PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
17.1.09 23:17

my to máme se spaním teď trošku divočinu. Robik bohužel dost reaguje na to, že jsem nebyla dva dny doma a ječí jak se pohnu pryč. Takže jsem u něj seděla a když za 45 minut neusnul, tak jsem odešla a nechala ho brečet, neřval ale brečel, asi zítra začneme znovu s eastvillem a snad to bude ok.
včera bohužel skončil celou noc u nás v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
18.1.09 07:33

Dobré ránko :D :D :D :dance: :dance: :dance: :D :D :D

Noc bola najlepšia za posledných7-8mesiacov.Samik sa budil po 3hodinach.Uložila som ho,polibila,povedala že ho ľubim a že musi spinkať sám.trošku poplakal a usnul.Takhle to šlo do rana.No proste nádhera.Ešte spinka,tak si idem dať kafe :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
18.1.09 07:49
jirabobes píše:
LUCIKU píše:
už ma nebaví celý deň padať na držku :roll:
:lol: :lol: :lol: To mě rozesmálo.Koukám,že bereš mateřství sportovně. :wink:
Jiřko neberiem materstvo športovo.Ale myslim,že keď budem čim ďalej nevyspatejšia a nervoznejšia,tak moc dobrá mama nebudem.Nikto mi neverí,čo si so Samikom v noci preživam.Len Adam(lebo to znáša so mnou,keď je doma) a mamka,lebo sme par krát spali s ňou v ložnici.Mamka mi povedala,že take dačo ešte nevidela a prehovarala ma aby som prestala kojiť.Že ani Samik ani ja sa nevyspime.Jiřko ja som mu dala prso,keď zadriemal tak sa pustil a za minutu bol plač a chcel zas.Trvalo to aj hodinu a po hodine zas to iste. :roll: Nestihla som sa ani otočiť na posteli a on bol zas hore.Ja nepotrebujem spať hodne.Stači mi 5-6 hodin.Spala som asi 3 hodiny a to je fakt už na držku.

Ja trdlo som dala v pondeli kamoške odsavačku.Teraz by som ju potrebovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.1.09 08:31

Luci, děláš to dobře. Jen tak dál

Robik usnul taky večer s east. a spal až do rána do 5.30 - pak mlíčko a pak do 7.58 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
18.1.09 08:47
kitty25 píše:
Luci, děláš to dobře. Jen tak dálRobik usnul taky večer s east. a spal až do rána do 5.30 - pak mlíčko a pak do 7.58 :lol: :lol: :lol:
Diky :D :D :D Robila som to presne ako tam písala ta pani.Chodila som k nemu po 2 minutach.Vobes to nebolo take drastické ako nechať vyřvať.Ujedneho prebudenia som bola max. 3×.pak si ľahol a pekne usnul.Žiadne řvanie,len trošku plač..zobudil sa o 8:30.a po dlhom čase s dobrou náladou.Vidno,že je vyspinkany :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.1.09 10:30

tak Robik vždycky chvíli brečí, pak čeká jestli někdo přijde a když ne, tak zas chvíli a tak pořád dokola.

ms přišla :( :( :( tak upravím metřík a snad příští měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.1.09 10:35

kde jste všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
18.1.09 10:57
kitty25 píše:ms přišla :( :( :( tak upravím metřík a snad příští měsíc
Tak to mi je líto :( Ale možna příšte :) :wink:

Taky by ma zaujimala kde su všetci :nevim: ČLOVEK MA RADOSŤ A NIET SA SKÝM PODELIŤ O ŇU :lol: :lol: :lol: :wink:

aH JO sAMIK VYHADZUJE NÁDOBY Z LINKY :lol: :roll: Jejda,nejako mi preskočili písmenka.Idem dovariť obedik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
18.1.09 10:57

Ahojte!

Tak já mám chvíli čas, manžel si vzal malého ven, ale musím jít nakoupit a uvařit…

Já musím zaklepat, ale se spaním to je teď celkem ok. Přes den ho uspávám (je to rychlejší než dát do postýlky a chodit za ním), spí max. hodinku, ale většinou aspoň těch 40 minut, večer spí od 19h až do rána, většinou do 7-8h, spíše do těch 8h. Je vidět, že jak běhá, tak je unavenější a večer už je hotový, dám ho do postýlky a hned spí…

Luci - tak držím palce, ať je to se spaním jen lepší a lepší…

Petro - tak gratulace ke zkoušce a další ať vyjde!

Ještě jsem se chtěla zeptat, jak to děláte s mlíkem, kolikrát denně ještě dáváte? Já vím, že má mít 500ml ml. výrobků - já dávám UM jen ráno 210ml, potom jogurt 120g, večer kaše cca 200ml (možná více). Někdy má ještě rohlík nebo chleba s žervé nebo lučinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
18.1.09 10:58

Petro - tak škoda s tou ms, ale určitě už to příště vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
18.1.09 11:00

my papame mliecko 3× denne po 210ml… +rano jogurt,vecer kasu…na desiatu ovocnu vyzivu s jogurtom niekedy…

kitty…to mi je luto… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
18.1.09 11:22

Pomoc, dostala jsem MS a jsem protivná i sama na sebe :evil: :roll: :evil: Cítím se úplně napnutá, to už se mi dlouho nestalo…

Kitty , to je škoda! Aspoň si užijete další snažení :wink:

Klárka přes den usíná sama, večer si s oběma holkama buď já nebo manža leháme do našich postelí. Barunka umí usnout sama, ale když ležíme s Klárkou, tak se toho taky dožaduje.

Jdu si vytisknout ten článek o Estvilovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.1.09 11:33

Ahoj
Mě vzbudil obchoďák po kterém to tu přebírám a že jedeme. :roll: Ale dobré.Aspoň už pomalu začínám.

Luci
Nene,ty jsi tu moji reakci nepochopila správně.Já jsem to myslela tak,že to prostě bylo řečeno „už mě nebaví padat celý den na hubu“ tak humorně a nadneseně.Že i když jsi z toho totálně vyčerpaná (což určitě asi jsi,protože ty vaše noci byly fakt hrozné),tak to podáváš takovou humornou formou.
Samík i ty ste šikulky,že jste tuto noc zvládli. :potlek: Nebo,už to bude jen lepší a lepší.Jen musíš vydržet.

Petro
To je mi líto.Ale nevadí,třeba to vyjde příště. :wink:
Jo a gratuluju ke zkoušce. :wink:

Baruš
Já ještě kojím 3× denně.Večer má kaši.Během dne sunar ze 120ml vody a tak co druhý den jogurt.Vyjímečně chleba s žervé.Tvrdý sýr mu nejede.NA chlebu teda nevím,ale samotný jen rozkouskuje a poháže kolem sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.1.09 11:36
Jitus1 píše:
Pomoc, dostala jsem MS a jsem protivná i sama na sebe :evil: :roll: :evil: Cítím se úplně napnutá, to už se mi dlouho nestalo…

To je mi líto.Je to opruz,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
18.1.09 11:38

A já budu Jituš asi další na řadě :cry:
Je mi pěkně blbě, bolí mě břicho a záda, fuj, to je hnus. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek