nechci, ani kdyby nebylo mimi..
Jinak Vojta neříká opravdu nic, u babičky vidí běhat kočku, honí ji, směje se, ale nic neřekne. Teď na horách jsme byli na vesnici a přímo ti naši ubytovatelé měli kozy, koně, atd., je to tam samé statkové obydlí, tak jen taky koukal a neřekl ani píp… krom mámy neřekne ani ťuk…
a čajdu si myslím, že není omezené kolik dát… já jsem ráda, když vypije jeden a půl hrnečku, který má necelých 150ml… ségra má o půl roku staršího kluka a ten pije jak protrženej, mohl by pořád, byl by schopen dát přes dva litry denně, tak ho krotí, ale co má, to vypije naráz…
Bebuska píše:Keby sme mali do pokojiku kúpiť len poste,tak by možno prešla aj ta draha,lenže nam tam treba kúpiť nové všetko.Od lustru po koberec.Hlavne vymaľovať,lebo ružovy mu ho na 100% nenecham
o postýlce jsme ještě neuvažovali, ty autíka jsou pěkná, ale opravdu drahá. Asi možná taky rostoucí, ale ještě vůbec jsme se o tom opravdu nebavili.
my kupime kubkovi nejaku vyvysenu postel…ale az vtedy ked bude vediet vyliect po schodoch na nu…
![]()
LUCIKU píše:Bebuska píše:Keby sme mali do pokojiku kúpiť len poste,tak by možno prešla aj ta draha,lenže nam tam treba kúpiť nové všetko.Od lustru po koberec.Hlavne vymaľovať,lebo ružovy mu ho na 100% nenecham
o postýlce jsme ještě neuvažovali, ty autíka jsou pěkná, ale opravdu drahá. Asi možná taky rostoucí, ale ještě vůbec jsme se o tom opravdu nebavili.![]()
my budem zařizovat taky komplet nový, i když Lukáš spousta udělá, nebo resp. mohl by, ale asi budem kupovat, ať je to hezké, dětské. A prý už se chystá, neb má pod naší postelí mašinkový panel a potřebuje na něj místo, tak prý Vojta už půjde do svého, ať na něm může makat
, takže dítě vystrnadí, aby si moh dělat vláčky
![]()
Mati tato sa mi páči z vyvyšených najviac.Samkovi budeme robiť pokojik až koncom roku,takže to už bude vedieť liezť po tom ![]()
http://www.neckermann.cz/…0/index.html#
Holky teraz som čitala na vakciny.net či tak nejako,že Trivivac sa považuje za bezpečnejšiu vakcínu ako Priorix
Aspoň som to tak pochopila
Bebuska píše:LUCIKU píše:my budem zařizovat taky komplet nový, i když Lukáš spousta udělá, nebo resp. mohl by, ale asi budem kupovat, ať je to hezké, dětské. A prý už se chystá, neb má pod naší postelí mašinkový panel a potřebuje na něj místo, tak prý Vojta už půjde do svého, ať na něm může makatBebuska píše:Keby sme mali do pokojiku kúpiť len poste,tak by možno prešla aj ta draha,lenže nam tam treba kúpiť nové všetko.Od lustru po koberec.Hlavne vymaľovať,lebo ružovy mu ho na 100% nenecham
o postýlce jsme ještě neuvažovali, ty autíka jsou pěkná, ale opravdu drahá. Asi možná taky rostoucí, ale ještě vůbec jsme se o tom opravdu nebavili.![]()
, takže dítě vystrnadí, aby si moh dělat vláčky
![]()
Teď jste mi připomněly… Vojta dnes vylezl na postel, sice nižší, než klasické, ale čapl prostěradlo, přitáhl se, a šup a už tam byl!
a začíná po chvilce učení chápat, že se slézá pozadu, tak jsem pyšná ![]()