PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
22.1.09 08:39
Radka75 píše:
luciku - www.jakpodnikat.cz, kdybys chtěla čerpat info pro podnikání manžela.
neide mi to otvoriť :( :( :( :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
22.1.09 08:42

Pch, my s nočníkem brzy začli a teď má období, kdy tam sedí jen s Jendou. Takže hned poránu a pak až odpo. Mě tam neposedí a neposedí lump. Včera jsme měli hovínkovou story, sundala jsem mu plínu, zanesla do koupelny, vrátila se po něj a on měl hovínko za uchem. Stačil si káknout a šáhnout na to.

S tím limitem je to paráda, já večer v posteli počítala, jestli se tam s mateřskou vlezu nebo ne a tak mám jistotu, že ještě budu mít pořádného fóra. Ať žije internet a nakukovatelky. Přijít bysme na to přišli, ale ne tak rychle. Jiři, dohoda se určitě započítává. A prosím, telefonicky jsem ti hlásila, že má Vojtěch 12 zubů, tak mu to v tabulce oprav. Dík. Nemohu zvýraznit, nejde mi to. :evil:

Baruš, to je teda pech. Zkus si do té ložnice koupit Ceresit pohlcovač vlhkosti, nepřijde mi to špatné. My to teď máme v těch nových pokojíkách. Je to krabička, v ní je tableta, na které se sráží vlhkost, která stéká do nádobky pod ní, kterou vylíváš. Jedna tableta má životnost asi 2 měsíce a celé zařízení nás stálo 256 korun, pak se dokupují jen tablety, 2 jsou za 150 kč.

Radko, tak ty máš takové trápení :roll:

Lucko, podle mě by tě vlastní manžel zaměstnat nemohl. Tam se nějak uplatňují procenta nebo co. Já dělala účetní před Klárkou, od té doby se toho hodně změnilo, ale tohle zrovna bych si tipla, že ne. Na každém finančním úřadě by ti měli být schopni adekvátně poradit, od toho jsou placení. Zajdeš si za svou správkyní daně, raději co nejpíš, pak tam budou fronty s příznáním. Samka vem s sebou, určo tam bude sedět ženská, která se nad ním bude rozplývat.

Enio, už vím, co jsem chtěla. Tvoje zamyšlení nad učitelkama bylo přesné! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
22.1.09 08:45

Lucko, na konci je čárka, že by to bylo tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.1.09 08:46

Ahoj Katko
Já vím,že jsi mi hlásila zoubky,jen jsem zapoměla kolik. :oops:

S tím nočníkem.Já ho ještě neučím.To je jen pro moji zábavu,aby jsme neměli ty dny tak úplně stejné. 8)
Na nočník začnu učit až v létě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.1.09 08:47

Katko
Ještě s těma dohodama…jak to prokážu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
22.1.09 08:50

Já si taky říkám, že stačí, až se oteplí. Vojtovi se tlačí stolička, takže často kadí, ani to nestihám zaznamenávat. Myslím, že Kalinka psala, že to má Honzík stejně - proražené zvenku i zevnitř, ale prostředkem dásnička. Tak to měl i u té druhé horní. Pak to byla fuška, než to prasko. Ty spodní jsou už venku úplně, ale pořád ho krmím chamomilou. A mám pocit, že funguje.

Zabulienka - jaká byla dnešní noc?

Když koukám na fotky Vojtíka od Leny, když tu byla fotka Kubka, tak mi přišli takoví velcí kluci!

Petro, jak Bebuska na horách? Netaje jim to tam?

Terko, už je ti líp? Moc se tu neukazuješ …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
22.1.09 08:50
Knoflice píše:
Lucko, na konci je čárka, že by to bylo tím?
:lol: :lol: TO BUDE URČITE TÍM Dik :wink:

jo a dobre ránko

Jiřko presne tu motorku som chcela,ale nemaju ju na sklade.Ja chcem večšiu aby to mal na neskor.Autičko bude mať na teraz.ale neviem ktoru farbu :lol: .Prve som chcela biele,ale jak som usínala,tak som si to rozmyslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
22.1.09 08:52

Jiřko, komu to chceš prokázat? Finančáku stačí tvůj podpis na čestném prohlášení, ten s kým tu dohodu máš odvádí daně s tvým rodným číslem, pokud bys chtěla podat přiznání, tak ti to přiznání potvrdí. Pak ti taky dá potvrzení o příjmech kvůli sociálním dávkám, třeba, kvůli půjčce …

Jo a to odrážedlo je fakt dobré, neteřinka ho taky má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.1.09 08:54
LUCIKU píše:Jiřko presne tu motorku som chcela,ale nemaju ju na sklade.Ja chcem večšiu aby to mal na neskor.Autičko bude mať na teraz.ale neviem ktoru farbu :lol: .Prve som chcela biele,ale jak som usínala,tak som si to rozmyslela

Ahá.Tak zkus pohledat jinde.A my máme asi tu menší (já nevím,kupoval nám ji můj brácha ke Kubovému roku) a Gabka na ní ještě v létě jezdila. :wink: To měřila cca 92-96 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
22.1.09 08:56
Knoflice píše:
Lucko, podle mě by tě vlastní manžel zaměstnat nemohl. Tam se nějak uplatňují procenta nebo co. Já dělala účetní před Klárkou, od té doby se toho hodně změnilo, ale tohle zrovna bych si tipla, že ne. Na každém finančním úřadě by ti měli být schopni adekvátně poradit, od toho jsou placení. Zajdeš si za svou správkyní daně, raději co nejpíš, pak tam budou fronty s příznáním. Samka vem s sebou, určo tam bude sedět ženská, která se nad ním bude rozplývat.
To až pak keď bude mať živnosť,budem sa s tim zaoberať.Ale dik.Už som volala Adamovi nech zavola na firmu učetní a nech ju poprosí či nam to zvyhodnenie urobí.Tak som zvedava.Ak nie,tak si to asi urobime sami.To zas bude :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
22.1.09 08:57
Knoflice píše:Jo a to odrážedlo je fakt dobré, neteřinka ho taky má.
ktoré mysliš???MOtorku autičko alebo to s rukojeťou???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
22.1.09 09:02
Radka75 píše:trochu soukromý dotaz - měl jste někdo problémy s hemeroidy. Nevíte, co na to pomáhá? Já měla 1× po porodu a teď znova. Nevíte, jak se toho rychle zbavit??

dubová kůra a pak mastičky, ale musí předepsat doktor. radím rychle řešit a nenechat dojít daleko, protože o to je to pak horší. Poradí i gyndař. Já se ptala po porodu.

Kamarádka to nechala zajít dál až jí to krvácelo a pak musela mazat, ale na operaci to prý ještě nebylo jí řekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
22.1.09 09:08

čau holky,

dneska jedeme za mojí babičkou do Prahy a na ty botky

Jiřko díky, ale dojdu si dnes do lékárny, nemáme tu ještě adresu, takže by to trvalo dýl. Obávám se, že to potřebuje rychlý zásah, docela to bolí.
Nevím, co přesně jsi chtěla dokazovat, ale pokud výši příjmů od zaměstnavatele, tak do přiznání se dokládá potvrzení o zdanitelných příjmech ze závislé činnosti a tam máš uvedenou výši příjmů, zaplacené pojištění a daně od zaměstnavatele. Dohoda se určitě počítá, je to příjem.

luciku - pardon, že jsem špatně poradila, ale já psala, že fyzické osoby nikdy nedělala.

tak se mějte hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
22.1.09 09:25
Radka75 píše: čau holky,

dneska jedeme za mojí babičkou do Prahy a na ty botky

Jiřko díky, ale dojdu si dnes do lékárny, nemáme tu ještě adresu, takže by to trvalo dýl. Obávám se, že to potřebuje rychlý zásah, docela to bolí.
Nevím, co přesně jsi chtěla dokazovat, ale pokud výši příjmů od zaměstnavatele, tak do přiznání se dokládá potvrzení o zdanitelných příjmech ze závislé činnosti a tam máš uvedenou výši příjmů, zaplacené pojištění a daně od zaměstnavatele. Dohoda se určitě počítá, je to příjem.

luciku - pardon, že jsem špatně poradila, ale já psala, že fyzické osoby nikdy nedělala.

tak se mějte hezky
nemaš sa za čo omlouvať.Keby sme to tu toľko nerozoberali,tak by nas nikto z omylu nevyviedol,nie :lol: A hlavne ja som o žiadnej sleve na manželku nemala ani paru.Ešte že je to emimino :lol: :wink:
Jo a prajem pekne nekupovanie.M pojdeme asi na jarne a letne botky do nemecka,lebo tady kupim nič za kopu peňazi :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
22.1.09 09:31
LUCIKU píše:
Knoflice píše:Jo a to odrážedlo je fakt dobré, neteřinka ho taky má.
ktoré mysliš???MOtorku autičko alebo to s rukojeťou???

To co tu dávala Jiřka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital