Poradna duly
Jana Čurdová
Teda JIřko, jdu tě zprdnout, že jsem dnes zapomněla na chirurgové a čtu takovýhle smutný věci…
Je mi to líto.. ![]()
Ahoj holky,
Jiři,to je mi moc líto,já to vždycky taky obulela.Jak dlouho jste ji měli?
Martin je šikula se školou a Radeček s čůráním taky.
Všem dětičkam s boulí posílam pofoukání.
Vojtíkovi gratulace k chození.
Jance,přeju úspěšný boj s odpadem.Já tam leju Savo na odpady,když je to málo,tak to pomůže.
Ondra už začíná být v chůzi odvážnej,každý den víc a víc.
Dneska ráno na mě zkoušel vstávat už ve čtvrt na šest.Ani u mě v posteli nechtěl spát,tak putoval zpět do postýlky.Tam si pořval,asi 4× jsem ho musela položit,ale nakonec zabral.Já taky a zaspali jsme,to byl pak fofr.
Včera jsme byli koupit helmy,když VZP přispívá,je to škoda nevyužít.
Přeju dobrou noc.
Jiři
To je moc smutné, ale už je jí určitě líp, dobře jsi udělala, žes ji nenechala trápit se.
Dobrou noc všem.
ahoj Jiři, kočičky je mi líto, ale hlavně, že se netrápí.
Tobě už je dneska určitě líp
a předstv si, že na tebe někde čeká malé koťátečko roztomiloučké? A Kikinku určitě rádo nahradí. A děti budou v sedmém nebi ![]()
Jiři, tak to je mi líto, taky jsem to absolvovala… bude třeba nová, co??
Radko, tak jo, v9.30… jdu hledat, kde jsi psala že to je.
Jiřko - to mě moc mrzí, aspoň kočičku už nic nebolí, chudinka malá
vladi - Ondra je šikulka
tak se mějte
Dobré ránko
Tak Samik dnes vstaval o 6:30
.1.x sa zobudil o 2:30 a pak 2× po 2h.Teraz je v postielke,lebo už bol nervozny
Ale mohol by si pospať,lebo musim do banky,tak aby tam nebol nervozny.A ešte musim stihnuť navariť kym vyrazime.Už to vidim,že pojdeme až odpoledne ![]()
Mati tak u Kubinka bola včera tiež krvinka
.Samik včera tiež padol.Bolo trošku krvy,ale velmi neplakal.Naučila som ho,že ma zbiť to o čo sa udrie a pak neplače
.Trošku jo,ale nie taky ten šialeny plač
Jiřko kočičky mi je líto
.Pekne si teraz zožeňte malé mačiatko.Radeček sa z neho zblazni
Ale čumim,že vam ju uspali.Nam Bobika nechcel nikto.Že prej to nie je na utratenie.Mal epilepsiu,nemocne srdiečko a nejaku bakteriu v uchu,ktora nešla vyliečiť.Z uška mu tiekol taky krvavy neviem čo.Najhoršie asi bolo to,že si to furt tlapkou škrabal a pak si ju olizoval.Nevadilo mi to,ale on pak olizoval Samika a to už som sa bala.Bol z toho hluchy a už nevladal ani chodiť.Po schodoch sme ho nosili
Až sesterka nam ho uspala na SK.Je veterinarka.
Vojtíkovi gratulujeme k chodeniu!!!
My furt nič
Mam docela strach,či je všetko OK
Jituš tak Klárka je taky šikovná na pady
Posielame pofukanie a pusinku na bouličku ![]()
Samik stoji v postielke a kriči na mňa
.Necham ho ešte 5minut akeď nezaspi pojdem pre neho.Ale aspoň sa ukľudnil.Už nevyzera,že by bol nervozny ![]()
ahojte… ![]()
leni…k chodeniu gratulujeme!!!… ![]()
jirko…ako pisu holky,je to strasne ale mozna na vas caka niekde male maciatko …a to je len roztomile zvieratko…
![]()
my sme dnes spali az do 4.30 bez prestania…
…potom sa napapal a spal ako vzdy do 7.30........zeby to bolo tou Hajajou…
…uvidime dnes… ![]()
u nas stale prsi… ![]()
Vojtíkovi gratulace k chození.
včera se někdo ptal, jestli Bebuška je na horách - ano, ale nepsala, jsou v Rakousku
Ahoj všem
Jste moc zlaté ![]()
Pořád mi je smutno,ale už je to lepší.Kikinka byla moje první dítko.Pořád si říkám,že se u nás měla dobře a že takhle se aspoň netrápí.....Nové koťátko asi nebude.Rozhodně ne v nejbližší době.Možná časem. …Máme ještě jednu číču,ale ta je plachá.Pohladit se nechá jen tak jemně a navíc jen vyjímečně.Rozhodně se nenechá tulit.Má to v povaze.....Kikinka žila 11 let a 3 měsíce.To na kočku není moc
......Byla takový náš mazel.
Luci
To je mi Bobíka líto.Si chudák ke konci užil.Nechápu,proč ho nechávali se trápit.....Já bych Kikince zaplatila i léčení,kdyby to k něčemu bylo.Ale myslím si,že by se jí nevedlo dobře (během 2 hodin měla 10 nebo i víc těch „záchvatů“…ani nepila a ani nechodila,jen tu u mě ležela v kuchyni pod stolem
) ,tak jsem to nechtěla prodlužovat.Na to ji mám moc ráda.
Všem dětičkám,které měly včera karamboly posílám pofoukání na bebí.
Radeček je fakt s tím čůráním šikulka.Pokaždé,když ho přebaluju (a nezapomenu
) tak ho po:,–(ím na nočník a on už ví a tlačí a říká lulu.
A má z toho pěknou radost.
Vojtíkovi gratuluju k chození
Luci
Neboj.Samko je určitě v pohodě.Některé děti začínají chodit až v 16.měsících.To je myslím i tabulkový průměr. ![]()
Dobré ránko
tak dneska spinkal Luky od 19.30h do 4.00h bez prebudenia, ale o tej 4h sa rozhodol že spinkať už nebude, tak som ho vzala k nám do postele, dala som mu mliečko , akosi sa hodinku a štvrť pohral a potom zaspal a spinkal do 7h
![]()
tak že by sa to už ukľudňovalo ![]()
Maťka a prečo menite mliečko?
Jirko, to je mi ľúto
Luciku, neboj Samko sa rozchodí ani sa nenazdáš, aspoň ho zatiaľ nemusíš nahaňať ![]()
Lukáška som uložila do postieľky
a konečne u nás nesneží a ani neprší, tak by som chcela ísť poobede vonku ![]()
A ešte Vojtíkovi blahoželáme k chodeniu!!!!!
Tak Lukáško už spinká, rychlo variť ![]()
jirabobes píše: Vojtíkovi gratuluju k chozeníDoktorka moi raz povedala,že Samik je tabuľkove dieťatko.Tak že by to bolo aj s tim chodenim takto?Luci
Neboj.Samko je určitě v pohodě.Některé děti začínají chodit až v 16.měsících.To je myslím i tabulkový průměr.