PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
19.1.09 13:28

Hurááááá,dovolala jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.1.09 13:29

Ahojky :D

Tak noc bola celkom v poho.Samik pred spani malo pil,tak kolem 3h sa zobudil a nie a nie usnout.Dala sam mu čajik a pak hneď usnul.Ale jak nechcel spať a plakal,tak nam niekto buchal neviem či od vedľa alebo zhora.Ale skor asi zhora :lol: .Ale vydržala som a prso nedala.Ani som ho nevzala k sebe do postele. :D Možno keby řval hodně,tak by som asi ustupila.Našťastie neřve :D

Teraz usína,tak idem dočitať

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.1.09 13:30

Enio
Tak co to té Lucince je?Ještě nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.1.09 13:32

Luci
Samík je šikulka.Na sousedy kašli.Zvlášť na ty zvrchu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.1.09 13:40
žížala píše:
Luciku
Samík taky krásně spinká. Líbí se mi, jak všici mají punčocháče s kšandama, taky máme.
Su suprove,ale už nam dochadzaju :( Samikovi sa začali predierať na kolienkach.Zašijem a večer je tam zas diera. :roll: Už sa mi ani nevyplati kupovať,lebo vraj največšie maju 80ky a tie su mu akurát.ale teraz ma napadlo,že tie modre som kupovala tu v Aši(ostatné ma zo SK) a je na nich číslo 68 8O ,tak skočim do krámu omrknuť večšie číslo.Je,to by bolo super :D Jo a vitaj doma.Teším sa na fotky :wink:

Terko taky by si sa mohla pochváliť s fotečkami :wink:

Enio ,tak čo Lucinka?????????????Snaď je už dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.1.09 13:42
jirabobes píše:
Luci
Samík je šikulka.Na sousedy kašli.Zvlášť na ty zvrchu. :wink:
Kašlem 8) 8) 8) .Keby mali keci,tak im pekne poviem svoje.Čo si tu ja preživam pri ich rachotení :x :P .A ak to je odvedľa,tak to pekne vysvetli.Susedka je hodna :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
19.1.09 13:47

Ahooj,

jdu na skok, mám křídla v troubě, Milan za chvilku přijde z práce a pak půjdeme zaplatit popelnice a psa.

V noci jsem si uvědomila, ža jsem chtěla ještě důležté věci a při své skléróze jsem na to zapomněla …

Takže Vítám Terezku i s klukama zpět doma ! Eliášek je teda šikulka, gratulace k pokrokům. A Akrimek ať se rychle zvládne adaptovat ve škole. Chyběli jste tu!

Enio , teda ta doktorka je fakt děsná, doufám, že je Lucince líp … beruška takový trápení … nemůžou to být třeba afty? Je to určitě moučnivka?

Jani , vítám zpět z hor! Těšíme se na fotky!

Luciku … na větší punčošky jsem kšandy přišila, ale moc mu je nedávám, ty větší mají vyšší sed, takže mu nepadají. A sousedy vem :-) :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
19.1.09 13:47

Jiři
A co ti pověděli? A s těma sousedama, když jsou nahoře, tak můžou schválně dupat. :lol:

Luci
To je Samko šikula. U nás se taky v noci znovu odstavuje, neb na horách jsme byli na jedné posteli a tak měl prso v puse pořád. Ale vypadá to, že hned první noc ve sv postýlce najel zpátky na zaběhlý režim.

Než jsem to tihla dopsat, tak mi Matík usnul na klíně, tak se nákup odkládá. Dneska spí nějak hodně. 8O Tak snad je to jen změnou prostředí a vzduchu a nic na něj neleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.1.09 13:52
KalinkaIvča píše:
Luciku … na větší punčošky jsem kšandy přišila, ale moc mu je nedávám, ty větší mají vyšší sed, takže mu nepadají. A sousedy vem :-) :lol: :wink:
Vidiš to ma nenapadlo :roll: Hlavne,že som krajčirka :oops: :lol: Ono ani nejde o to,že by mu padali,ale keď nema bodyčka,tak sa mu tričko vytiahne von.Bodyčka su už objednane,tak možno ani prišivať nebudeme musieť
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.1.09 13:55

my mame tie pancusky v 80,86 a aj 92.......... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.1.09 13:56
žížala píše:
Luci
To je Samko šikula. U nás se taky v noci znovu odstavuje, neb na horách jsme byli na jedné posteli a tak měl prso v puse pořád. Ale vypadá to, že hned první noc ve sv postýlce najel zpátky na zaběhlý režim.
tak keď sa mi vratime zo SK,tak Samik na všetky navyky zabudne.Musim pak všetko učiť odznova.Ešte,že tam pojdeme až niekedy koncom jara :lol: Lenže tam nema postielku,tak neviem ako to pak urobime :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296

Jani
Jen mi poradili co kde vypsat a co jim poslat. :roll: Ještě,že byla paní ochotná. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
LUCIKU píše:
KalinkaIvča píše:
Vidiš to ma nenapadlo :roll: Hlavne,že som krajčirka :oops: :lol: Ono ani nejde o to,že by mu padali,ale keď nema bodyčka,tak sa mu tričko vytiahne von.Bodyčka su už objednane,tak možno ani prišivať nebudeme musieť

ja mu davam pod tricko tielkove body a to tricko potom moze mat vonka… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
19.1.09 13:57
martinaSK píše:
my mame tie pancusky v 80,86 a aj 92.......... :D
Mamke povedala predavačka v obchode,že večšie ako 80ky sa nerobia.Tak to bola asi blba predavačka :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.1.09 13:59
LUCIKU píše:
martinaSK píše:
my mame tie pancusky v 80,86 a aj 92.......... :D
Mamke povedala predavačka v obchode,že večšie ako 80ky sa nerobia.Tak to bola asi blba predavačka :roll:

tak ked nam budu male tak ti ich poslem alebo segre a nech tej predavacke s nimi zamava pred ocami…niektore nevedia a trepu aby to mali bez prace… :twisted: :roll:

a najlepsiu budu zakakane…nech to ma aj s „vonou“… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital