Poradna duly
Jana Čurdová
Enio, malá je nádherna
ináč dobré ránko, ja som hore už od pol 5
takže som pevne rozhodnutá, že s Lukym už začnem niečo robiť
tak mi teraz poraďte ako dávať spať a ako odnaučiť papať v noci
Dobré ráno, teda už je tolik hodin a já mám podle tý tmy venku pocit, že je tak 6.
V Alžíru už bylo světla jako o polednách, ale tam jsem měla v tuhle dobu ještě půlnoc.
![]()
Je zvláštní, že tady doma Eliášek vstává brzo, i když jde spát pozdě a tam vyspával.
tak Robik vstával už v půl třetí na mlíko /nejedl totiž večeři/ a znovu v šest mlíko, teď spucnul kousek rohlíku s drahou šunčičkou pro dětičky
jinak Zabulienko - v jednom materiálu radí, dávat každý den do flašky mlíčka třeba o 10ml méně až dojedeš na nulu.
Enio to je fajn, že je Lucince líp, ale doktorka je teda kráva.
Terko jak je?
Jiřka je královna řidička Ostravy
pro Kačku - poslala jsem ti na skypu ještě další objednávku, ale nějak se nemůžeme chytnout, tak mi kdyžtak na SZ pošli mail, já ti to přepošlu.
díky
Dobré ráno!
Tak nevím, ze které strany dřív dočítat, odzadu, zepředu, semtam veprostřed …
Ivčo a Petro - to jste mě teda zklamaly, vkládala jsem do vás tolik nadějí! Hleďte se polepšit!
Ivčo, vidíš, já jsem s Taffetama spokojená, zato bummies mě zklamaly na celé čáře, suché zipy už vůbec nedrží, budu muset našít nový, jestli budu chtít kalhotky dál používat. A provlhávají, i když je impregnuju. Nakonec jsou nejlepší popolini, protože dobře přikryjou i kalhotkovky, pak BM, které mají super zipy, ale na kalhotkovky nesedí … Jj, sto lidí, sto chutí …
Vladi, 600? No, my spoříme každému dítěti po 500 (+-). U té Avivy se mi líbilo, že si můžeš každý rok zvolit, kam investuješ a že se tě zeptají, jestli chceš částku navýšit. Např. v české se tě na to neptají a zvyšujou sami a já pukám vzteky. Letos jsem to totiž nezamítla včas
Jinak uznávám, že tohle spoření je nejvýhodnější leda pro ty spořící ústavy, nicméně u nás je to jakási rodinná tradice ![]()
Terko ahoj, Eliášek je pěkné éro péro ![]()
Janko, jak narazím na tvoji poznámku o škole (portfolio např.), tak se mi zvýší tep
Tfuj, já jsem tak ráda, že já už nemusím
![]()
Radko, mě nezajímá binec, já chci vidět kuchyň! Foť, nedělej krky. ![]()
Nj, zase si něco počtu a třeba i nezapomenu reagovat … ![]()
kitty25 píše:Terko jak je?
No dneska ráno zase blbějš než včera večer, udělala jsem si čajdu a jdu do sebe lupnout 2 paraleny.
kitty25 píše:jinak Zabulienko - v jednom materiálu radí, dávat každý den do flašky mlíčka třeba o 10ml méně až dojedeš na nulu.
tak nam toto nepomohlo..... ![]()
my sme museli vylucit hned celu davku,proste nedat ani caj ani mlieko…tri dni si poplakal ale len tak ze ked som ho zobrala tak sa utisil a potom spinkal dalej…teraz sa zobudi ale dam len cumel a spinka dalej ale dnes ma prekvapil spinkal celu noc!!…iba o 4h som mu dala mliecko a spinkal do 7.3h takze paraaaaaaada… ![]()
matka.....proste to nebude lahke alebo mozno ta Luky prekvapi a zvladne to v pohode… ![]()
len cez den musi zjest tych 5 davok… ![]()
Dobré ránko,tak Samík spinkal do 23:55
.Pak sim ho uložila speť trošku poplakal a spal ďalej.Zobudil sa asi 4×.
.Spal do 8hIdem dočitať ![]()
zabulienka píše:Moja,ja som to robila presne,ale prese takto.A ďalej to praktykujeme
Enio, malá je nádhernaináč dobré ránko, ja som hore už od pol 5
tak mi teraz poraďte ako dávať spať a ako odnaučiť papať v noci
takže som pevne rozhodnutá, že s Lukym už začnem niečo robiť
Jitus1 píše:Na take tie ošklive zapalená vyražky
Luciku , na co používáš Imazol? Netušila jsem, že pomůže i jinde než na prcce![]()
![]()
Jo a ještě jsem chtěla Vladi já mám taky na Akrimka spořící pojištění, platim měsíčně 552Kč, 500 je na spoření a 52 úrazovka, jemenuje se to Svatební pojištění a bude mu vyplacena částka pokud se ožení před tím než mu bude 24let a ožení se (to bych ho zabila) nebo až mu bude 24.
No oberou mně v celkové částce o 10 000, ale zase je to pojištění, že kdybych zemřela nebo sem byla neschopna splácet z důvodu trvalého postižení, tak by to doplatili oni.
kitty25 píše:škodaLUCIKU píše:ne, ale pokud mají zadáno, zda jsi to četla, tak jim asi nepřijde potvrzení, ale v řetězových mailech bych se divila, protože to je opruz, když ti nazpět přijde x potvrzení.
Holky keď neotvorím e-mail a dam ho hneď do koša príde odosielateľovi,že nie je doručený???Kamoška,sesternica a Adamov brácha nám furt posielaju reťazové maily.![]()
![]()
Niečo na zasmiatie:Bol tu domovník dať mi podpísať nejaké kraviny,koli opravam paneláku.Keď som zatvarala dvere,tak som sa podivala do zrkadla.Dala som si na vyražky Imazol.Mam na ksichte 6 bielych flekov(asi 1cm)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja že čo na mňa tak čumi.Bože moj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já mám na jednu kamarádku vypnuté pípání na mobilu, posílá mi x mailů denně. já to nečtu
Radka75 píše:Mne sa na tej stránke metriky strašne pačia,ale je ich tam moc a nemam toľko času si vybrať.Je krásny
tak jsem teď hledala nějaký hezký metřík a zkejsla jsem u toho 2 hodiny. No nic. Tenhel se mi líbí, ale až začne méda zakrývat vláček, tak ho změním.
Terulka píše:
Holky zešílelo mi dítě![]()
![]()
![]()
![]()
Běhá tu po pokoji a když spadne doleze někam zvedne se a zase běží a to pořád do kolečka
![]()
![]()
![]()
![]()
jirabobes píše: A vůbec,jakto,že mě nikdo,ale vůbec nikdo,nepochválil,že jsem řídila přes celou Ostravu????![]()
![]()
![]()
![]()
Člověk tu maturuje a nikdo si toho ani nevšimne.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()