Poradna duly
Jana Čurdová
LUCIKU píše:
Holky poraďte.V pondelok sa chystam objednať to odražadlo.A už premyšľam či je dobre alebo nie.Nie je najlevnejšie,tak by som nerada vyhodila penizky do vzduchu.Myslite,že sa s nim vyhraje?Koukala som aj na iné,ale nepačia sa mi tak ako toto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja som ho hlavne chcela koli tomu,že s nim budem mocť v lete von a nemusime sa trepať kočarkom
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.babydirekt.eu/…kojeti-buddy hlavne či sa mu bude dobre odražať,keď su tam take široke kolečka![]()
![]()
Luciku ja si myslím, že áno.
Luky ten má 2 odrážadla, šlapací traktor a aj tu trojkolku a keď sa hrá tak si musí
nuť na všetky hračky a pohrať sa s nimi
s každou na chviľku
Radka75 píše:
jiřko - tak gratulujeme k práci. Doufám, že těch letáků necháš???
No zatím ne.Nechci je nechat ve štychu,tak to budu muset asi měsíc dva nějak stíhat.No uvidíme.
Gratuluju k průjezdu aspoň z jedné strany. Ale s těma sousedama je to děs.To se potom v případě nějaké průseru na ně nemůžeš ani spolehnout.Máte ještě nějaké sousedy poblíž?Nějaké rozumné?
Ty jsi účetní????
Inge píše:Aha.Tak ja poviem Adamovi nech si o tom promluvy s učetni v praci.Chcela som isť na daňový,ale je to asi zbytočne,keď Adam je zamestnaný v Plzni a tam mu bude robiť učetní priznanie.Tak ešte raz Dik
LUCIKU, to není jisté, jestli by to u vás byla polovina toho, co vloni. Letos by vám za úroky na daních prostě vrátili 15% zaplacených úroků (vloni se to lišilo podle mezní sazby).
LUCIKU píše:
Holky poraďte.V pondelok sa chystam objednať to odražadlo.A už premyšľam či je dobre alebo nie.Nie je najlevnejšie,tak by som nerada vyhodila penizky do vzduchu.Myslite,že sa s nim vyhraje?Koukala som aj na iné,ale nepačia sa mi tak ako toto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja som ho hlavne chcela koli tomu,že s nim budem mocť v lete von a nemusime sa trepať kočarkom
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.babydirekt.eu/…kojeti-buddy hlavne či sa mu bude dobre odražať,keď su tam take široke kolečka![]()
![]()
Odrážet se mu dobře nebude, ale aspoň ti neujede
. Ondra doma jezdí na autíčku z Tesca hezky pomalinku a ani Honzíkovi to o moc rychleji nejde. Autíčko je pěkné, ale já na ven preferuju golfky a motorku.
zabulienka píše:a u nás je to tiež tak s papaním, chlebik nechce ale šunku spapá aj syr
Tak Radeček nejí tvrdý sýr.Ale chleba nebo rohlík miluje.I suché.
Šunku jsem ještě nedávala.
Žabulienka maš krasnych synčekov.Su taky zlaty,ako su tam spolu sfotený ![]()
Vida na Jiřku jsem zapomněla
. Co budeš přesně dělat? Z infolinky ti předají klienta a k tomu půjdeš domů vyřídit smlouvu? Nebo jak?
LUCIKU píše: Žabulienka maš krasnych synčekov.Su taky zlaty,ako su tam spolu sfotený
Dikes ![]()
Keď mi je najhoršie, stačí keď sa na mňa usmejú a hneď je lepšie
Holkýýýý mám novinkýýýý. Radeček dneska ráno,když jsem byla na záchodě,na mě koukal a říkal :„Lu lu.“
Takže máme další slovo. ![]()
A ještě něco.
Včera i dneska,když ho přebaluju,tak zatlačí a schválkně se počůrá a začne se smát.Strašná prča.
Když mi to udělal ráno,tak jsem ho po:,–(ila na nočník a řekla mu,ať udělá lulu.....no a nic.Tak jsem ho položila na přebalovák a on zase zatlačil a počůrak se.
......A před chvilkou jsem mu sundala pokaděnou plínku a pak jsem ho po:,–(ila na nočník a říkala jsem mu Lulu.A on tlačil a opravdu se vyčůral.
![]()
jirabobes píše:
Holkýýýý mám novinkýýýý. Radeček dneska ráno,když jsem byla na záchodě,na mě koukal a říkal :„Lu lu.“Takže máme další slovo.
A ještě něco.
Včera i dneska,když ho přebaluju,tak zatlačí a schválkně se počůrá a začne se smát.Strašná prča.
Když mi to udělal ráno,tak jsem ho po:,–(ila na nočník a řekla mu,ať udělá lulu.....no a nic.Tak jsem ho položila na přebalovák a on zase zatlačil a počůrak se.
......A před chvilkou jsem mu sundala pokaděnou plínku a pak jsem ho po:,–(ila na nočník a říkala jsem mu Lulu.A on tlačil a opravdu se vyčůral.
![]()
ŠIKUĽKA!!!!!
u nás stále vraví keď chce cikať, ale po:,–(ím ho na nočnik a hneď vstáva a kuka či sa vycikal a ak nie tak zas
á a stále dokola
na večer mu nedávam plienku, vetráme ritku
Inge píše:
Vida na Jiřku jsem zapomněla. Co budeš přesně dělat? Z infolinky ti předají klienta a k tomu půjdeš domů vyřídit smlouvu? Nebo jak?
No to taky.Ale už rovnou dostanu cca 90 klientů.Ale je to blbá lokalita a platí maximálně 50%.
K tomu mi třeba z infolinky dohodí někoho dalšího z té lokality a nebo se přihlásí příbzný či známý některého klienta.
Zabulienko
Lukášek je šikulka s tím spaním.
Klukům to na těch fotkách moc sluší.
Luci
Myslím si,že zrovna na tomhle odrážedle mu to nepůjde.Ty kola jsou moc široké a moc blízko u sebe.Nám se osvědčila obyčejná motorka.
Luciku - já jsem to asi špatně napsala, u nás ty úroky dělají polovinu, co loni. Inge má pravdu, je to 15 % ze zaplacených úroků.
daně za loňský rok mi vrátí, protože jsem měla proplacenou dovolenou a odměny, ze kterých jsem odvedla daně, jako kdybych měla příjem každý měsíc. Jestli jsi měla proplacenou dovolenou, tak ti taky určitě něco vrátí. A co s týče toho úvěru, tak bych na ten finančák zavolala nebo se zeptej mzdové účetní u svého zaměstnanvatele. Dívala jsem se do zákona, ale tam se píše jen pokud je účastníkem úvěru více osob, tak si úroky uplatní jeden z nich nebo oba ve stejné výši.
Na netu jsou kalkulačky i na přiznání, je to lehké, to bychom zvládli.
Pokud si loni měla jen mateřskou, tak by ses možná vešla do limitu, kdy si na tebe manžel může uplatnit slevu na dani. Domluvte se s jeho mzdovou účetní v práci.
Inge píše:Radka75 píše:
Petro - tak já přihlásím manžela do OZP a bude mít Filda příspěvek na očkováníRadko, nejsem si jistá, jestli manžel nemusel být pojištěncem k 1.1.2009 (proto jsem tam taky manžela hnala v prosinci). Pokud jsem ten časopis nezahodila, zkusím to najít.
Petro, ano můžeš si vyčerpat kredit u OZP a pak změnit pojišťovnu. Se změnou by ale radši počkala, až ti ty peníze od OZP přijdou
.
LUCIKU, to není jisté, jestli by to u vás byla polovina toho, co vloni. Letos by vám za úroky na daních prostě vrátili 15% zaplacených úroků (vloni se to lišilo podle mezní sazby).
Janko, ať je Matíkovi lépe a jsou to „jen“ zoubky. Terko, tobě taky brzké uzdravení.
Zabulienko, gratuluju k noci bez jídla. U nás byl Ondra vzhůru od 4 do 4.50 (pak ještě usnul), ale přesně v 5 vstával Honzík
![]()
, takže jsem vlastně vzhůru od 4
.
Běžím za kluky, mějte se.[/quote
díky, už jsem tam volala a je to OK