PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
22.1.09 09:34
Knoflice píše:
LUCIKU píše:
Knoflice píše:Jo a to odrážedlo je fakt dobré, neteřinka ho taky má.
ktoré mysliš???MOtorku autičko alebo to s rukojeťou???
To co tu dávala Jiřka.
aha :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.1.09 09:41

Tak už je to vyřešené. :wink: Na dohodu jsem si vydělala maličko,tak není co řešit.Martin podepíše v práci čestné prohlášení a udělá mu to účetní.Teda ty daně.Díky všem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
22.1.09 09:50

Dobré poráno,
včera už jsem neměla kdy, tak jdu dočíst. Díťák spí, učení do hlavy stejně neleze a už je mi jasné, že zítra poletím. Však co, nemůžu vše dát napoprvé a má i další termíny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
22.1.09 10:15

Dobré ráno,

taky máte s každým dalším porodem MS hnusnější a hnusnější?? Za svobodna jsem o ní skoro nevěděla, zato teď :roll: :twisted: :roll:.

DOTAZ - Vy, co máte hypotéku od ČS, máte už potvrzení o výši zaplacených úroků za rok 2008? Mně ještě nic nepřišlo :?.

Na nočníku Ondra sedět stále odmítá a doma máme cca 20 stupňů, takže nahatého do běhat nenechávám.

Za chvilku jedeme s klukama na návštěvu, takže ještě jdeme koupit sušenky pro tetu, bez toho by mi Honzík nedovolil odjet 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
22.1.09 10:16

Tak dočteno, už vím všechno.

Radko
To je nepříjemné, taky mě to trápilo a pomohla právě ta dubová kůra.

Jiři
Prosím do tabulky-Matík cca na roce 9150g a 77cm . Kdo si tipnul nejmíň, vyhrál, neb Matesák nepřibral ani deko. Myslela jsem si, že ho i blbě změřila, neb Ondra od Inge mám taky 77cm a je o dost větší, ale i doma mi vyšlo těch 77.
A co s Kubíkem cvičíš? Některé hlásky?
Jo a u nás, když běhá Matesák v punčocháčích nebo nahatý, tak má jen takové hůlčičky a s plenou veeelký zadek. :lol:

Knoflice
Matík taky často kaká, i 5× denně a to zuby, nezuby. :roll:

Bramburko
To je pech, tak snad se rozchodí.

Luci
Tak jsem tu svojí stránku prošvihla. :lol:
A to enduro, co dávala Jiřka, jsem zkoušela u nás v MC. Na tom malém Matík došáhne nohama na zem, ale dost tip ťop a na tom velkém mu hodně chybí, to nejdřív za rok, za dva.

Pěkný den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
22.1.09 10:20

Janko, Ondra měl 79 cm a to bylo někdy v listopadu, protože na roční jsme byli o něco dřív 8).

Ta Agricola mě zničí, místo toho, abych dělala něco do práce, hraju sama se sebou :roll: :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
22.1.09 10:29

Jani ja som ju tiež prešvihla,alebo lepšie povedane prespala :lol: Ale ta motorka,čo chcem je od 1,5 roka.Ja ju chcem až tak na leto,podzim.Zatim bude mať to autičko a pak motorku.Pripada mi blbosť kupovať 2 odražadla najmenšej veľkosti.

Neviete prečo sa Samik najradšej hra u topenia???Samozrejme sa tam furt buchne a pak to mlati a říka na-na-na.Nejak sa mu to zapačilo a naschval si tam trepe tu hlavičku :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.1.09 10:53

Jani
Kuba neříká č.Místo toho říká š.Ale on to umí,jen to nepoužívá. :roll: I paní logopedka říkala,že to umí,že to tam občas slyší.Nevím,asi se mu líbí mluvit šůrat,ušitelka,…Ale já to moc nehrotím.Toho si člověk ani nevšimne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
22.1.09 11:16

Holky Sami akurat kaka.Idem sa z neho dočurať.Je červeny jak rajče.A ten ksichtik,čo pri tom děla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.1.09 11:19

Jiřinko, toho si člověk asi nevšimne, když Kubík mluví, ale myslím, že by mu to mohlo dělat problém právě ve škole. Pokud bude vyslovovat ušitelka, tak to tak zřejmě bude i psát, tak držím palce, ať to co nejdřív spolu zvládnete :wink: Má ještě půl roku čas :)
a omlouvám se za vpád :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.1.09 11:47
e.v.a. píše:
Jiřinko, toho si člověk asi nevšimne, když Kubík mluví, ale myslím, že by mu to mohlo dělat problém právě ve škole. Pokud bude vyslovovat ušitelka, tak to tak zřejmě bude i psát, tak držím palce, ať to co nejdřív spolu zvládnete :wink: Má ještě půl roku čas :)
a omlouvám se za vpád :oops:

V pohodě. :wink:
Dík za palečky.No cvičíme,cvičíme.Ale myslím si,že se zase dřív nebo později vrátí k používání písmenka č.Dřív to uměl,tak to pokoříme. :wink: Ona byla i sranda před 2 lety.To přestal na čas úplně používat háčky.Jsem říkala,že mluví jako SMSka. :lol: A taky je začal používat.A bez cvičení.Takže se cvičením to 100% pokoříme. :wink: Nám věřím,co? :P 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.1.09 11:51

ha ha :lol: prý jak SMSka :lol: Jiři, ty jsi supermamka :D , vy to určitě zvládnete :wink: to jen já, mi to nedalo, protože jsem prostě z oboru, no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.1.09 12:00

Tak nevím,kdo vyhrává tipovačku na Matýska od Janky.Našla jsem,že Petra tipovala 9250g.Tak asi ona.Ale už mě to neba hledat,tak nevím.Já jsem hlasovala víc,tak helikoptéru a ani letadlo nedostanu. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
22.1.09 12:04

Jiři
Nesmutni, já nevyhrála ani to auto a museli jsme si ho koupit sami.
A stím mluvením, to se určitě poddá. Když jsem byla na praxi v první třídě, tak jsem koukala, kolik dětí mluví špatně. Jj, je to fenomén doby. Ale to u vás je jen otázka času, kdy to dotáhnete, to je jen krůček a hlavně se tomu věnuješ.

Jdu vařit, přijdou mi spolužačky na oběd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.1.09 12:41
žížala píše:
Jiři
Nesmutni, já nevyhrála ani to auto a museli jsme si ho koupit sami.
A stím mluvením, to se určitě poddá. Když jsem byla na praxi v první třídě, tak jsem koukala, kolik dětí mluví špatně. Jj, je to fenomén doby. Ale to u vás je jen otázka času, kdy to dotáhnete, to je jen krůček a hlavně se tomu věnuješ.Jdu vařit, přijdou mi spolužačky na oběd. :lol:

Neba mě to,ale cvičíme.
Co budeš dělat dobrého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí