PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11359
20.1.09 10:20
kackamates píše:

Ad oblíkání,taky každý den všechno čisté, a prát jednou za 14dní??? tyjo, tak my tak2×týdně a cca3 pračky… žebychom byli takové prasata??

No jestli vy tak my taky… právě se v té naší pidikoupelně doslova brodim ve špinavém prádle co jsme přijeli, peru každej den jednu pračku. Nemám to kam dávat, jinak bych tu pračku asi uprala. Teda teď je tam prádlo co jsme měli v Alžíru, tam maj jenom výřivku a perou pod širym nebem, takže jsem odmítla prát tam.

Normálně, ale taky peru minimálně 4× za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.1.09 10:38

A tady jedno ocenění pro Jiřinku za tip na váhu (nevimkoho). Je to vila na Kypru

http://www.opus-praha.cz/…14_1_500.jpg

nebojte nezapoměla jsem, ani v tomto případě nevyplácím cenu já, co třeba Jan Tleskač?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.1.09 10:43

já taky peru naše oblečení častěji, tak 2× za týden. ale Fildovo peru zvlášť a to stačí 1× za 14 dní, protože Filda má oblečků, že by stačili pro dvojčata. Ještě v Holešovicích jsem pravidelně navštěvovala sekáč, kde měli dětské oblečky za 20 a jednou jsem chytla akci vše za 10, takže jsem to kapku předimenzovala když peru 1× za 14 dní, tak je to akorát.

a za poměla jsem Jiřko gratulujeme ke zdolání Ostravy, jen tak dál!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
20.1.09 11:38

Nechci prudit, ale Ondra už spí 2,5 hodiny 8O 8O 8O.

Terko, nezapomněla jsi upravit tvůj poslední metřík 8) 8) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
20.1.09 11:53

…smazal se mi před hodinou celý příspěvěk :twisted:
Tak znova a stručně.
Tak já budu taky prudit - Kryštofek spí už 2 hodiny :lol:
Jiři jsi HRDINA!

A k praní - já peru denně jednu pračku, protožeje nás moc a jsme čuňátka :wink:
ještě, že máme sušárku. Doma bych to neměla kam dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
20.1.09 11:53

A ještě DOTAZ - Jaké už dáváte dětem luštěniny? Ondra měl zatím pouze červenou čočku a tofu, ale chci zítra vařit fazolovou nebo čočkovou polévku, tak přemýšlím, jestli mu mám odebrat :nevim:, Ondra je totiž vyloženě polívkový :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.1.09 12:50

Filda spal taky 2 hodiny, což je výjimka jak Brno.

luštěniny - filda má často hrášek, miluje ho. čočku už měl taky, fazole chci vyzkoušet

tak jsem se dovolala do pojiš´tovny a do týdne by nám měli poslat 60 tis, škoda je tedy cca 140 tis, ale holt jsme měli blbou pojistku. Tak mám radost.

jo a dívala jsem na stránky OZP na příspěvky a letos teda pěkná trapárna. Jen 1000 Kč za rok a můžeš si vybrat na co to chceš. Mrknu se na VZP a možná by se vyplatilo se přehlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
20.1.09 12:53

Ahoj holky,

konečně dočteno,uf.

Dík za příspěvky ohledně pojištění.Já bych nejradši pojistku bez spoření,tak jestli máte někdou dobrou,tak prosim,písněte.

Jiři,šikulka.Co Martin,jak mu dopadla škola?Smlouva podepsána,co vlastně budeš dělat konkrétně?

Radko,hezký metřík a krásná kuchyn.At vám to dneska dobře dopadne.

Katko,máš hezký kojící metřík.Jak jde stavba?

Jani,vítej z hor,jaký byl dortík?

Terezko,Eliášek je číslo s tim běháním.

Marti,Kubko je zlatej,jak krásně spinká.

Enio,melouna jsem jedla na kila při obou těhu.Lucinka je andílek.

Praní,my máme tak 4 pračky týdně,když je povlečení,tak i víc.

U nás celý den prší,je po ledu i sněhu,že by přišlo jaro.
Ondra včera udělal první krůčky,manža říká,že chodí jak tučnák.Ještě si neni moc jistý,ale měl z toho radost.
Jdu dodělat rajskou na večer a zítra k obědu.
Zatim pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.1.09 12:57

ja robim palacinky…teda idem robit ak ma niekto vykopne od PC…ale nema kto,tak tu sedim a tukam… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.1.09 13:40

Ahoj-
Jsem doma.Podpis smlouvy a „pokec“ s nadřízenými trval hodinu. 8O Kdybych to věděla,tak si zajistím hlídání a nebo tam zajedu odpoledne. Ale Radeček to šikovně zvládl.Ke konci si tam chtěl hrát s žaluzií…chtěla jsem si ho vzít,ale šéfik mi ukázal,ať sedím (zrovna jsem mluvila s hlavním šéfem) a Radečka si vzal a někam s ním šel. 8O .....Pak mi ho pořinesl a Radeček držel v ruce gumovou žížalu (bonbón).Chtěla jsem mu to vzít ale nedal se.Tak jsem mu ji nechala.Nejdřív to jen držel,nakonec snědl.Pro jednou se svět nezboří. :roll: :?

Teď se snažím uspat prďolku.Usl mi asi na 5 minut v ergu.Když jsem ho dávala do auta,tak se probral.A usl zase kousek před Orlovou.Tak jsem ho zase vzbudila a teď je unavený,ale nedaří se mu usnout. :roll:

Dočteno mám,ale ťukání na klávesnici ho ruší,tak reagovat budu později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
20.1.09 13:56

Tak Jirko blahoželám k práci a čože to budeš robkať? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.1.09 14:12
Inge píše:
Nechci prudit, ale Ondra už spí 2,5 hodiny 8O 8O 8O.Terko, nezapomněla jsi upravit tvůj poslední metřík 8) 8) ?

Neprudíš, Eliášek spal taky 2h a já s nim :lol: :lol: :lol: :lol:

No mám pocit, že ho bude třeba poposunout dle oblečení, ale vážim se u Petry,ona má digi váhu, ta naše je taková všelijaká, jenom se obávám, že než se tam dostanu, tak to bude zpět na té výchozí váze. :oops:
Doma prostě chutná no!!! Jinak do Alžíru já jezdim zá:,–(ně na odtučňovací kůru. Složení jídelníčku v manželově rodině mně jaksi neuspokojuje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
20.1.09 14:41

Ahojky,
dneska všichni spí za nás, Matík přešel na desetiminutovky, právě si dává druhou.

Radko
Kuchyň je moc hezká. S cestou je to super, ať večer vyjde i druhá. Je moc fajn, že se vám v rámci možností daří.

Knoflice
Ráda tě zase čtu. :wink: Já mám o:,–(níky i obě maminky, tak to vypadá, že jim to funguje jen v Praze. Taky nemám ráda, když kvůli někomu nechopnýmu ztrácím drahocenný čas.
Vladi
Dort byl moc dobrý, řekla bych, že až moc a za chvíli se nevejdu do kalhot.
prádlo
Tak to jsme taky čuňátka, obvykle peru denně, když je víc plínek, tak i 2×. Ale mám úzkou pračku jen na 3,5kg prádla a je to dobré na třídění.

Jiři
Jsi dobrá. A pohovor už byl, že to máš? A s tím bombonem, já si říkala na horách, že dávám Matíkovi bio špaldové sušenky slazené rýžovým sirupem a můj táta do něj v nestřeženém okamžiku cpe kupovaný knedlík. :roll:

Víc si nepamatuju a dítě mám zase vyspané, tak jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.1.09 14:41
Radka75 píše:
Filda spal taky 2 hodiny, což je výjimka jak Brno.

luštěniny - filda má často hrášek, miluje ho. čočku už měl taky, fazole chci vyzkoušet

tak jsem se dovolala do pojiš´tovny a do týdne by nám měli poslat 60 tis, škoda je tedy cca 140 tis, ale holt jsme měli blbou pojistku. Tak mám radost.

jo a dívala jsem na stránky OZP na příspěvky a letos teda pěkná trapárna. Jen 1000 Kč za rok a můžeš si vybrat na co to chceš. Mrknu se na VZP a možná by se vyplatilo se přehlásit.

Raduško prosím prosím vyzkoumej to, řikala mi kamarádka, že to tak je, šmejdi jedni, přemýšlíme o tom samém.

a ještě by mě zajímalo, kdybychom teď nechali proplatit tu tisícovku od OZP, dostaneme ještě něco od VZP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
20.1.09 14:42

Jiři,hlavně,že žížala chutnala.Ondra už několikrát baštil čokoládové oplatky.To Verča jedla mnohem dýl,ale on to většinou sebere ze stolu,že si toho ani nevšimnu.

Terezko,kolik bylo stupnů v Alžíru,je tam teplo.

Dítě se mi vzteká,nemá pochopení pro emimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí