Poradna duly
Jana Čurdová
Knoflice
To s tím společným zdaněním bohužel vím, moc jsme si ho neužili. Dík za info o odečtu, už jsem to vychrlila na Honzu, ať mi přinese ten papír k podepsání. ![]()
Janko - přesně jak psala knoflice. Ať se domluví Honza s jejich mzdovou účetní. Letos ta úleva je vysoká, takže si to nenechte ujít.
s tím nočníkem to byla sranda, ještě že to není takový ten klasický a má hlavu hrocha, ale stejně lidi koukali …
Radko keď si Adam udela ten živnosťak a na nejaky ten čas by ma akože zamestnal,tak by pak mohol mať ulevu na daniach.A mohli by sme do toho dať aj ten úver na byt?Alebo by som musela dať sama daň.priz.?Promiň že furt otravujem
![]()
Janka taky čakam na svoju sympaticku stranku.Ale ako vždy teraz všetci zmyznu a po 22h sa to tu rozjede.To ja sa už budem otačať na druhý bok ![]()
Radko s tim nočnikom by som vas chcela stretnuť
Čo na to ľudia,keď vas vidia???
Leni spanie nezavidím…Prajem ti nech sa to rychlo zlepší,lebo začneš padať na držku jak ja
![]()
Samik vypadal,že je plný energie.Ale nechcela som to pokaziť tím,že ho necham ešte sa hrať.Tak šiel pekne o 19:30 do postielky.Ani nepipol.Spi jak zabity
![]()
A ešte som chcela niečo…
Tak to odražadlo neobiedname
.Založila som diskusy a ono to už z tej tabulky zmyzlo,tak mi už nikto neporadi.
Dohodli sme sa s Adamom,že kúpime to klasické autičko a asi aj motorku
toto http://www.detskydum.cz/…sito-290906/
a toto http://www.detskydum.cz/…velk-291101/
Tak snaď som už blbosť nevybrala
Radko, tak jsi měla říkat, to jsme koupili hezký nočníček ne?
![]()
jinak já se na přiznání vrhnu až v únoru a zatím doufám, že se utrhnu a zruším žl, abych si to už sama nemusela vyplňovat.
Jo a někde na netu jsem loni i předloni našla online výpočet, takže na to spoléhám. Vyplnilo mi to celé přiznání a já to jen vytiskla.
Luci
My máme už 5 let takovou (tu modrou) a naprostá spokojenost.
http://img.mimishop.cz/…/a613451.jpg /> Akorát pozor,prý se dělají 2 velikosti motorek.Tak aby dosáhl na zem.
Ahojte!
Tak jsem tady dlouho nebyla, předevčírem jsem měla doma pěkný průšvih, chtěla jsem v ložnici vystříkat plíseň, co jsme měli za stolem, a lahvička byla nějaká vadná a Savo se mi vylilo…
Plovoučka to přežila, kobereček a moje oblečení na vyhození a nejhorší je, že to stříklo i na notebook… Takže se teď se jenom modlím, aby se počítač nějak zprovoznil…
Takže nereaguju na nic, nemám dočteno a ani náladu…
Jejda Baruš ,to je smůla.Držím pěsti,aby to přežil.Teoreticky by snad měl.Teda pokud to nevyzkratovalo.
Ahoj holky!
Vy jste se teda rozjely
…
Chodím dočítat, ale mi nejde se přihlásit, tak to musím pořád hledat a to mě točí ![]()
Tak co si pamatuju …
Krásný fotečky dětiček ![]()
Luciku , tak ať dobře vybereš ![]()
Marodi, rychle se uzdravte! My jsme naštěstí zdraví…
Radko , dobrá story s tím nočníkem
…koukám, že sis tu otevřela poradnu
trochu mě zklamalo, že ta částka na manželku je jen 38 tis., tak využijem až příští rok ![]()
Jiří , tak ať se daří! Jaký sis vybrala telefon.
Barčo , teda dobrej den … tak ať to noťas rozchodí …
A už nevím … tak jdu za Milanem, dobrou Kalinka
Ahoj holky,
pardon, ze sem lezu, jsem z ledna 08.Obcas vas smiruju a taky momentalne reism vraceni dani, takze vim, ze limit se zvednul z 38tis na 68tis. Je to novinka z prosince a plati zpetne na cely rok 08.Tak snad vam to pomuze ![]()
Jiři ráda bych na skype, ale nějak je to zaseknuté
a šrotím, takže když se to podaří, jen na chvilku
Knoflice píše:jirabobes píše:
Petro,Luci
Díky.![]()
Víte co to pro mě je?Město jak velké jak kráva,hromada aut,šaliny…a já jsem tam řídila.No zadek jsem měla tak polovinu času sevřený.
![]()
Ta sevřená prdel je dobré cvičení svalů pánevního dna, to je fakt, ale ono se to časem poddá
Ty jsi byla i v Ostravě? Co jsi zas včera všecko stihla?
Jejda teď jsem si všimla,že jsem ti neodpověděla.
Tak stíhám toho hodně moc
…to víš nadžena.
Třeba dneska:přinesla jsem si domů letáky.Roznesla jsem větší část letáků.Zašla pro oběd pro Gabku.Jela na agenturu zkouknout jak se „účtuje“.Uvařit.Cvičit s Kubou mluvení (to jsem ale ošidila
),vybrala jsem a objednala jsem si telefon.Hodiny studovala na netu o podnikání.
A teď mám od osmi veget. ![]()
V Ostravě jsem řídila v sobotu,když jsme jeli z toho planetária.