PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
23.1.09 10:39
zabulienka píše:
Luciku, neboj Samko sa rozchodí ani sa nenazdáš, aspoň ho zatiaľ nemusíš nahaňať :D
To je fakt :lol: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
23.1.09 10:46
jirabobes píše:
Luci
To je mi Bobíka líto.Si chudák ke konci užil.Nechápu,proč ho nechávali se trápit.....
Tu su 2 veterinari a obidvaja ochrancovia zvierat.Jedna bola aj v spravach.Čosi tam bolo o týrani.adamovi nadala do netvorov a tak.Keby sme toho psa nechceli,tak si ho domov nevezmeme.On sa totiž túlal u nás v práci.Bol strašne vyhladovaný a špinavý.Ale bol hodny.Vobec nam tu nešpinil a nič neničil.Taky nas stal kopu penazi.Cestoval s nami na SK. :D Ale nevadilo nam to.Bolo to take naše akože dieťatko :oops: :lol: Strašne sme ho oplakali.Ale už mu je dobre.Je v psom nebičku :D :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
23.1.09 10:50

Ach jo do mesta idem až odpoledne alebo kolem 12.Teraz som dovarila Samik nespinkal. :roll: Je tam pekna kosa :roll:

Mati ešte furt prši 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.1.09 11:36

My chodíme na tuhle veterinu. http://www.veticea.cz/index.php .....Teda byly jsme tam párkrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.1.09 12:07

jsme byli v dm, protože jsem zjistila, že nemáme žádnou přesnídávku, jedeme na dva dny k našim, tak nevím, jak tu budu.

mají v dm ve slevě sunárky za 20,9 kdo kupuje a vyprodávali mlíka končící v únoru, tak jsem bafla ještě hami mlíko celou tu velkou krabici za 100,– - sleva o 109, tak jsem spokojená. Měli i Hajaju, ale toho už jsem nevzala

Zabulienko - já taky měním mlíka, Robikovi je to fuk a tak vezmu, co je zrovna v akci. Nejsem ale spokojená s babylove to už nekoupím, hrozně cuckuje. Mě nejvíc chutná sunar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.1.09 12:07

jo a prý v tescu je zase akce na sunárek 2+1, ale nevím jaký. V letáku to opět není (minule ale taky nebylo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
23.1.09 12:10
kitty25 píše:
jsme byli v dm, protože jsem zjistila, že nemáme žádnou přesnídávku, jedeme na dva dny k našim, tak nevím, jak tu budu.

mají v dm ve slevě sunárky za 20,9 kdo kupuje a vyprodávali mlíka končící v únoru, tak jsem bafla ještě hami mlíko celou tu velkou krabici za 100,– - sleva o 109, tak jsem spokojená. Měli i Hajaju, ale toho už jsem nevzala

Zabulienko - já taky měním mlíka, Robikovi je to fuk a tak vezmu, co je zrovna v akci. Nejsem ale spokojená s babylove to už nekoupím, hrozně cuckuje. Mě nejvíc chutná sunar

co znamena cuckuje???

ja ho idem vyskusat......svagrova zas naopak chvali… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
23.1.09 12:15

Maťa, práve som počula že hladina riek na juhu stúpa 8O

ste blízko rieky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
23.1.09 12:16
zabulienka píše:
Maťa, práve som počula že hladina riek na juhu stúpa 8Oste blízko rieky?

no sme…idem kuknut ci ide na nas sunami...... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
23.1.09 12:18

este sa ipel drzi..... :! :?

iba sem tam su na luke take mokre miesta… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.1.09 12:42

Martina
Držím pěsti,aby se to ustálilo a vás nevytopilo.

Holky,teď jsem měla telefón,že jsem vyhrála polštář a přikrývku Dormeo. 8O 8O 8O Prý mi pošlou dopis a email.To by byla moje nejvyšší výhra v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.1.09 13:14

Jiřko mám soukromý dotaz - ten marcipán se jmenuje mandlová hmota? kde se to prý dá sehnat /ptá se švagrová/ a jak se to dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
23.1.09 13:23

v tescu mají v akci hami příkrmy 2+1, myslím, že i pampers pleny 2+1 a ubrousky pampers 2+1 280 Kč za 6×72). Dneska jsem tam byla. Sunar za 199,–, nutrilon v akci 2+1

marti - tak držíme palce, ať se voda zase uklidní

jiřko - gratulujeme k výhře, aspoň malá záplata na vekou bolest.

zabulienko - tak ať lukáško dobře spinká i dál

dneska jsem ochutnala banánový sunar a fakt mňamka. Chutná jako takový to banánový sušený mlíko, co bývalo za totáče.
Ještě máme hami, ale to fildovi moc nejede.

nám dneska přišli peníze z pojišťovny, tak jsem ráda. bohužel počítač je stále kaput.

dneska jsme byli s Kačkou v MC Mnichovice a bylo to fajn. paní moc příjemná, hernička oproti Jiřáku maličká, ale pro místní poměry určitě dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
23.1.09 13:26

Ahojky,
tak zkoušku mám, dokonce za jedna, ani to nebyl takový masakr, jak jsem si myslela.

Marti
Cuckuje znamená, že se špatně rozmíchává a zůstavají v něm hrudky.

Kitty
Nejsem Jiřka, ale je to mandlová hmota a někdo to snad kupoval v Tescu neco Intersparu, v nějakém takovém větším marketu. A nebo kdyby ho chtěla udělat sama, tak tady je ten od Jiřky: http://www.mimibazar.cz/recept.php?… .
A dík za info o sunárcích, navečer vyrazím.

Jiři
11 let není málo, hlavně, když je prožila hezky. Já se na horách dozvěděla, že umřel náš kocourek, co jsme ho museli dát ke tchánovcům. Měl zápal plic a ten doktor ho vůbec neléčil. Taky mi z toho bylo smutno.
Večer máme jít na sestřin maturitní ples, vybouchlo nám hlídání, tak nejspíš bude hlídat Honzův brácha, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.1.09 13:27

Ten „marcipán“ se jmenuje Velmi tvárná falešná mléčná potahovací a modelovací hmota od Arielll .To je ta kočka,co vám dělala dortíky. :wink: Tady je odkaz http://www.mimibazar.cz/recept.php?… Ale pokud nechce vyrábět,tak u Fialy (někde v Praze),je hotová modelovací hmota K2 - to je náhražka pravého marcipánu. Akorát z K2 nejdrží figurky tvar.TEda pokud se nepletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí