Poradna duly
Jana Čurdová
martinaSK píše:zabulienka píše:
No ja na neho pojdem tiež tvrdo, ani čaj ani mliečkoa asi čo najskôr detska izba, lebo keď sme dole a kukame telku, tak spinká kľudne a ako prideme do spálne tak sa už vrtitoto presne sme mali aj my.....
no do leta isto nevydrzis.....s tou izbou…![]()
![]()
budem musieť, lebo si musime dať urobiť skriňu do spálne, ale hlavne sa tých veci zbaviť, tu sú samé krabice ![]()
zabulienka píše:to je pravda.Samik sa ani nepohne,keď je v spalni sam.Keď si idem ľahnuť,tak sa hneď začne vrtieť
No ja na neho pojdem tiež tvrdo, ani čaj ani mliečkoa asi čo najskôr detska izba, lebo keď sme dole a kukame telku, tak spinká kľudne a ako prideme do spálne tak sa už vrti
tak speciálně pro Katku:
není to ještě hotový: chybí dveře do špajzu a krycí panely na barový pult, židličky a dodělat světýlka … 

díky za pochvalu metříků a za recepty na buřtguláš. Vy tam nikdo nedáváte smetanu nebo mlíko?? Janko, ten tvůj jsem taky někde jedla.
Enio - lucinka je fakt nádherná, to je fajn, že už je lepší. A ty odpočívej dokud ještě můžeš
Knoflice píše:
Máme sympatickou stránku, sice není kulatá, ale ve stejný rok se mi narodil manžel.A taky Radka, že jo?
môj tiež,
Radko pekná kuchynka
spaní - já už se taky těším, až bude mít Filda vlastní pokoj, protože stačí promluvit a už se vrtí nebo i světlo od lampičky ho budí. No snad do 2-3 měsíců bychom mohli mít hotový hořejšek, tak pak bychom se mohli přestěhovat. Teda, jestli budeme mít na postel ![]()
tak včera proběhlo 1. jednání o odstranění 1 hromady z příjezdové komunikace a vypadá to slibně. Ťuk, Ťuk. Musíme si, ale přidělat závoru a dodržovat průjezd jen osobních aut. Na jednu stranu je to absudrdní, jedná se o veřejnou komunikaci, na druhou stranu jsem ráda, že nebudeme muset jezdit po bahnitém poli. Dneska večer bude jednání se sousedama ohledně těch dalších hromad štěrku, co mají navežené na druhé příjezdové komunikaci. Tak prosím prosím držte palce.¨
oblečení - no u nás na každý den vše čisté, málokdy mu vydrží tepláčky 2 dny. Filda moc rád jí sám, takže je jak čuně už u snídaně.
včera jsem tu navštívila místní knihovnu a platila jsem za registraci jen 20 Kč. To je poprvé, kdy jsem platila míň, protože jsem na mateřské. Začíná se mi tu líbit
. Až na toho primitiva z řeznictví, jsou tu všichni milí.
kačko - už máte auto?? nechceš tento týdne někdy zkusit herničku? Já nemůžu ve čtvrtek, jinak zítra i v pátek OK
Knoflice píše:
Jo, jo, joooooo! Paráda Radko! A bordel nikde nevidím.
díky, díky a ročník je to správnej, jo letos mi bude 34. Nejvyšší čas na 2. mimi.
Holky, už 14 dní si dopisuju s MF dnes ohledně těch zatracených o:,–(níků a dneska tu málem pukám vzteky, páč outcome je ten, že na moji adresu žádné předplatné objednáno nebylo. 2 maminky doma mám. Já bych tu babu na druhém konci přetrhla! Jsem jí teda dneska poslala kopii potvrzovacího mailu. Taková blbina, co to tam sedí za pipinu, neumí číst nebo co? Tak, jsem si ulevila …
Radko, ročník dobrej, kvalitní
A jsem ráda, že to půjde, přeci jen sousedy už máte nafurt, tak je třeba vycházet spolu dobře.
Radko, krásná kuchyň. S tou cestou držím palce. Knihovnu taky máme, ale její vybavenost je poněkud tristní, škoda.
Katko, já O:,–(níky mám od prosince, ale zato nemám lednovou Maminku
.
Dneska jsem zase po delší době doma jen s Ondrou a je tady nějak ticho
. A omrzlina už je lepší, už jenom promašťuju indulonou. Co se oblečení týče, taky převlékám komplet denně.
No nic, jdu něco dělat, než se Ondra vzbudí. Taky u vás prší? Ondra spí venku v kočáru pod pláštěnkou
.
Knoflice píše:
Holky, už 14 dní si dopisuju s MF dnes ohledně těch zatracených o:,–(níků a dneska tu málem pukám vzteky, páč outcome je ten, že na moji adresu žádné předplatné objednáno nebylo. 2 maminky doma mám. Já bych tu babu na druhém konci přetrhla! Jsem jí teda dneska poslala kopii potvrzovacího mailu. Taková blbina, co to tam sedí za pipinu, neumí číst nebo co? Tak, jsem si ulevila …Radko, ročník dobrej, kvalitníA jsem ráda, že to půjde, přeci jen sousedy už máte nafurt, tak je třeba vycházet spolu dobře.
kdyby to nedopadlo, tak ti ráda pošlu ty svoje. Než je budeme moct hrát s Fildou, tak uběhne pár let a vy byste je mohli užít už teď.
Ženský,vy jste toho zase nakecali…od rána dočítám…
Radko, a co zbytek domečku?? Chápu, taky bych nebyla schopna ve fázi stěhovací či stavební mrskat fotky na net, mě to udělal můj táta
tam se bude vařit, co?
Jo hernička v pátek. Zítra jedu do prahy, ve čt plavání … v pátek můžeme.. auta už jsou ok, manžel se snažil,nemá moje autíčko rád.
Buřtguláš, milion receptů, já zahuštuji občas bramborem (i zelí jak jste tady psali) nebo smetanou s moukou a tak, podle toho co je doma,já podle kuchařky nejedu vůbec, to mě nebaví, proto mě asi nebaví ani pečení, nerada dělam cokoliv podle návodů..
Ad oblíkání,taky každý den všechno čisté, a prát jednou za 14dní??? tyjo, tak my tak2×týdně a cca3 pračky… žebychom byli takové prasata??
Holky, já už nevím, co všechno jste psali, bylo toho moc…
Jo s tím spaním, já dávám 1×mlíko a mám i čaj, ale to jen pro jistotu.. dneska se probudil poprvé v 5 ráno,dala jsem mlíko a spal do 8… to tu nebylo cca 8měsíců… paráda.
jdu,přijede kominík na revizi a tu je bordel neskutečný, co ten prcek dokáže udělat za dvě hodiny…
Inge píše:
Radko, krásná kuchyň. S tou cestou držím palce. Knihovnu taky máme, ale její vybavenost je poněkud tristní, škoda.
quote]vybavenost bude podobná, ale já jsem ráda i za to málo. Vůbec jsem nečekala, že tu je třeba pošta, sokolovna, lékarna aj., takže jsem mile překvapená.
No Jiřka o:,–(níky taky nemá, takže se distribuce zastavila asi někde na českomoravském pomezí. Inge, taky dobrý, já už pomalu čekám tu únorovou. Možná, že se distribuce zastavila na stejném místě, jen v opačném směru. Radko, díky za nabídku. Já jsem nejvíc zvědavá na to, co tu vůbec bude.
Tak, konec, oběd se sám neuvaří, postele se neustelou ![]()
kackamates píše:jdu,přijede kominík na revizi a tu je bordel neskutečný, co ten prcek dokáže udělat za dvě hodiny…
A to bys měla vidět, co dokážou ti moji tři chlapy za jeden den, co jsem v práci
![]()