Poradna duly
Jana Čurdová
Tak Janka mě předběhla. ![]()
Jani
Gratuluju ke zkoušce ![]()
S kocourkem je mi to líto. ![]()
Email ještě nedorazil,tak nevím.
No uvidíme,jestli dorazí dopis.
Oběd uvařený,Radeček spinká,Boženka maká,pračka doprala…jdu se natáhnout k Raďulkovi.Ještě dám péct chlebík.
Pa pa
Jiři, kočičky mi je líto …
Jani, včera jsi vedla řeči, že tě vyrazí a nakonec za 1. Ses trochu podcenila, ne?
Vojtíškovi gratuluju k chození, Ondráškovi ke zdokonalování se v tomtéž ![]()
Marti, tož co Ipel? Jinak jsme zjistili, že máte na STV 5 proti 5, tak na to koukáme, páč ten moderátor je děsně vtipnej
My občas koukali na českou verzi, ale to pak stálo zaprd, když to moderoval Lesák.
Petro, ptala jsem se já, jen mi ušlo, že je v Rakousích. Tam jim to asi netaje … Hezky si užij relax u rodičů ![]()
Luci, chlopek ti přijede vprostřed týdne? Pak pojede až po víkendu?
Když tady řešíte ty akce, nejlíp přijdou ubrousky z dm, ne?
Vojta mi tady nosí plastelínu, kterou vybírá Klárce ze šuplíku. Nejdřív ji ochutnával, ale dal si říct, že to k jídlu není, tak mi ji nosí. Má hroznou radost, že ho za to pohladím ![]()
Náš mladej se nás taky pokouší dostat z pelechu kolem 4, ale my se k němu oba otočíme zády a děláme, že o něm nevíme. A on to zkouší: mami? tati?
knoflice.....ipel je potok…a ked sa vyleje tak ma vacsina susedov co robit…minule nas v noci budili policajti hukackami ze sa vylial ipel a ze treba robit zatarasy…ochranit zvierata a ratovat co sa len da…k nam sa dostala voda az k zadnemu vchodu a stacilo malinko a bola by dnu.....ale nastastie zacali odcerpavat hasici,tak vody pekne pomaly zacala klesat…
zizalko.....dakujem za vysvetlenie a gratulujem ku skuske…ty budes asi skryty hujer.....
![]()
Marti, co máte dole? Bytovou jednotku nebo sklepy? Jj, i malý potok umí udělat pěknou paseku …
Knoflice
Ani ne, oni všici říkali, že je to děs běs a já měla pocit, že nejsem dostatečně pšipravená. Ono toho bylo požehnaně-zoologie, botanika, geologie a didaktika. No a do toho ty Matesákovy zoubky.
A Vojta musí být úžasný, úplně slyším do tmy ten sladký hlásek-maminko?
Marti
Dík a ať voda klesá. Pomáhali jsme jako oddíl po povodních, tak vím, co je to za hnus.
Jiři
Pěknou chrupku, já bych taky moc chtěla, ale mám zas dítě na břiše. Nejspíš se odhodlám k naučení ho do postýlky.
Radko
To je fajn, že je herna pěkná. By mě ani nenapadlo, že tam budete mít MC, to je super.
Knoflice píše:
Marti, co máte dole? Bytovou jednotku nebo sklepy? Jj, i malý potok umí udělat pěknou paseku …
bytovu jednotku,byva tam svokra…
no on vobec nie je maly…
kitty…u nas je akcia na ten sunarek ale nie ze 2+1 ale maju na ovocne presnidavky zlavy az 28% alebo tak nejak.....2+1 mame len zeleninovo masove prikrmy od hami,na mlieka,kase,caje.....
Tak z chrupky nebylo nic.Soused nad náma si vrtal do podlahy.Radeček se tak vyděsil,že se ještě dlouho po tom klepal. Tak jsem ho tulila.Už neusl,tak bude dneska pěkně protivný.Ješě,že jedu pryč.
Ale pracovně.
mesiac po mesiaci...... ![]()
http://www.modrykonik.sk/…_2300534.jpg
Marti moc pěkný, člověče ty máš nějak moc času, necheš přijet vyžehlit??
Jdu to udělat tedy sama…
fuj tajbl
Kačko
Prosím tě, jak se ti daří žehlit s mrňousem? ![]()
Já to zkusila jednou a bylo to naprosté fiasko, tak od té doby nežehlím. ![]()
Matík bulí, je jak pavián, křik, nosit a červený zadek. A taky pořád kojit. Už aby ty pitomý zuby vylezly, to je děs. ![]()
Marti, super „metřík“. Kubko vypadá od půl roku pořád stejně.
Ještě k těm přesnídávkám, rozumím tomu dobře, že ovocné sunárky v akci teď nejsou????
Janko, gratuluju ke zkoušce.
DM mléko už taky kupovat nebudu.
Tady zase prší, zrovna před odpo procházkou
.
Vojtíškovi gratuluju k chození.
Radko, kam jsi jela pro ty botičky? Na Lužiny?
Janko, zkoušela jsi mu dát Nurofen, aby mu aspoň na chvíli bylo líp?