PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
23.1.09 13:33

Tak Janka mě předběhla. :lol:

Jani
Gratuluju ke zkoušce :potlesk:
S kocourkem je mi to líto. :(

Email ještě nedorazil,tak nevím. :? No uvidíme,jestli dorazí dopis.

Oběd uvařený,Radeček spinká,Boženka maká,pračka doprala…jdu se natáhnout k Raďulkovi.Ještě dám péct chlebík.
Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
23.1.09 13:39

Jiři, kočičky mi je líto …

Jani, včera jsi vedla řeči, že tě vyrazí a nakonec za 1. Ses trochu podcenila, ne?

Vojtíškovi gratuluju k chození, Ondráškovi ke zdokonalování se v tomtéž :lol:

Marti, tož co Ipel? Jinak jsme zjistili, že máte na STV 5 proti 5, tak na to koukáme, páč ten moderátor je děsně vtipnej :lol: My občas koukali na českou verzi, ale to pak stálo zaprd, když to moderoval Lesák.

Petro, ptala jsem se já, jen mi ušlo, že je v Rakousích. Tam jim to asi netaje … Hezky si užij relax u rodičů :lol:

Luci, chlopek ti přijede vprostřed týdne? Pak pojede až po víkendu?

Když tady řešíte ty akce, nejlíp přijdou ubrousky z dm, ne?

Vojta mi tady nosí plastelínu, kterou vybírá Klárce ze šuplíku. Nejdřív ji ochutnával, ale dal si říct, že to k jídlu není, tak mi ji nosí. Má hroznou radost, že ho za to pohladím :lol:

Náš mladej se nás taky pokouší dostat z pelechu kolem 4, ale my se k němu oba otočíme zády a děláme, že o něm nevíme. A on to zkouší: mami? tati?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
23.1.09 13:51

knoflice.....ipel je potok…a ked sa vyleje tak ma vacsina susedov co robit…minule nas v noci budili policajti hukackami ze sa vylial ipel a ze treba robit zatarasy…ochranit zvierata a ratovat co sa len da…k nam sa dostala voda az k zadnemu vchodu a stacilo malinko a bola by dnu.....ale nastastie zacali odcerpavat hasici,tak vody pekne pomaly zacala klesat…

zizalko.....dakujem za vysvetlenie a gratulujem ku skuske…ty budes asi skryty hujer..... :D :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
23.1.09 13:59

Marti, co máte dole? Bytovou jednotku nebo sklepy? Jj, i malý potok umí udělat pěknou paseku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
23.1.09 14:03

Knoflice
Ani ne, oni všici říkali, že je to děs běs a já měla pocit, že nejsem dostatečně pšipravená. Ono toho bylo požehnaně-zoologie, botanika, geologie a didaktika. No a do toho ty Matesákovy zoubky.
A Vojta musí být úžasný, úplně slyším do tmy ten sladký hlásek-maminko?

Marti
Dík a ať voda klesá. Pomáhali jsme jako oddíl po povodních, tak vím, co je to za hnus.

Jiři
Pěknou chrupku, já bych taky moc chtěla, ale mám zas dítě na břiše. Nejspíš se odhodlám k naučení ho do postýlky.

Radko
To je fajn, že je herna pěkná. By mě ani nenapadlo, že tam budete mít MC, to je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
23.1.09 14:08
Knoflice píše:
Marti, co máte dole? Bytovou jednotku nebo sklepy? Jj, i malý potok umí udělat pěknou paseku …

bytovu jednotku,byva tam svokra…

no on vobec nie je maly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
23.1.09 14:13

Janko, to jsem zažila víckrát, bohužel i naopak. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
23.1.09 14:13

kitty…u nas je akcia na ten sunarek ale nie ze 2+1 ale maju na ovocne presnidavky zlavy az 28% alebo tak nejak.....2+1 mame len zeleninovo masove prikrmy od hami,na mlieka,kase,caje.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.1.09 14:53

Tak z chrupky nebylo nic.Soused nad náma si vrtal do podlahy.Radeček se tak vyděsil,že se ještě dlouho po tom klepal. Tak jsem ho tulila.Už neusl,tak bude dneska pěkně protivný.Ješě,že jedu pryč. :P :wink: Ale pracovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.1.09 14:54

Katko
Jj,ubrousky babylove vyjdou nejlevněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
23.1.09 15:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
23.1.09 15:30

Marti moc pěkný, člověče ty máš nějak moc času, necheš přijet vyžehlit??

Jdu to udělat tedy sama…
fuj tajbl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
23.1.09 15:46

Kačko
Prosím tě, jak se ti daří žehlit s mrňousem? 8O

Já to zkusila jednou a bylo to naprosté fiasko, tak od té doby nežehlím. :lol:

Matík bulí, je jak pavián, křik, nosit a červený zadek. A taky pořád kojit. Už aby ty pitomý zuby vylezly, to je děs. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
23.1.09 15:47

Marti, super „metřík“. Kubko vypadá od půl roku pořád stejně.

Ještě k těm přesnídávkám, rozumím tomu dobře, že ovocné sunárky v akci teď nejsou????

Janko, gratuluju ke zkoušce.

DM mléko už taky kupovat nebudu.

Tady zase prší, zrovna před odpo procházkou :roll:.

Vojtíškovi gratuluju k chození.

Radko, kam jsi jela pro ty botičky? Na Lužiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
23.1.09 15:49

Janko, zkoušela jsi mu dát Nurofen, aby mu aspoň na chvíli bylo líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí