Poradna duly
Jana Čurdová
aha čo som našla
![]()
http://www.kocarek.cz/…001-964.html
len neviem či modre alebo zelene
omlouvam sa že furt otravujem… ![]()
martinaSK píše:OK.joj aka som šťastna našla som čo som chcela a ešte to je levnejšie
luci…modre…
Ahoj holky,
jsem zpět od babičky. boty sandálky neměli vůbec žádné. Nejmenší 26. Měly jen kotníčkové plné 22 dvoje, jedny jsem si koupila pro Filipa a jedny mám navíc- myslím, že plné chtěla kitty. Večer vyfotím. za 14 dní jedu za babičkou zase, tak se mrknu a třeba budeme mít víc štěstí.
díky za rady, dubovou kůru gel jsem koupila a doufám, že to ustoupí. Začíná to být opravdu hodně nepříjemné. A to mám ještě naraženou kostrč už 14 dní, takže když si neopatrně sednu, tak je to mňamka.
luciku pěkná odrážedla. A každá účetní by měla na tu slevu upozornit. Naše nám vždycky posílala mailem, jaké jsou všechny možné odpočty a slevy a k tomu požadované doklady, které se maj donýst.
Báro - jak to dopadlo s počítačem?? Doufám, že je OK. Ten náš zatím je kaput.
Inge - já úvěr ze spořky doplatila loni a tak mi potvrzení poslali už v průběhu roku, ale jinak ho vždycky posílali až v únoru.
jé E.v.a. má stejný metřík. A takovou práci mi to dalo najít nějaký, který nikdo nemá ![]()
Petro - tak jsou to tyto botky. Stály 300, velikost 22. Tak dej vědět
http://www.sante-zdravotni-obuv.cz/…2-sp-bezova/
zkoušela jsem je Fildovi a jsou na:,–(it pěkně.
Tak už jsou pryč, za chvíli dorazí domů muž.
Jiři
Dělala jsem krůtí prsa s medovo-tymiánovou omáčkou a basmati rýži. Je to rychlé a mňamka.
Matík mi nejspíš vytuhne na zádech, tak se půjdu učit. Spí teď fakt mizerně, doufám, že už tentokrát ty zuby vylezou a ne že se to zase vše zklidní a zuby nikde.
Radka75 píše:
Ahoj holky,jsem zpět od babičky. boty sandálky neměli vůbec žádné. Nejmenší 26. Měly jen kotníčkové plné 22 dvoje, jedny jsem si koupila pro Filipa a jedny mám navíc- myslím, že plné chtěla kitty. Večer vyfotím. za 14 dní jedu za babičkou zase, tak se mrknu a třeba budeme mít víc štěstí.
díky za rady, dubovou kůru gel jsem koupila a doufám, že to ustoupí. Začíná to být opravdu hodně nepříjemné. A to mám ještě naraženou kostrč už 14 dní, takže když si neopatrně sednu, tak je to mňamka.
luciku pěkná odrážedla. A každá účetní by měla na tu slevu upozornit. Naše nám vždycky posílala mailem, jaké jsou všechny možné odpočty a slevy a k tomu požadované doklady, které se maj donýst.
Báro - jak to dopadlo s počítačem?? Doufám, že je OK. Ten náš zatím je kaput.
Inge - já úvěr ze spořky doplatila loni a tak mi potvrzení poslali už v průběhu roku, ale jinak ho vždycky posílali až v únoru.
jojo beru aspoň něco
super Raduš, chceš peníze na účet nebo hotově, je mi to fuk.
jsem mrkla i na ty červený a ty jsou taky fešácký co?
Luci
Určitě to modré. ![]()
Radko
Tak snad ti to brzy zabere, mě to pomohlo za pár dní, ale neměla jsem to nijak moc.
Dík za snahu ohledně botek, já se tam kdyžtak vypravím po zkouškovém.
kitty25 píše:
super Raduš, chceš peníze na účet nebo hotově, je mi to fuk.
jsem mrkla i na ty červený a ty jsou taky fešácký co?
klidně až se uvidíme. Ty botky vypadaj moc dobře, celokožený a vevnitř moc příjemný na omak. škoda, že nemaj větší výběr, ale zase za ty peníze, co by člověk chtěl, že??
Janko - já tam jezdím každých 14 ní, takže pokud nepotřebujete zkoušet, tak vám je klidně vezmu.
tak to je dobře, Radko, že tam jezdíš, tedy požadavek na sandálky i nadále trvá
![]()
dnes som kupila kukovi tuto flasu…
http://www.babetkovo.sk/…b2928f2b.jpg /> lebo vecne bral som sebou flasu s cajom a cumel mal v puse a ani mu to netieklo…a nechcem aby sa naucil viac na cumel… ![]()
som myslela ze nebude vediet pit cez slamku ale betar je.....vie a saje ostosest az mu to steka po brade co nevie rychlo prehltat tolko vody…
![]()
Raduško , já už ten metřík mám dýl, taky se mi líbil, že je neokoukaný
Dobře sis vybrala ![]()
Ale moc se mi líbí ty, co dělala MarťaSK, jenže na to já jsem antitalent ![]()
žížala píše:taky dik
Luci
Určitě to modré.