PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
20.1.09 08:45

Dobré ráno.
Radeček má chodící premiéru venku. :D Byl šikovný.Držel se mě za ukazováček a vyloženě si to užíval. :D Ale sám by ještě nemohl.To by se pořád válel na zemi. :lol: Nemá ještě jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.1.09 08:49

Petro,Luci
Díky. :wink: :wink: Víte co to pro mě je?Město jak velké jak kráva,hromada aut,šaliny…a já jsem tam řídila.No zadek jsem měla tak polovinu času sevřený. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.1.09 08:51

Jiřinka je nejlepšíííííííí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.1.09 08:52

Enio tak naša dr. sa chova rovnako,či som tam s Adamom alebo sama.Je taka srandistka :lol: :lol: :lol: Hlavne,že je Lucinke lepšie.Je krásna :D

Žabulienka ja davam Samkovi mliečko až rano,keď sa zobudi.Nijak tim netrpí :D .Ja tiež v noci nechodim piť ani jesť :lol: Ale cez deň je na prsu 6-8× :lol: Držim palce,nech to vyjde.Je to lepšie bez tatika doma,lebo Adam by to nevydržal a uspal ho na rukách :roll:

Tak ja utekám,lebo Samuľo už vyhadzuje ponožky z komody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.1.09 08:54

Terezko
Děkuji. :wink:

Holky pro zatím se loučím.Jedu podepsat tu smlouvu.Tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.1.09 08:54
jirabobes píše:
Petro,Luci
Díky. :wink: :wink: Víte co to pro mě je?Město jak velké jak kráva,hromada aut,šaliny…a já jsem tam řídila.No zadek jsem měla tak polovinu času sevřený. :oops: :lol:
Jiřko viem si to predstaviť.Mamka parkuje na začiatku mesta(u Hypernovy) a po meste chodi pešo. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
20.1.09 08:56

No ja na neho pojdem tiež tvrdo, ani čaj ani mliečko

a asi čo najskôr detska izba, lebo keď sme dole a kukame telku, tak spinká kľudne a ako prideme do spálne tak sa už vrti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.1.09 08:57
jirabobes píše:
Petro,Luci

:potlesk: Ta sevřená prdel je dobré cvičení svalů pánevního dna, to je fakt, ale ono se to časem poddá :wink: Ty jsi byla i v Ostravě? Co jsi zas včera všecko stihla? 8O

Tohle je druhý pokus, normálně mě to při psaní příspěvku odhlásilo a pořád to psalo pravděpodobný utok spamu? pravděpodobný utok spamu? pravděpodobný utok spamu? pravděpodobný utok spamu? pravděpodobný utok spamu? pravděpodobný utok spamu? …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
20.1.09 08:57

Jirko si fakt dobrá!!!!!!

s tým jazdením po meste je to v pohode, ale s tou našou krávou je problém zaparkovať, ale už si zvykám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
20.1.09 08:58

a hlavne si to užívam, lebo je teraz len moje, až na to vreštidlo vzadu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.1.09 09:00
zabulienka píše:
Jirko si fakt dobrá!!!!!!s tým jazdením po meste je to v pohode, ale s tou našou krávou je problém zaparkovať, ale už si zvykám

Jestli máš problém, klidně auto vyměním :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
20.1.09 09:01

toto autičko nedáme, pretože je naše prvé!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.1.09 09:02

Jo muj manžel, když jsme přemýšleli o větším autě, také hned napoprvé podotknul…„a budeš s tim umět zaparkovat?“ :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.1.09 09:07
zabulienka píše:
No ja na neho pojdem tiež tvrdo, ani čaj ani mliečkoa asi čo najskôr detska izba, lebo keď sme dole a kukame telku, tak spinká kľudne a ako prideme do spálne tak sa už vrti

toto presne sme mali aj my..... :? :roll:

no do leta isto nevydrzis.....s tou izbou… :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.1.09 09:11

Máme sympatickou stránku, sice není kulatá, ale ve stejný rok se mi narodil manžel. :lol: A taky Radka, že jo? :lol:

Zabulienka - no jsem tušila, že měnit nebudeš …

Mladej sice spí, ale pořád se kroutí, protože se nacpal rohlíkem a teď ho to tam tlačí :? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí