Poradna duly
Jana Čurdová
jirabobes píše:Baruš
Já ještě kojím 3× denně.Večer má kaši.Během dne sunar ze 120ml vody a tak co druhý den jogurt.Vyjímečně chleba s žervé.Tvrdý sýr mu nejede.NA chlebu teda nevím,ale samotný jen rozkouskuje a poháže kolem sebe.
A proč ještě dáváš sunar, když kojíš??
Tak myslíte, že mám mlíko dávat ještě častěji? Dr. říkala, že stačí 1× denně, když má kromě toho ještě další ml. výrobky. Tak nevím…
Jdu vařit a dělat tuhle buchtu (myslím, že už tu někdo dával odkaz):
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Báro - jsme na tom podobně. Ráno UM 250, kousek chleba s lučinou nebo tvrdým sýrem k snídani, odpoledne jogurt holandia s ovocem - tak 160 může být ta mléčná složka a každý 3. dne kaše k večeři. Někdy nechce kaši vůbec, takže my těch 500 asi občas nesplníme, ale přes den vůbec mlíko nechce.
petro - příště to určitě vyjde
luciku - gratulujeme, ať se brzy vyspíš celou nolc
ostatním, kdo máte MS, tak bezbolestný průběh.
Jdu nakládat hermelíny
jirabobes píše:LuciAle jo,ja som sa pri tom zasmiala
Nene,ty jsi tu moji reakci nepochopila správně.Já jsem to myslela tak,že to prostě bylo řečeno „už mě nebaví padat celý den na hubu“ tak humorně a nadneseně.Že i když jsi z toho totálně vyčerpaná (což určitě asi jsi,protože ty vaše noci byly fakt hrozné),tak to podáváš takovou humornou formou.
Samík i ty ste šikulky,že jste tuto noc zvládli. :potlek: Nebo,už to bude jen lepší a lepší.Jen musíš vydržet.
Samík je v postielke a povída si s hajankom.Leži tak ako som ho uložila a prikryla.Ani sa nepohol
![]()
Barčo tak ja vobec netuším koľko ma Samík mlieka na deň.Dnes mal rano MM,pak tvarohovú dobrú mámu(190g) pak zas MM a teraz keď šiel spinkať,tak zas MM.Do večera ho budem ešte min. 3× kojiť a 200ml kaše.Tak hádam tych 500ml mlieka ma
Jo a Samík UM nechce.Či je ochutené alebo nie.Skúšala som už hádam všetky značky.
Radko hermelíny???Mňam…pak pošli
milujem ich.Jem ich ako sušenky ![]()
Holky varila som polievku z udeného.Vonia vynikajúco,ale za udeným absolutne nechutí
![]()
Luciku - obávám se, že 14 dní naložené budou ve stavu, kdy by mi je asi pošta nevzala
. Včera jsem taky vařila polívku z uzeného, já kupuju žebra a chutná dobře.
bramburka81 píše:jirabobes píše:Baruš
Já ještě kojím 3× denně.Večer má kaši.Během dne sunar ze 120ml vody a tak co druhý den jogurt.Vyjímečně chleba s žervé.Tvrdý sýr mu nejede.NA chlebu teda nevím,ale samotný jen rozkouskuje a poháže kolem sebe.A proč ještě dáváš sunar, když kojíš??
Tak myslíte, že mám mlíko dávat ještě častěji? Dr. říkala, že stačí 1× denně, když má kromě toho ještě další ml. výrobky. Tak nevím…
To většinou ráno,než jdeme do školky.Není čas ho nakrmit něčím namazaným,tak dostane rohlík a sunar.Aspoň nejdeme do školky s hladným mimčem.Myslím si,že to kojení ho už tak moc nezasytí.
Ráno vztaneme,nakojím,dám rohlík a sunar a padáme.
Radka75 píše:
Luciku - obávám se, že 14 dní naložené budou ve stavu, kdy by mi je asi pošta nevzala. Včera jsem taky vařila polívku z uzeného, já kupuju žebra a chutná dobře.
Luci a ostatní… on je odpočinek hrozně moc důležitý.Nebo aspoň trochu kvalitní spánek.Tak se nesedřete a odpočívejte.Ju?
takže Radko, kdy budou ty hermelíny? že bychom ti je pak přijely ochutnat ne? ![]()
LUCIKU píše:
Asi začnem ariť z kucharky
Já vařím pořád podle kuchařky.Však nemám hlavu nafukovací.
Tolik toho se mi tam nevejde.
Teda jen polívky a kuře vařím z hlavy.A samo i přílohy......no prostě na omáčky koukám do kuchařky.Dneska budeme mít srdce na smetaně (teda pokud to co jsem vytáhla z mražáku je srdce
).A to si taky přečtu co a jak. ![]()
jo neumíte někdo takový to zelí co dělají v hospodě? sladký a takový to tekutý?
jirabobes píše:
Luci a ostatní… on je odpočinek hrozně moc důležitý.Nebo aspoň trochu kvalitní spánek.Tak se nesedřete a odpočívejte.Ju?
kitty25 píše:neumim
jo neumíte někdo takový to zelí co dělají v hospodě? sladký a takový to tekutý?
Ahoj holky,
přeju krásnou neděli.
Luci,gratuluji ke spinkání a usínání.Ondra zatim taky ještě nechodí,nejste sami.
Jiři,to pojištění jsem ti neposíla.S manžou jsme se dohodli,že do toho nepujdem,tak tě s tim nebudu otravovat.
Baruš,busta vypadá dobře,dej vědět jaká byla.
Kitty,škoda,že MS dorazila.Gratulace ke zkoušce a at jde učení do hlavičky.
Usínání,večer usíná Ondra sám v pohodě.Přes den si vyžaduje,aby tam s nim někdo byl,stoupne si v postýlce a řve až je celý spocený.
Včera jsem pekla ty koláčky od Marti a byly výborný.Já jich měla přes dvacet a skoro nic nezbylo.