PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3124
21.1.09 12:31
LUCIKU píše:
Holky poraďte.V pondelok sa chystam objednať to odražadlo.A už premyšľam či je dobre alebo nie.Nie je najlevnejšie,tak by som nerada vyhodila penizky do vzduchu.Myslite,že sa s nim vyhraje?Koukala som aj na iné,ale nepačia sa mi tak ako toto :? :? :? :? :? :? :? :? :? Ja som ho hlavne chcela koli tomu,že s nim budem mocť v lete von a nemusime sa trepať kočarkom :roll: :? :? :? :?
http://www.babydirekt.eu/…kojeti-buddy hlavne či sa mu bude dobre odražať,keď su tam take široke kolečka :nevim: :nevim: :nevim:

Luciku ja si myslím, že áno.

Luky ten má 2 odrážadla, šlapací traktor a aj tu trojkolku a keď sa hrá tak si musí :,-(nuť na všetky hračky a pohrať sa s nimi

s každou na chviľku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.1.09 12:32
Radka75 píše:
jiřko - tak gratulujeme k práci. Doufám, že těch letáků necháš???

No zatím ne.Nechci je nechat ve štychu,tak to budu muset asi měsíc dva nějak stíhat.No uvidíme.
Gratuluju k průjezdu aspoň z jedné strany. Ale s těma sousedama je to děs.To se potom v případě nějaké průseru na ně nemůžeš ani spolehnout.Máte ještě nějaké sousedy poblíž?Nějaké rozumné?
Ty jsi účetní????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
21.1.09 12:33

Tak už spinká a sám a v postieľke!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
21.1.09 12:33
Inge píše:
LUCIKU, to není jisté, jestli by to u vás byla polovina toho, co vloni. Letos by vám za úroky na daních prostě vrátili 15% zaplacených úroků (vloni se to lišilo podle mezní sazby).
Aha.Tak ja poviem Adamovi nech si o tom promluvy s učetni v praci.Chcela som isť na daňový,ale je to asi zbytočne,keď Adam je zamestnaný v Plzni a tam mu bude robiť učetní priznanie.Tak ešte raz Dik :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
21.1.09 12:34
LUCIKU píše:
Holky poraďte.V pondelok sa chystam objednať to odražadlo.A už premyšľam či je dobre alebo nie.Nie je najlevnejšie,tak by som nerada vyhodila penizky do vzduchu.Myslite,že sa s nim vyhraje?Koukala som aj na iné,ale nepačia sa mi tak ako toto :? :? :? :? :? :? :? :? :? Ja som ho hlavne chcela koli tomu,že s nim budem mocť v lete von a nemusime sa trepať kočarkom :roll: :? :? :? :?
http://www.babydirekt.eu/…kojeti-buddy hlavne či sa mu bude dobre odražať,keď su tam take široke kolečka :nevim: :nevim: :nevim:

Odrážet se mu dobře nebude, ale aspoň ti neujede 8). Ondra doma jezdí na autíčku z Tesca hezky pomalinku a ani Honzíkovi to o moc rychleji nejde. Autíčko je pěkné, ale já na ven preferuju golfky a motorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.1.09 12:35
zabulienka píše:a u nás je to tiež tak s papaním, chlebik nechce ale šunku spapá aj syr

Tak Radeček nejí tvrdý sýr.Ale chleba nebo rohlík miluje.I suché. :lol: Šunku jsem ještě nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
21.1.09 12:35

Žabulienka maš krasnych synčekov.Su taky zlaty,ako su tam spolu sfotený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
21.1.09 12:36

Vida na Jiřku jsem zapomněla 8). Co budeš přesně dělat? Z infolinky ti předají klienta a k tomu půjdeš domů vyřídit smlouvu? Nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
21.1.09 12:37
LUCIKU píše: Žabulienka maš krasnych synčekov.Su taky zlaty,ako su tam spolu sfotený :D

Dikes :wink:

Keď mi je najhoršie, stačí keď sa na mňa usmejú a hneď je lepšie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.1.09 12:41

Holkýýýý mám novinkýýýý. Radeček dneska ráno,když jsem byla na záchodě,na mě koukal a říkal :„Lu lu.“ :D Takže máme další slovo. :D

A ještě něco. :wink: Včera i dneska,když ho přebaluju,tak zatlačí a schválkně se počůrá a začne se smát.Strašná prča. :roll: Když mi to udělal ráno,tak jsem ho po:,–(ila na nočník a řekla mu,ať udělá lulu.....no a nic.Tak jsem ho položila na přebalovák a on zase zatlačil a počůrak se. :twisted: ......A před chvilkou jsem mu sundala pokaděnou plínku a pak jsem ho po:,–(ila na nočník a říkala jsem mu Lulu.A on tlačil a opravdu se vyčůral. :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
21.1.09 12:44
jirabobes píše:
Holkýýýý mám novinkýýýý. Radeček dneska ráno,když jsem byla na záchodě,na mě koukal a říkal :„Lu lu.“ :D Takže máme další slovo. :DA ještě něco. :wink: Včera i dneska,když ho přebaluju,tak zatlačí a schválkně se počůrá a začne se smát.Strašná prča. :roll: Když mi to udělal ráno,tak jsem ho po:,–(ila na nočník a řekla mu,ať udělá lulu.....no a nic.Tak jsem ho položila na přebalovák a on zase zatlačil a počůrak se. :twisted: ......A před chvilkou jsem mu sundala pokaděnou plínku a pak jsem ho po:,–(ila na nočník a říkala jsem mu Lulu.A on tlačil a opravdu se vyčůral. :potlesk: :dance:

ŠIKUĽKA!!!!!

u nás stále vraví keď chce cikať, ale po:,–(ím ho na nočnik a hneď vstáva a kuka či sa vycikal a ak nie tak zas :,-(á a stále dokola

na večer mu nedávam plienku, vetráme ritku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.1.09 12:47
Inge píše:
Vida na Jiřku jsem zapomněla 8). Co budeš přesně dělat? Z infolinky ti předají klienta a k tomu půjdeš domů vyřídit smlouvu? Nebo jak?

No to taky.Ale už rovnou dostanu cca 90 klientů.Ale je to blbá lokalita a platí maximálně 50%. :? K tomu mi třeba z infolinky dohodí někoho dalšího z té lokality a nebo se přihlásí příbzný či známý některého klienta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.1.09 12:51

Zabulienko
Lukášek je šikulka s tím spaním.
Klukům to na těch fotkách moc sluší.

Luci
Myslím si,že zrovna na tomhle odrážedle mu to nepůjde.Ty kola jsou moc široké a moc blízko u sebe.Nám se osvědčila obyčejná motorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
21.1.09 13:00

Luciku - já jsem to asi špatně napsala, u nás ty úroky dělají polovinu, co loni. Inge má pravdu, je to 15 % ze zaplacených úroků.
daně za loňský rok mi vrátí, protože jsem měla proplacenou dovolenou a odměny, ze kterých jsem odvedla daně, jako kdybych měla příjem každý měsíc. Jestli jsi měla proplacenou dovolenou, tak ti taky určitě něco vrátí. A co s týče toho úvěru, tak bych na ten finančák zavolala nebo se zeptej mzdové účetní u svého zaměstnanvatele. Dívala jsem se do zákona, ale tam se píše jen pokud je účastníkem úvěru více osob, tak si úroky uplatní jeden z nich nebo oba ve stejné výši.
Na netu jsou kalkulačky i na přiznání, je to lehké, to bychom zvládli.
Pokud si loni měla jen mateřskou, tak by ses možná vešla do limitu, kdy si na tebe manžel může uplatnit slevu na dani. Domluvte se s jeho mzdovou účetní v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
21.1.09 13:01
Inge píše:
Radka75 píše:
Petro - tak já přihlásím manžela do OZP a bude mít Filda příspěvek na očkování

Radko, nejsem si jistá, jestli manžel nemusel být pojištěncem k 1.1.2009 (proto jsem tam taky manžela hnala v prosinci). Pokud jsem ten časopis nezahodila, zkusím to najít.

Petro, ano můžeš si vyčerpat kredit u OZP a pak změnit pojišťovnu. Se změnou by ale radši počkala, až ti ty peníze od OZP přijdou 8).

LUCIKU, to není jisté, jestli by to u vás byla polovina toho, co vloni. Letos by vám za úroky na daních prostě vrátili 15% zaplacených úroků (vloni se to lišilo podle mezní sazby).

Janko, ať je Matíkovi lépe a jsou to „jen“ zoubky. Terko, tobě taky brzké uzdravení.

Zabulienko, gratuluju k noci bez jídla. U nás byl Ondra vzhůru od 4 do 4.50 (pak ještě usnul), ale přesně v 5 vstával Honzík :twisted: :roll:, takže jsem vlastně vzhůru od 4 :roll:.

Běžím za kluky, mějte se.[/quote

díky, už jsem tam volala a je to OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí