PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20647
18.1.09 11:42
jirabobes píše:Baruš
Já ještě kojím 3× denně.Večer má kaši.Během dne sunar ze 120ml vody a tak co druhý den jogurt.Vyjímečně chleba s žervé.Tvrdý sýr mu nejede.NA chlebu teda nevím,ale samotný jen rozkouskuje a poháže kolem sebe.

A proč ještě dáváš sunar, když kojíš??

Tak myslíte, že mám mlíko dávat ještě častěji? Dr. říkala, že stačí 1× denně, když má kromě toho ještě další ml. výrobky. Tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
18.1.09 11:44

Jdu vařit a dělat tuhle buchtu (myslím, že už tu někdo dával odkaz):
 http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
18.1.09 11:51

Báro - jsme na tom podobně. Ráno UM 250, kousek chleba s lučinou nebo tvrdým sýrem k snídani, odpoledne jogurt holandia s ovocem - tak 160 může být ta mléčná složka a každý 3. dne kaše k večeři. Někdy nechce kaši vůbec, takže my těch 500 asi občas nesplníme, ale přes den vůbec mlíko nechce.

petro - příště to určitě vyjde

luciku - gratulujeme, ať se brzy vyspíš celou nolc

ostatním, kdo máte MS, tak bezbolestný průběh.

Jdu nakládat hermelíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
18.1.09 12:36
jirabobes píše:Luci
Nene,ty jsi tu moji reakci nepochopila správně.Já jsem to myslela tak,že to prostě bylo řečeno „už mě nebaví padat celý den na hubu“ tak humorně a nadneseně.Že i když jsi z toho totálně vyčerpaná (což určitě asi jsi,protože ty vaše noci byly fakt hrozné),tak to podáváš takovou humornou formou.
Samík i ty ste šikulky,že jste tuto noc zvládli. :potlek: Nebo,už to bude jen lepší a lepší.Jen musíš vydržet.
Ale jo,ja som sa pri tom zasmiala :lol: :lol: :lol: Ale keď som psala o tom padani na držku,tak už som bola fakt na dne :lol: Už som čakala,kedy sa zosypem a skončim u psychiatra :lol: Ale dnes… :D sa cítim ako iný človek :lol: :lol: :lol:

Samík je v postielke a povída si s hajankom.Leži tak ako som ho uložila a prikryla.Ani sa nepohol 8O :D :D

Barčo tak ja vobec netuším koľko ma Samík mlieka na deň.Dnes mal rano MM,pak tvarohovú dobrú mámu(190g) pak zas MM a teraz keď šiel spinkať,tak zas MM.Do večera ho budem ešte min. 3× kojiť a 200ml kaše.Tak hádam tych 500ml mlieka ma :? :nevim: :nevim: :nevim:Jo a Samík UM nechce.Či je ochutené alebo nie.Skúšala som už hádam všetky značky.

Radko hermelíny???Mňam…pak pošli :lol: :lol: :lol: milujem ich.Jem ich ako sušenky :oops:

Holky varila som polievku z udeného.Vonia vynikajúco,ale za udeným absolutne nechutí :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
18.1.09 12:51

Luciku - obávám se, že 14 dní naložené budou ve stavu, kdy by mi je asi pošta nevzala :-). Včera jsem taky vařila polívku z uzeného, já kupuju žebra a chutná dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.1.09 12:54
bramburka81 píše:
jirabobes píše:Baruš
Já ještě kojím 3× denně.Večer má kaši.Během dne sunar ze 120ml vody a tak co druhý den jogurt.Vyjímečně chleba s žervé.Tvrdý sýr mu nejede.NA chlebu teda nevím,ale samotný jen rozkouskuje a poháže kolem sebe.

A proč ještě dáváš sunar, když kojíš??

Tak myslíte, že mám mlíko dávat ještě častěji? Dr. říkala, že stačí 1× denně, když má kromě toho ještě další ml. výrobky. Tak nevím…

To většinou ráno,než jdeme do školky.Není čas ho nakrmit něčím namazaným,tak dostane rohlík a sunar.Aspoň nejdeme do školky s hladným mimčem.Myslím si,že to kojení ho už tak moc nezasytí.
Ráno vztaneme,nakojím,dám rohlík a sunar a padáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
18.1.09 12:55
Radka75 píše:
Luciku - obávám se, že 14 dní naložené budou ve stavu, kdy by mi je asi pošta nevzala :-). Včera jsem taky vařila polívku z uzeného, já kupuju žebra a chutná dobře.
:lol:
Taky som varila z rebier.Ešte k tomu domavich.Varila som juprvý krát,tak som asi dačo zbabrala.Asi začnem ariť z kucharky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.1.09 12:59

Luci a ostatní… on je odpočinek hrozně moc důležitý.Nebo aspoň trochu kvalitní spánek.Tak se nesedřete a odpočívejte.Ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.1.09 13:02

takže Radko, kdy budou ty hermelíny? že bychom ti je pak přijely ochutnat ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.1.09 13:02
LUCIKU píše:
Asi začnem ariť z kucharky

Já vařím pořád podle kuchařky.Však nemám hlavu nafukovací. :P Tolik toho se mi tam nevejde. :lol: Teda jen polívky a kuře vařím z hlavy.A samo i přílohy......no prostě na omáčky koukám do kuchařky.Dneska budeme mít srdce na smetaně (teda pokud to co jsem vytáhla z mražáku je srdce :? ).A to si taky přečtu co a jak. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.1.09 13:03

já uzenou nerada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.1.09 13:04

jo neumíte někdo takový to zelí co dělají v hospodě? sladký a takový to tekutý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
18.1.09 13:04
jirabobes píše:
Luci a ostatní… on je odpočinek hrozně moc důležitý.Nebo aspoň trochu kvalitní spánek.Tak se nesedřete a odpočívejte.Ju?
:lol: :lol: jojo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
18.1.09 13:06
kitty25 píše:
jo neumíte někdo takový to zelí co dělají v hospodě? sladký a takový to tekutý?
neumim :( ale milujem.Furt sa snažim aby tak chutnalo a ešte sa mi nepodarilo. :( :( :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
18.1.09 13:06

Ahoj holky,

přeju krásnou neděli.

Luci,gratuluji ke spinkání a usínání.Ondra zatim taky ještě nechodí,nejste sami.

Jiři,to pojištění jsem ti neposíla.S manžou jsme se dohodli,že do toho nepujdem,tak tě s tim nebudu otravovat.

Baruš,busta vypadá dobře,dej vědět jaká byla.

Kitty,škoda,že MS dorazila.Gratulace ke zkoušce a at jde učení do hlavičky.

Usínání,večer usíná Ondra sám v pohodě.Přes den si vyžaduje,aby tam s nim někdo byl,stoupne si v postýlce a řve až je celý spocený.

Včera jsem pekla ty koláčky od Marti a byly výborný.Já jich měla přes dvacet a skoro nic nezbylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí