PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3396
20.1.09 14:57

hi hi :D s tím spaním je to docela sranda…
dneska jsme opět vstávali v jedenáct…v jednu jsem ji vzala v kočárku ven na zahrádku, usnula okamžitě a ještě pořád spinká dole v chodbě…

ale má to po kom podědit :)

ale jestli se nám narodí drobátko, které bude spát deseti minutovky a vstávat před devátou…padneme na čumu všichni tři (vlastně čtyři… i kocour)

Janko, ještě jsem ti sz nepsala…musím se vrhnout na nafocení portrétků…ale hotovo mám

jdu zkusit tu božskou buchtu, co jste sem dávaly… zatím jsem pekla jen perník z pytlíku a bábovku, tak mi držte palečky… to bude zase experiment

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
20.1.09 15:08
kitty25 píše:
Radka75 píše:
jo a dívala jsem na stránky OZP na příspěvky a letos teda pěkná trapárna. Jen 1000 Kč za rok a můžeš si vybrat na co to chceš. Mrknu se na VZP a možná by se vyplatilo se přehlásit.

Raduško prosím prosím vyzkoumej to, řikala mi kamarádka, že to tak je, šmejdi jedni, přemýšlíme o tom samém.

a ještě by mě zajímalo, kdybychom teď nechali proplatit tu tisícovku od OZP, dostaneme ještě něco od VZP?

Ano, ke změně došlo, před Vánoci poslali z OZP časopis, kde to psali. Dítě, které má oba rodiče pojištěné u OZP, má nárok na 1500 Kč za rok (vloni 1000 Kč očkování + 500 Kč „helma“), dospělý na 500 Kč (vloni nic), já bych snad navíc měla dostat 1000 Kč na manžela, který se tam k 1.1. přehlásil. Takže my na změně tratní nebudeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.1.09 15:26

jasný, ale co bude, když se v březnu přehlásím k vzp? dají mi taky něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.1.09 15:33

takže k vzp asi přecházet nebudeme, protože jsem si přečetla program na 2009

500 na jakékoliv očkování /na hepatitidu ještě 1000/
a max.1000 na plavání a cvičení

takže to bohužel vyjde na stejno. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
20.1.09 15:36

Kitty
Já myslím, že ano. Když jsem se kvůli doktorovi přehlašovala k OZP, tak jsem na poslední chvíli čerpala z VZP a od OZP jsem dostala tu základní pětistovku.

enio
V pohodě, já na to nijak nespěchám, jsi moc hodná. A já byla taky spáč, 12 hodin pro mě bylo nic a teď mám útrum. eboj, taky by sis zvykla, i když já mám problém dodnes. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.1.09 15:36

Petro - můžeš to leda zkusit a pak čekat, jestli budou chtít příspěvek zpět.
Já asi přehlásím jen Filipa, manža u VZP je. VZP má 1000 Kč ročně na cvičení nebo plavání, přilba 500 Kč ročně, očkování 500 kč ročně a hepatitida A+B 1000 Kč. Ozp jen 1000 Kč a paní říkala, že budou posílat nějaké příspěvky lidem, co jsou u OZP 5 let a mají nízké náklady. No obávám se, že porod asi nízkonákladový nebude. Letos u ozp sice maj automaticky všichni příspěvek, ale zase nejde přehodit na dítě jako to šlo loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.1.09 15:38
kitty25 píše:

na stejno? OZP ti já jen 1000 na všechno dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.1.09 16:21

Jak to, že mi nikdo nehlásil, že jsou nový SUNÁRKY???? ...... Petro!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.1.09 16:28

vy ste tu toho ale naťukali :roll: :lol: :wink:

Ja som bola na pošte a nakupiť.V Bile maju asi 10 druhov vegety.Samik spal,tak som sa dala do čítania a zistila som,že Podravka Light je bez glutamanu a kadejakych umelin :dance: :D :D :D .Mohla som si to zistit skor a neotravovať tu stim :oops: .Vonku sa krásne topí sneh,tak hádam už mrznuť nebude
Pak dočitam,lebo Samuľo zas lumpari :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.1.09 17:00

Holky ta tma venku je fakt děsná, mně už se zavíraj oči a to je teprve 5h. V Alžíru bylo světlo mnohem dýl.

Jo a Vladi se ptala kolik stupňů?! Tak Když bylo zataženo tak kolem 15, ale jak vysvitlo sluníčko tak bylo stopro 20. V noci byla zima což je dost blbý, když nemaj topení, ale na noc jsem pouštěla klimošku, i když tchýně brblala, že to bude pak strašně drahý. :roll: No přece nezmrznu ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
20.1.09 17:48

Tak u nás večer neveselý, Matík má 39st. a kňourá a chce nosit. V puse doktorka nic neviděla, ale ruce tam cpe pořád, tak nevím, jestli to může být od zoubků.

Právě tu za sebou tahá koště, nejoblíbenější hračku. :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.1.09 19:00
Radka75 píše:
kitty25 píše:

na stejno? OZP ti já jen 1000 na všechno dohromady.

ale když tam jsme všichni tak 1500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.1.09 19:00
Terulka píše:
Jak to, že mi nikdo nehlásil, že jsou nový SUNÁRKY???? ...... Petro!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

já to hlásila do éteru jako první… :lol: :lol: :lol: :lol: už jsme měli asi čtyři nebo pět druhů. a moc jsem je pochválila, jsou tam super kousky. jen ta treska u Robika neprošla. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.1.09 19:10

Janko - chudák Matík, ať je mu lépe

Petro - tak já asi přehlásím manžela a bude

petro a kačko - minulý čtvrtek jsem nejela pro ty botky, protože babička byla nemocná, tak jedu zítra. Co jste to chtěly? Petra ty polobotky 22 a sandálky 21?? a kačka sandálky 21???

kačko - dnes jsme byla v mnichovicích u toho tvého řezníka a dobrý. Pěkný maso a pán moc milej. Taky jsem šla kolem toho MC a je to v kopci pod tratí, je tam i dětskej Dr. Je tam tak 5 míst na parkování, tak snad to bude OK a v pátek jsou jenom dopoledne. V kolik se ti to hodí??

Filda už spí, odpoledne spal jen 10 minut, teď usnul okamžitě. hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
20.1.09 19:48

Potvrzuju, že to Kitty hlásila. Mě to říkala na plavču, ale tos tam nebyla. :lol:
Radko
Jestli jedeš do santé, tak kdyby ti to nevadilo, nám by se taky šikly sandálky 21-22, podle toho, jaké budou mít.
A MAtík už je zase dobrej, octové ponožky zabraly a celkem řádí, tak kdo se v tom má vyznat.

Večer jde volver, to se těším. A v neděli bude nová telka, tak jsem zvědavá, jský to bude rozdíl. Ta naše stará chuděra ze strachu, že ji vyměníme, přestala chrastit a bručet a je jí i torchu rozumět. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí