Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno.
Radeček má chodící premiéru venku.
Byl šikovný.Držel se mě za ukazováček a vyloženě si to užíval.
Ale sám by ještě nemohl.To by se pořád válel na zemi.
Nemá ještě jistotu.
Petro,Luci
Díky.
Víte co to pro mě je?Město jak velké jak kráva,hromada aut,šaliny…a já jsem tam řídila.No zadek jsem měla tak polovinu času sevřený.
![]()
Enio tak naša dr. sa chova rovnako,či som tam s Adamom alebo sama.Je taka srandistka
Hlavne,že je Lucinke lepšie.Je krásna ![]()
Žabulienka ja davam Samkovi mliečko až rano,keď sa zobudi.Nijak tim netrpí
.Ja tiež v noci nechodim piť ani jesť
Ale cez deň je na prsu 6-8×
Držim palce,nech to vyjde.Je to lepšie bez tatika doma,lebo Adam by to nevydržal a uspal ho na rukách ![]()
Tak ja utekám,lebo Samuľo už vyhadzuje ponožky z komody ![]()
Terezko
Děkuji. ![]()
Holky pro zatím se loučím.Jedu podepsat tu smlouvu.Tak ![]()
jirabobes píše:Jiřko viem si to predstaviť.Mamka parkuje na začiatku mesta(u Hypernovy) a po meste chodi pešo.
Petro,Luci
Díky.![]()
Víte co to pro mě je?Město jak velké jak kráva,hromada aut,šaliny…a já jsem tam řídila.No zadek jsem měla tak polovinu času sevřený.
![]()
No ja na neho pojdem tiež tvrdo, ani čaj ani mliečko
a asi čo najskôr detska izba, lebo keď sme dole a kukame telku, tak spinká kľudne a ako prideme do spálne tak sa už vrti
jirabobes píše:
Petro,Luci
Díky.![]()
![]()
Ta sevřená prdel je dobré cvičení svalů pánevního dna, to je fakt, ale ono se to časem poddá
Ty jsi byla i v Ostravě? Co jsi zas včera všecko stihla? ![]()
Tohle je druhý pokus, normálně mě to při psaní příspěvku odhlásilo a pořád to psalo pravděpodobný utok spamu? pravděpodobný utok spamu? pravděpodobný utok spamu? pravděpodobný utok spamu? pravděpodobný utok spamu? pravděpodobný utok spamu? …
Jirko si fakt dobrá!!!!!!
s tým jazdením po meste je to v pohode, ale s tou našou krávou je problém zaparkovať, ale už si zvykám
a hlavne si to užívam, lebo je teraz len moje, až na to vreštidlo vzadu ![]()
zabulienka píše:
Jirko si fakt dobrá!!!!!!s tým jazdením po meste je to v pohode, ale s tou našou krávou je problém zaparkovať, ale už si zvykám
Jestli máš problém, klidně auto vyměním
![]()
Jo muj manžel, když jsme přemýšleli o větším autě, také hned napoprvé podotknul…„a budeš s tim umět zaparkovat?“ ![]()
zabulienka píše:
No ja na neho pojdem tiež tvrdo, ani čaj ani mliečkoa asi čo najskôr detska izba, lebo keď sme dole a kukame telku, tak spinká kľudne a ako prideme do spálne tak sa už vrti
toto presne sme mali aj my.....
![]()
no do leta isto nevydrzis.....s tou izbou…
![]()
Máme sympatickou stránku, sice není kulatá, ale ve stejný rok se mi narodil manžel.
A taky Radka, že jo? ![]()
Zabulienka - no jsem tušila, že měnit nebudeš …
Mladej sice spí, ale pořád se kroutí, protože se nacpal rohlíkem a teď ho to tam tlačí
![]()