PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3124
20.1.09 07:50

Enio, malá je nádherna

ináč dobré ránko, ja som hore už od pol 5
takže som pevne rozhodnutá, že s Lukym už začnem niečo robiť

tak mi teraz poraďte ako dávať spať a ako odnaučiť papať v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.1.09 08:02

Dobré ráno, teda už je tolik hodin a já mám podle tý tmy venku pocit, že je tak 6.
V Alžíru už bylo světla jako o polednách, ale tam jsem měla v tuhle dobu ještě půlnoc. :oops: :lol:
Je zvláštní, že tady doma Eliášek vstává brzo, i když jde spát pozdě a tam vyspával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.1.09 08:10

tak Robik vstával už v půl třetí na mlíko /nejedl totiž večeři/ a znovu v šest mlíko, teď spucnul kousek rohlíku s drahou šunčičkou pro dětičky

jinak Zabulienko - v jednom materiálu radí, dávat každý den do flašky mlíčka třeba o 10ml méně až dojedeš na nulu.

Enio to je fajn, že je Lucince líp, ale doktorka je teda kráva.

Terko jak je?

Jiřka je královna řidička Ostravy :lol: :lol: :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.1.09 08:11

pro Kačku - poslala jsem ti na skypu ještě další objednávku, ale nějak se nemůžeme chytnout, tak mi kdyžtak na SZ pošli mail, já ti to přepošlu.

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.1.09 08:12

Dobré ráno!

Tak nevím, ze které strany dřív dočítat, odzadu, zepředu, semtam veprostřed …

Ivčo a Petro - to jste mě teda zklamaly, vkládala jsem do vás tolik nadějí! Hleďte se polepšit! :wink: Ivčo, vidíš, já jsem s Taffetama spokojená, zato bummies mě zklamaly na celé čáře, suché zipy už vůbec nedrží, budu muset našít nový, jestli budu chtít kalhotky dál používat. A provlhávají, i když je impregnuju. Nakonec jsou nejlepší popolini, protože dobře přikryjou i kalhotkovky, pak BM, které mají super zipy, ale na kalhotkovky nesedí … Jj, sto lidí, sto chutí …

Vladi, 600? No, my spoříme každému dítěti po 500 (+-). U té Avivy se mi líbilo, že si můžeš každý rok zvolit, kam investuješ a že se tě zeptají, jestli chceš částku navýšit. Např. v české se tě na to neptají a zvyšujou sami a já pukám vzteky. Letos jsem to totiž nezamítla včas :evil: :roll: Jinak uznávám, že tohle spoření je nejvýhodnější leda pro ty spořící ústavy, nicméně u nás je to jakási rodinná tradice :wink:

Terko ahoj, Eliášek je pěkné éro péro :lol:

Janko, jak narazím na tvoji poznámku o škole (portfolio např.), tak se mi zvýší tep :lol: Tfuj, já jsem tak ráda, že já už nemusím :dance: :dance:

Radko, mě nezajímá binec, já chci vidět kuchyň! Foť, nedělej krky. :wink:

Nj, zase si něco počtu a třeba i nezapomenu reagovat … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.1.09 08:23
kitty25 píše:

Terko jak je?

No dneska ráno zase blbějš než včera večer, udělala jsem si čajdu a jdu do sebe lupnout 2 paraleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.1.09 08:26
kitty25 píše:jinak Zabulienko - v jednom materiálu radí, dávat každý den do flašky mlíčka třeba o 10ml méně až dojedeš na nulu.

tak nam toto nepomohlo..... :?

my sme museli vylucit hned celu davku,proste nedat ani caj ani mlieko…tri dni si poplakal ale len tak ze ked som ho zobrala tak sa utisil a potom spinkal dalej…teraz sa zobudi ale dam len cumel a spinka dalej ale dnes ma prekvapil spinkal celu noc!!…iba o 4h som mu dala mliecko a spinkal do 7.3h takze paraaaaaaada… :D

matka.....proste to nebude lahke alebo mozno ta Luky prekvapi a zvladne to v pohode… :wink:

len cez den musi zjest tych 5 davok… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.1.09 08:27

Dobré ránko,tak Samík spinkal do 23:55 :lol: .Pak sim ho uložila speť trošku poplakal a spal ďalej.Zobudil sa asi 4×. :D :D :D :D :D .Spal do 8hIdem dočitať :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.1.09 08:29
zabulienka píše:
Enio, malá je nádherna

ináč dobré ránko, ja som hore už od pol 5
takže som pevne rozhodnutá, že s Lukym už začnem niečo robiť

tak mi teraz poraďte ako dávať spať a ako odnaučiť papať v noci
Moja,ja som to robila presne,ale prese takto.A ďalej to praktykujeme :D :D :D :D :D Je to super,žiaden drasťak http://maminky.eu/…toda-24.html
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.1.09 08:34
Jitus1 píše:
Luciku , na co používáš Imazol? Netušila jsem, že pomůže i jinde než na prcce :lol: :lol: :wink:
Na take tie ošklive zapalená vyražky :oops: Asi ďalšia puberta :lol: Ďalej ešte zabera Zinkova masť a Sudocrem.Čo mam po ruýke,to tam fláknem :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.1.09 08:35

Jo a ještě jsem chtěla Vladi já mám taky na Akrimka spořící pojištění, platim měsíčně 552Kč, 500 je na spoření a 52 úrazovka, jemenuje se to Svatební pojištění a bude mu vyplacena částka pokud se ožení před tím než mu bude 24let a ožení se (to bych ho zabila) nebo až mu bude 24.

No oberou mně v celkové částce o 10 000, ale zase je to pojištění, že kdybych zemřela nebo sem byla neschopna splácet z důvodu trvalého postižení, tak by to doplatili oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.1.09 08:38
kitty25 píše:
LUCIKU píše:
Holky keď neotvorím e-mail a dam ho hneď do koša príde odosielateľovi,že nie je doručený???Kamoška,sesternica a Adamov brácha nám furt posielaju reťazové maily. :roll: :roll: :roll:Niečo na zasmiatie:Bol tu domovník dať mi podpísať nejaké kraviny,koli opravam paneláku.Keď som zatvarala dvere,tak som sa podivala do zrkadla.Dala som si na vyražky Imazol.Mam na ksichte 6 bielych flekov(asi 1cm) :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: A ja že čo na mňa tak čumi.Bože moj :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ne, ale pokud mají zadáno, zda jsi to četla, tak jim asi nepřijde potvrzení, ale v řetězových mailech bych se divila, protože to je opruz, když ti nazpět přijde x potvrzení.
já mám na jednu kamarádku vypnuté pípání na mobilu, posílá mi x mailů denně. já to nečtu
škoda :( myslela som,že keď to neprečítam,tak im to dojde ako nedoručene a uvedomia si sami,že ma to otravuje.Je mi trapne im to povedať,alebo napísať.Hlavne Adamovmu bráškovi,keď som ho nikdy nevidela
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.1.09 08:40
Radka75 píše:
tak jsem teď hledala nějaký hezký metřík a zkejsla jsem u toho 2 hodiny. No nic. Tenhel se mi líbí, ale až začne méda zakrývat vláček, tak ho změním.
Mne sa na tej stránke metriky strašne pačia,ale je ich tam moc a nemam toľko času si vybrať.Je krásny
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.1.09 08:42
Terulka píše:
Holky zešílelo mi dítě :lol: 8O :lol: 8O :lol:Běhá tu po pokoji a když spadne doleze někam zvedne se a zase běží a to pořád do kolečka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Jeee to by som chcela vidieť :lol: :lol: :lol: Muselo to vyzerať bombovo :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.1.09 08:44
jirabobes píše: A vůbec,jakto,že mě nikdo,ale vůbec nikdo,nepochválil,že jsem řídila přes celou Ostravu???? :x :? :( :cry: :-(Člověk tu maturuje a nikdo si toho ani nevšimne. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:lol: :wink: ŠIKULKA!!! :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital