PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
22.1.09 23:00

Všem vám přeju dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
22.1.09 23:19

Teda JIřko, jdu tě zprdnout, že jsem dnes zapomněla na chirurgové a čtu takovýhle smutný věci…

Je mi to líto.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
22.1.09 23:22

Ahoj holky,

Jiři,to je mi moc líto,já to vždycky taky obulela.Jak dlouho jste ji měli?
Martin je šikula se školou a Radeček s čůráním taky.

Všem dětičkam s boulí posílam pofoukání.

Vojtíkovi gratulace k chození.

Jance,přeju úspěšný boj s odpadem.Já tam leju Savo na odpady,když je to málo,tak to pomůže.

Ondra už začíná být v chůzi odvážnej,každý den víc a víc.
Dneska ráno na mě zkoušel vstávat už ve čtvrt na šest.Ani u mě v posteli nechtěl spát,tak putoval zpět do postýlky.Tam si pořval,asi 4× jsem ho musela položit,ale nakonec zabral.Já taky a zaspali jsme,to byl pak fofr.
Včera jsme byli koupit helmy,když VZP přispívá,je to škoda nevyužít.

Přeju dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
22.1.09 23:42

Jiři
To je moc smutné, ale už je jí určitě líp, dobře jsi udělala, žes ji nenechala trápit se.

Dobrou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.1.09 07:17

ahoj Jiři, kočičky je mi líto, ale hlavně, že se netrápí.

Tobě už je dneska určitě líp :) a předstv si, že na tebe někde čeká malé koťátečko roztomiloučké? A Kikinku určitě rádo nahradí. A děti budou v sedmém nebi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
23.1.09 07:32

Jiři, tak to je mi líto, taky jsem to absolvovala… bude třeba nová, co??

Radko, tak jo, v9.30… jdu hledat, kde jsi psala že to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
23.1.09 07:41

Jiřko - to mě moc mrzí, aspoň kočičku už nic nebolí, chudinka malá

vladi - Ondra je šikulka

tak se mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
23.1.09 07:59

Dobré ránko

Tak Samik dnes vstaval o 6:30 :roll: .1.x sa zobudil o 2:30 a pak 2× po 2h.Teraz je v postielke,lebo už bol nervozny :nevim: Ale mohol by si pospať,lebo musim do banky,tak aby tam nebol nervozny.A ešte musim stihnuť navariť kym vyrazime.Už to vidim,že pojdeme až odpoledne :roll:

Mati tak u Kubinka bola včera tiež krvinka :( .Samik včera tiež padol.Bolo trošku krvy,ale velmi neplakal.Naučila som ho,že ma zbiť to o čo sa udrie a pak neplače :D .Trošku jo,ale nie taky ten šialeny plač

Jiřko kočičky mi je líto :( .Pekne si teraz zožeňte malé mačiatko.Radeček sa z neho zblazni :) :wink: Ale čumim,že vam ju uspali.Nam Bobika nechcel nikto.Že prej to nie je na utratenie.Mal epilepsiu,nemocne srdiečko a nejaku bakteriu v uchu,ktora nešla vyliečiť.Z uška mu tiekol taky krvavy neviem čo.Najhoršie asi bolo to,že si to furt tlapkou škrabal a pak si ju olizoval.Nevadilo mi to,ale on pak olizoval Samika a to už som sa bala.Bol z toho hluchy a už nevladal ani chodiť.Po schodoch sme ho nosili :( Až sesterka nam ho uspala na SK.Je veterinarka.

Vojtíkovi gratulujeme k chodeniu!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: My furt nič :( Mam docela strach,či je všetko OK

Jituš tak Klárka je taky šikovná na pady :( Posielame pofukanie a pusinku na bouličku :)

Samik stoji v postielke a kriči na mňa :lol: :lol: .Necham ho ešte 5minut akeď nezaspi pojdem pre neho.Ale aspoň sa ukľudnil.Už nevyzera,že by bol nervozny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
23.1.09 08:21

ahojte… :D

leni…k chodeniu gratulujeme!!!… :wink:

jirko…ako pisu holky,je to strasne ale mozna na vas caka niekde male maciatko …a to je len roztomile zvieratko… :D :wink:

my sme dnes spali az do 4.30 bez prestania… 8O :D …potom sa napapal a spal ako vzdy do 7.30........zeby to bolo tou Hajajou… :idea: …uvidime dnes… 8)

u nas stale prsi… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.1.09 09:40

Vojtíkovi gratulace k chození.

včera se někdo ptal, jestli Bebuška je na horách - ano, ale nepsala, jsou v Rakousku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.1.09 09:44

Ahoj všem
Jste moc zlaté :huban:
Pořád mi je smutno,ale už je to lepší.Kikinka byla moje první dítko.Pořád si říkám,že se u nás měla dobře a že takhle se aspoň netrápí.....Nové koťátko asi nebude.Rozhodně ne v nejbližší době.Možná časem. …Máme ještě jednu číču,ale ta je plachá.Pohladit se nechá jen tak jemně a navíc jen vyjímečně.Rozhodně se nenechá tulit.Má to v povaze.....Kikinka žila 11 let a 3 měsíce.To na kočku není moc :( ......Byla takový náš mazel.

Luci
To je mi Bobíka líto.Si chudák ke konci užil.Nechápu,proč ho nechávali se trápit.....Já bych Kikince zaplatila i léčení,kdyby to k něčemu bylo.Ale myslím si,že by se jí nevedlo dobře (během 2 hodin měla 10 nebo i víc těch „záchvatů“…ani nepila a ani nechodila,jen tu u mě ležela v kuchyni pod stolem :( ) ,tak jsem to nechtěla prodlužovat.Na to ji mám moc ráda.

Všem dětičkám,které měly včera karamboly posílám pofoukání na bebí.

Radeček je fakt s tím čůráním šikulka.Pokaždé,když ho přebaluju (a nezapomenu :roll: :lol: ) tak ho po:,–(ím na nočník a on už ví a tlačí a říká lulu. :) A má z toho pěknou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.1.09 09:46

Vojtíkovi gratuluju k chození :potlesk:

Luci
Neboj.Samko je určitě v pohodě.Některé děti začínají chodit až v 16.měsících.To je myslím i tabulkový průměr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
23.1.09 10:16

Dobré ránko

tak dneska spinkal Luky od 19.30h do 4.00h bez prebudenia, ale o tej 4h sa rozhodol že spinkať už nebude, tak som ho vzala k nám do postele, dala som mu mliečko , akosi sa hodinku a štvrť pohral a potom zaspal a spinkal do 7h 8O 8O 8O

tak že by sa to už ukľudňovalo :roll:

Maťka a prečo menite mliečko?

Jirko, to je mi ľúto

Luciku, neboj Samko sa rozchodí ani sa nenazdáš, aspoň ho zatiaľ nemusíš nahaňať :D

Lukáška som uložila do postieľky

a konečne u nás nesneží a ani neprší, tak by som chcela ísť poobede vonku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
23.1.09 10:28

A ešte Vojtíkovi blahoželáme k chodeniu!!!!!

Tak Lukáško už spinká, rychlo variť :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
23.1.09 10:38
jirabobes píše: Vojtíkovi gratuluju k chození :potlesk: Luci
Neboj.Samko je určitě v pohodě.Některé děti začínají chodit až v 16.měsících.To je myslím i tabulkový průměr. :wink:
Doktorka moi raz povedala,že Samik je tabuľkove dieťatko.Tak že by to bolo aj s tim chodenim takto? :lol: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí