Poradna duly
Jana Čurdová
Samik už je tuhy
Jeho prežieranie pokračovalo až dovečera
.Dnes bol to najhodnejšie dieťatko na svete.A taky dnes hooodne chodil.
Takže asi je fakt všetko OK
Už sa teším keď tu bude behať.Sice potom sa už asi tešiť nebudem,ale to nič ![]()
Mati no ten je užasny
.Samik sa mi takto vyťahuje na linku.Moc sa mu to páči.Mne nie,lebo ma nohy 20cm nad zemou… ![]()
Čo su tie vaše detičky furt choré???Chuďatka malinke.Posielame trocha našej imunyty
Mati pekne rifličky.Kde ste kupovali?Žeby som sa inšpirovala. ![]()
LUCIKU píše:
Mati pekne rifličky.Kde ste kupovali?Žeby som sa inšpirovala.
su z nextu… ![]()
Dobrý večer prajem
Mati, fotky sú suprové, až vám ten výlet závidim
Kubko vyzerá byť riadne číslo a Maťa ta je kočka, strašne pekné dievča
a kde si ty!!!!
Luciku, pristalo ti to na tej svadbe a tá nevesta bola tiež setra, pýtam sa keď ste všetci tmaví a ona svetlá
Marečkovi dneska poobede vystúpila teplota, ale po tabletke, zas klesla, ale na nič sa nesťažuje
dúfam, že neochorie, veď len prednedávnom bol chorý ![]()
Lukáško už spinká, tak mám kľud ![]()
zabulienka píše:Hej hej
Luciku, pristalo ti to na tej svadbe a tá nevesta bola tiež setra, pýtam sa keď ste všetci tmaví a ona svetlá
no teda
u nás je to tiež tak ja som po ocovi čierna a sestra svetlá po mame ![]()
zabulienka píše:
Dobrý večer prajemMati, fotky sú suprové, až vám ten výlet závidim
Kubko vyzerá byť riadne číslo a Maťa ta je kočka, strašne pekné dievčaa kde si ty!!!!
Marečkovi dneska poobede vystúpila teplota, ale po tabletke, zas klesla, ale na nič sa nesťažuje
Lukáško už spinká, tak mám kľud
dúfam, že neochorie, veď len prednedávnom bol chorý
ja sa nerada fotim..... ![]()
no nech su vsetky deticky zdrave..... ![]()
Zas netečie voda
Ide ma poraziť.Ešte,že až teraz,lebo Samik mal zas kašu vo vlasoch
(koberec,sedačka,…to už je normalka)
Nejak mi prestal papať v židličke,tak ho nahaňam po celom byte.Ešte,že je tak malinky
No nič mam tam nejake veci na šitie,tak idem na to,lebo zo Samikom nemam šancu.Furt mi ťaha zakebel ![]()
Dobru nocku sladke sničky a prebudenie bez nemoci
![]()
martinaSK píše:ja sa nerada fotim.....
no nech su vsetky deticky zdrave.....
ale isto by sa nejaká fotečka našla ![]()
zabulienka píše:martinaSK píše:ale isto by sa nejaká fotečka našlaja sa nerada fotim.....
no nech su vsetky deticky zdrave.....
Jéje, tady nikdo.
Matík dostal před spaním Nurofen a zatím spinká klidně, tak snad ho zoubky nechají aspoň v klidu odpočinout.
Mám za výhru slíbenou masáž, tak si jdu užívat. ![]()
Dobrou a klidnou noc všem.
Ahoj maminy!!!
Tak teď jsem vás přes tři hodiny dočítala, oči už mi běhají šejdrem a já jsem děsně unavená ![]()
Jen na okraj, měli jsme se krásně, počásko bylo fajn, občas se zatáhlo, občas na sjezdovce i pekelná mlha, ale jinak jsme si užívali kýčovitých panoramat. Dětičky si hrály a zkrátka to byl fajn týden.
Asi písnu zítra, reakce na víc jak 45 stránek se asi rozhodně vytratí, moje kebule nějak dnes už nevnímá po té cestě ( i když, co to je proti Terce, my měli pohodu).
Tak vám přeju krásný zbytek večera a dobrou noc a těším se zítra ![]()
Já jsem tu.Skládali jsme letáky.
Bebuško
Vítej zpátky doma.To je moc fajn,že se vám na horách líbilo. ![]()