Poradna duly
Jana Čurdová
Radka75 píše:Tak ja som prala všetko dokopy.Teraz len s mojimi.Stejně su len od jeho papania špinavé
luciku - já taky peru 1× za 14 dní a pračky jsou občas poloprázdné. Ale zatím mu nechci prát s našima věcma. Přecejenom je to tu samé bahno a stavební materiál
Ahoj holky,
tak nam se tu konecne trochu oteplilo…
Tak ja peru i dvakrat do tydne. Matesovi uz davam prat veci s nasima. On toho zaspini desne moc. Na kazdy den ma dve trika, body, teplaky a kdyz jdem nekam do „spolecnosti“, tak i ryfle a mikinu…
Leno, nam tu rikali, ze se od ockovani opousi az pri teplote.
No a taky resim plavani. Dnes jsem domluvena, ze jdem s matyskem do bazenu a ted vubec nevim, co delat. Maly ma desnou rymu. Sice nekasle a je v pohode, ale ve stredu jedem na hory a ja se bojim, aby se jeste nenachladil. Co myslite? Dnes snezi, tak nemuzem jit ani ven, tak by to byl nas jediny program, tak bych sla moc rada, ale vaham…
Enio, teda ta doktorka je padla na hlavu ![]()
kackamates píše:Nevyťahujem.Čajik som mu dala,tak,že som ho uložila a pil v postielke.Dnes ho musim prinutiť večer poridne sa napiť aby nevyvadzal v noci
Luciku,nesmíš polevit a vytahovat ho z postýlky… pak by v tom měl zmatek. Mates třeba taky dneska v noci nespal. Asi půl hodiny se převalovat, vyhodil si medvídka atd. Ale už neřval, jen mrmlal…
Pajuleno uvidíš, pokud by měl hodně hlenů a ne průhledná rýma, tak bych raději nejela, ale posuď dle situace.
Pajulena píše:Týýýjooo.Tak beriem speť.Samik nie je špinďurka
Tak ja peru i dvakrat do tydne. Matesovi uz davam prat veci s nasima. On toho zaspini desne moc. Na kazdy den ma dve trika, body, teplaky a kdyz jdem nekam do „spolecnosti“, tak i ryfle a mikinu…
Tak jsem Radečka nechala spát a běžela pro děti sama.Vrátili jsme se a ještě spal.Vzbudila ho až Gabka,jak třískla dveřma na záchod.Asi nemáme kliky.
![]()
Radeček taky není špindírka.Tepláky má 2 dny někdy 3 pak už mu dávám nové.nemusím,ale pro pocit čistoty.
Bodýčko den až dva,vyjímečně 3.Ale během dne má třeba 2 bodýčka.Vždycky když ho vytáhnu z erga,tak je zpocený a dostane domácí.To mu vydrží ty dva dny,když jsme hodně venku tak 3 dny.
Děti si byli venku ještě užít sněhu.Už je mám půl hoďky doma všechny.
Pajulena píše:Leno, nam tu rikali, ze se od ockovani opousi az pri teplote.
Tak uvidíme..třeba ho oočkuje..
Ahojky, tak jsem byla u Dr. a málem jsem dostala penicilin, když jsem řekla, že ještě kojim, tak mi dala Bioparox a Mucosolvan
Fotečky budou slibuju, ale musim nejdřív nabít baterku ve foťáku a teď jak mi neni moc dobře mně tu neba moc sedět, tak vydržte Prťkové vydržte
![]()
Lena1 píše:Pajulena píše:Tak uvidíme..třeba ho oočkuje..Leno, nam tu rikali, ze se od ockovani opousi az pri teplote.
u nas sa ockuju len zdrave deti.....
![]()
Tak mi Radečka taky naočkovala kašlajícího .....no spíš zahleněného.Ale byl bez teplot.Poslechla si ho a řekla,že tam nic není,že ho naočkuje.Dostal tak 4.hexu i vakcínu proti neštovicím.A dobré.Ani žádnou reakci neměl.
Terulka píše:
a teď jak mi neni moc dobře mně tu neba moc sedět, tak vydržte Prťkové vydržte![]()
![]()
![]()
Potvrzuju.Ani na skypu moc není.
Já jsem myslela,že penicilin se při kojení může.Hmmm,tak asi jsem mimo.
![]()
Nevíte,kde mám dopis ze sociálky,že mi schválili rodičák na Radečka???
jo může, já měla penicilin loni -angína jak brno. pro kojící mají dvoje atb.
Terka ale nechtěla. Já tehdy byla ráda, protože i tak to trvalo asi čtyři dny, než mi bylo líp.
Robik má za den cca 3-5 body, podle toho jak hodně slintá.
jedny tepláky /někdy vydrží i dva dny/, punčocháče atd.
očkování - mě kamarádka řikala, že s kašlem se prý neočkuje proto, že tělo látku prý vyloučí, ale asi se posuzuje podle druhu kašle.
Ahoj holčiny moje,
vítam Terku a Žížalku doma!!!!!
Luciku, s tým spaním sme skoro už ako ty ![]()
Ráno sa mi ešte nikdy nestalo, normálne som si musela dať 2 kávy až sa preberiem
To teda čumím, u nás ak nejde pračka 1 deň, tak je sviatok
A keď je tatino doma, tak skoro každý deň ![]()
Tak nakupujete NExt ![]()
Tatino už tam tiež chodí po obchodoch, ale už bol zúfalý, že čo mu má kupiť
![]()
Ináč sme sa vrátili späť k dvom spánkom za deň
zabulienka píše:Tak to mne už ani tie kavy nezaberali.Skus tiež toho eastvilla
Luciku, s tým spaním sme skoro už ako ty
Ráno sa mi ešte nikdy nestalo, normálne som si musela dať 2 kávy až sa preberiem