PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11359
21.1.09 08:43

Dobré ráno!

Je mi mizerně a musim k doktorovi se zádama, příšerně bolej. Eliášek je ukňouranej, ale asi ho něco bolí…zoubky?!

Už tu stihnul udělat pěknej čurbes, právě vyházel všechny balonky, asi mně hrábne.

Jo a tahle stránka je taky celkem simpatická ne?! :lol:

Luci, fakt pěkný metříky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.1.09 09:17

Jejda já jsem si nějak nevšimla,že předchozí stránka byla sympatická. :roll: :lol:

Terezko
Tobě se to všechno nahrnulo. :( Přeju,ať je brzo líp.

Luci
To ti moc přeju.Ty lepší noci.On spánek je potřeba.

Kačko
Díky. :) Matýsek musí být sladký u snídaně. :) Já bych mu,ale dala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
21.1.09 09:20

Jo a jen tak mimochodem se potřebuju vykoupat, když jdu s těma zádama a neteče teplá voda :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
21.1.09 10:34

Dobré dopolko,
u nás nic moc, Matík stále horečkuje a je maximálně nevrlý. Asi ho něco trápíí, ale já nevím co. :(

Luci
Moc hezký metřík.

Kačko
To to mají Matyášek s hafem pěkně rozdělené. :lol: U nás o vánocích taky seděla Thea pod stolem u Matíka a byl její největší kámoš. :lol:

Terulko
Tak ať doktor pomůže.

Gabce držíme pěsti, ať zub rychle přestane bolet.

Radko
Tak hlavně, že jedna cesta je a sousedům dobře jim tak, chtěli víc, nemaj nic. :lol:

Tak pěkný den, mě asi picne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
21.1.09 11:11

Ahoj holk,y

všem marodům brzké uzdravení. gábince aťjí zoubek moc nebolí

nám ráno zase odešel počítač, opět žádné zálohy (poslední v srpnu, kdy se rozbil). No snad to bude jen řadič. Mám notebook a internet, ale nejde instalovat tiskárna a skenner a já zrovna potřebovala něco tisknout :-(

taky jsem zjistila, že díky změnám v sazbě daně z příjmů vyjdou odečty z daní ze zaplacených úroků z hypotéky o 50% nižší než za loňský rok. To mě pěkně naprdli. Mně teda něco na daních vrátí, ale zase to dám manžovi na jeho daně. Pardon za výlev, ale jak jsem účetní a navíc už rok doma, tak mě svrbí prsty a taky teď hledáme každou korunu, tak to zkouším počítat. Musím říct, že mi práce moc chybí.

Petro - tak já přihlásím manžela do OZP a bude mít Filda příspěvek na očkování

luciku - moc hezký metřík, taky jsem ho měla v užším výběru :-) a jen tak dál se zlepšováním spinkání.

jiřko - tak gratulujeme k práci. Doufám, že těch letáků necháš???

A co zabulienka, jak se jí daří ta spinkací metoda???

terko - tak ať je ti lépe.

kačko - je to MC Přístav, Nádražní 313. Je to když pojedeš od toho řezníka do kopce nahoru (máš ho po levé straně) a uhneš na křižovatce, kde jsou potřeby pro zvířátka doleva a pak 2. ulici do prava a je to furt do kopce a po pravé straně. Parkovat se dá v boční ulici nad tím centrem.

tak se mějte, jdu dělat přiznání k dani z nemovitostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
21.1.09 12:07

ahojte… :D

mata…tak ako???… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
21.1.09 12:09

Radko jak to,že ti neco vráti z daní???Keď si bola minuly rok na materskej?Alebo si mala ešte nejaký príjem???Ja som naštvaná,lebo Hpotéka je na moje meno(ešte sme neboli manželia,keď sme kupovali byt),tak nebudu žiadne korunky navyše :( Inge mi poraila,že mam skočiť na daňový a spytať sa,lebo sa to vraj da nejak urobiť cez Adama či čo.Bože pišem jak debil.Tomuto fakt nerozumiem :oops: .Lenže keď pišeš,že davaju o 50% menej než minuly rok tak sa mi to nevyplati.To by som dostala kolem 1500 a to by som si ešte zaplatila aby mi to niekto urobil.

Dik za pochvalu metriku.Vzdala som sa koli tomu ordinace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
21.1.09 12:11

Jo Žabulienka taky som zvedavá ako ste dopadli so spinkaním…

Terko nech zada čo najrýchlejšie prestanú bolieť :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
21.1.09 12:16

Ahoj holky
tak sme zvládli prvú noc bez krmenia :wink: !!!!!!

síce sa budil, akoby mal v brušku budík, ale len somho napravila v postieľke, dala som mu napiť čajiku, lebo bolo v noci akosi priteplo a bol suchý vzduch, že aj ja som musela piť, potom som dala cumlik pohlaskala, Lukáško sa dal na bok a spinkal ďalej :potlesk:

Vôbec som ho nemusela vyberať z postieľky

ale za trest , že som mu nedala v noci papať tak ma zas zobudil o 4.30h :cry:

a teraz sám pekne zaspáva v postieľke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
21.1.09 12:18

skôr som sa nemohla ozvať bola som zaviezť autičko do servisu

a u nás je to tiež tak s papaním, chlebik nechce ale šunku spapá aj syr

minule zbaštil 3 koliečka šunky, ale musi byť na jemno nakrájaná

a ešte sa sám naučil papať veľké kúsky, takže už vôbec nemixujeme a už nechce papať tie skleničky, chce našu stravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
21.1.09 12:20

Luciku, pekné metriky

Terulko, až je čo najskôr lepšie

Marodom prajem skoré uzdravenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
21.1.09 12:24

A ešte vám musím ukázať foto, ako mi šiel Mareček niečo zahrať na gitare a Luky bol v sekunde pri ňom :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
21.1.09 12:25
Radka75 píše:
Petro - tak já přihlásím manžela do OZP a bude mít Filda příspěvek na očkování

Radko, nejsem si jistá, jestli manžel nemusel být pojištěncem k 1.1.2009 (proto jsem tam taky manžela hnala v prosinci). Pokud jsem ten časopis nezahodila, zkusím to najít.

Petro, ano můžeš si vyčerpat kredit u OZP a pak změnit pojišťovnu. Se změnou by ale radši počkala, až ti ty peníze od OZP přijdou 8).

LUCIKU, to není jisté, jestli by to u vás byla polovina toho, co vloni. Letos by vám za úroky na daních prostě vrátili 15% zaplacených úroků (vloni se to lišilo podle mezní sazby).

Janko, ať je Matíkovi lépe a jsou to „jen“ zoubky. Terko, tobě taky brzké uzdravení.

Zabulienko, gratuluju k noci bez jídla. U nás byl Ondra vzhůru od 4 do 4.50 (pak ještě usnul), ale přesně v 5 vstával Honzík :twisted: :roll:, takže jsem vlastně vzhůru od 4 :roll:.

Běžím za kluky, mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
21.1.09 12:27

Holky poraďte.V pondelok sa chystam objednať to odražadlo.A už premyšľam či je dobre alebo nie.Nie je najlevnejšie,tak by som nerada vyhodila penizky do vzduchu.Myslite,že sa s nim vyhraje?Koukala som aj na iné,ale nepačia sa mi tak ako toto :? :? :? :? :? :? :? :? :? Ja som ho hlavne chcela koli tomu,že s nim budem mocť v lete von a nemusime sa trepať kočarkom :roll: :? :? :? :?
http://www.babydirekt.eu/…kojeti-buddy hlavne či sa mu bude dobre odražať,keď su tam take široke kolečka :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
21.1.09 12:28

Inge, tak tiež máš také ranné vtáčatka :D

Mareček ten teda ináč spával!!!! A stále spi ako poleno, dneska ráno som preložila Lukyho k nám do postele, tak ešte hodinku sa tam vydržal šuľať po nás, teda hlavne po Marečkovi a ráno sa ho pýtam a on o ničom nevedel :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí