Poradna duly
Jana Čurdová
Radka75 píše:Adamovi bude tato učetni robiť priznanie prvý krát,tak ešte nevieme čo od nej čakať
luciku pěkná odrážedla. A každá účetní by měla na tu slevu upozornit. Naše nám vždycky posílala mailem, jaké jsou všechny možné odpočty a slevy a k tomu požadované doklady, které se maj donýst.
e.v.a. píše:
Raduško , já už ten metřík mám dýl, taky se mi líbil, že je neokoukanýDobře sis vybrala
Ale moc se mi líbí ty, co dělala MarťaSK, jenže na to já jsem antitalent
ktory??? ![]()
martinaSK píše:ktoru???
dnes som kupila kukovi tuto flasu…
http://www.babetkovo.sk/…b2928f2b.jpg /> lebo vecne bral som sebou flasu s cajom a cumel mal v puse a ani mu to netieklo…a nechcem aby sa naucil viac na cumel…som myslela ze nebude vediet pit cez slamku ale betar je.....vie a saje ostosest az mu to steka po brade co nevie rychlo prehltat tolko vody…
![]()
Ahoj holčiny moje ![]()
dneska ma ten moj synak uťahal
v noci sa teda zobudil len raz a potom sme spali dneska až do 5.10
ale na obed sa mu stal úraz na:,–(al do tatrovky opačne a ona ho vyklopila a rovno na držku, tak si rozťal hornú peru ![]()
a ešte keď prišiel mareček tak sa buchli hlavami
a to poobede spal asi len 45 min
zvyšok sa nosil skoro stále na rukách
ale už spinká ![]()
Maťka ja som tiež kukala tu fľašku, mám kupený aj poharik od aventu, ale on pije buď z fľašky z cumľom alebo z normálneho pohára
keď nás vidí piť, musime naliať do pohára ![]()
neuhadla si Luci…ta modra je z ruzovou…
![]()
a v DM…mali,len tu cerveno-zltu.....a je kraasna…
![]()
Robik taky rád ze skleničky, ale bohužel dělá to, že najednou uhne a skleničku už nezvedne a vyleje. nebo mu půjčuju umělohmotný hrneček.
Hrneček od Aventu, dobrý, zatím pijeme
Radka pekné topánočky a ešte lepšia cena ![]()
Žížalko a ako je drobcovi?
zabulienka píše:
Ahoj holčiny moje![]()
dneska ma ten moj synak uťahal
v noci sa teda zobudil len raz a potom sme spali dneska až do 5.10
ale na obed sa mu stal úraz na:,–(al do tatrovky opačne a ona ho vyklopila a rovno na držku, tak si rozťal hornú peru
a ešte keď prišiel mareček tak sa buchli hlavami
a to poobede spal asi len 45 min
zvyšok sa nosil skoro stále na rukách
ale už spinká
Maťka ja som tiež kukala tu fľašku, mám kupený aj poharik od aventu, ale on pije buď z fľašky z cumľom alebo z normálneho pohára
keď nás vidí piť, musime naliať do pohára
no ved prave ja nechcem aby pil stale z flase,kto ho potom odnauci… ![]()
avent mame,ale ten velmi nechce… ![]()
a mame aj iny,je ako avent ale ten sosak ma makky a ten chce viac lebo sa podoba cumlu… ![]()
tak som mu dnes kupila tuto…netecie a moze s nou behat po byte co on stale robi…a pohar mu nemozem dat to by bolo v:,–(e… ![]()
U nás našťastie dovolí, že mu z poharika dáme my
ten avent je naozaj tvrdí
skusim toto pozrieť
my sme strašne cumlikovi ![]()
martinaSK píše:![]()
neuhadla si Luci…ta modra je z ruzovou…
![]()
a v DM…mali,len tu cerveno-zltu.....a je kraasna…
![]()
Žabulienka chudačik,ten mal perny deň.No to ranne vstavanie o 5 ti nezavidim.Nespi ti aj doobeda?Sami spinka len raz tak 45min.A o 19:30 je tuhy.Nevladze ani plakať v postielke.No a rano vstava tiež o 7:30
zabulienka píše:
U nás našťastie dovolí, že mu z poharika dáme myten avent je naozaj tvrdí
skusim toto pozrieť
my sme strašne cumlikovi
tak skus… ![]()
aj my sme mali dnes uraz…spadol s odrazadla traktora,tiez tiekla krv…a slzy ako hrachy… ![]()
a u nas uz prsi druhy den…tak cakame ci sa nevyleje Ipel a pojdeme aj my s nim kedze blizko byvame a nebolo by to po prvy krat… ![]()
chudatko Kubko
Maťka koľko si zaň dala, rozmýšľam že ho vezme cez internet, aj nejaku misku
martinaSK píše:Ty brďo
a u nas uz prsi druhy den…tak cakame ci sa nevyleje Ipel a pojdeme aj my s nim kedze blizko byvame a nebolo by to po prvy krat…
a skusam nove mlieka na kubkovi… ![]()
mal hipp…je strasna praca ho rozmiesat vo flasi…
a budi sa mi v noci,co je hladny,cize nezasyty co nechapem lebo je strasne husty… ![]()
teraz som mu dala od Hami hajaja…vraj ma zasytit viac na noc…tak uviidme… ![]()