Poradna duly
Jana Čurdová
Mě taky nejvíc chutná z listvého,pak ještě dělam z omegy,to je podobné.Zkoušela jsem i pivní.
U nás je štrůdl snad každý týden,ale skoro všechen snim já
.
Pivní neznám,ale to bych to pivo raději vypila.
![]()
Martin peče..........no co je Raďulka,tak ještě neupekl.....No,ale peče jen,když chci něco upéct a on má na to náladu.Tak ho nechám.
Ještě umí kuře.Jinak asi nic.....Vlastně za svobodna a bezdětna spáchal zemlbábu. ![]()
Tak to já raději peču.Konzumovat už nemusím.Vezmu si trochu a zbytek lidí sní zbytek.
Nehtíky jsou snad dost suché.
Tak se budu,už loučit.To naše malý smrádě se naučilo poslední dobou vstávat kolem 6 hodiny
.
Jiři přeju dobrou noc i všem ostatním.Pa pa.
Dobrou a klidnou noc.
Já čekám na Martina.Bych ho musela zadusit,kdybych usla a on by mě vzbudil,jak by šel spát.A mě otevření dveří většinou vzbudí. ![]()
jirabobes píše:
Ahoj všem.
Mám u švagrové domácí vajíčka,ale nechce se mi tam jet.Nechcete mi je některá přivézt?Radka75 píše:
A filda začal říkat láli láli lá.A co to znamená?
Petro
Luci
Tak co?Dělala jsi si testík?
Určitě je hrozně nevýhodná pojistka se spořením.To raději dej bez a k tomu stavebko.A nebo nějakou se spořením,ale tam se pořádně podívej kolik bys dostala za co (úrazy;pobyty v nemocnici-to je dneska při placeném pobytu taky důležité;trvalé následky-tam je výhodné nejvíc,protože kdyby něco,tak co si budem povídat,výdaje by byly obří;…).A na spoření si nechej minimální částku.Ono je moc nevýhodné tam něco spořit - nízké úroky a peníze uvidíš kdoví kdy.Trochu jsem do toho dělala.Pokud chceš spořit,tak rozhodně si uzavři stavebko.
dočíst jsem nestihla, jen jsem zaregistrovala, že Terka je zpět, tak jsem jí hned vynadala, že se ani neozve ![]()
testík dělala pořád negativní, ms nikde, tak čekám do po a volám dr. a uvidíme ![]()
Petro,co ty tady tak brzy??
U nás jsou všichni nemocni, volala jsem doktorovi, abych měla jistotu, no mám dávát panadol s inbuprofenem na střídačku…
Tak uvidíme jak bude, ale v noci jsem se na to vykašlala, protože mates spal a neměl teplotu…
Ad SPANÍ:¨
holky to je úžasná metoda. Mates se dá do postýlky, a co dělá??? za minutu spí!!!!!!!!!!!!!!!!! a to byl největší nespavec a nechtěl usnout, usínací proces trval i hodinu!! Plakal jenom 2dny. Je to super, doporučuji!!
http://maminky.eu/…toda-24.html
Dobré ránko
Ja som včera zaľahla so Samkom o 20h.O 21 ma zobudil strašny rachot.Mala som pocit ako keby to bolo u nas v kuchyni.Furt dačo šušťalo a praskalo.No mala som už na male.Pak som sa poriadne započuvala a ono to boli zas susedia nad nami.Lezu mi už poriadne na nervy.Minule keď rachotili,tak mi spadol obrazok zo steny
.Ale držim hubu,lebo pan rozvaža baliky,tak mi ho vždy prinesie až pred dvere.Inač si musim chodiť dole.Ak nie som doma,tak ho vezme k sebe.No holky,tak som sa vystrašila,že som zobrala spiaceho Samka z postieľky k sebe a pritulila sa k nemu
Moj maly ochranca ![]()
Vlaďko mate v PC nainštalovane NERO???Mne sa fotky automaticky otvaraju v ňom.Pre mňa je to najjednoduchší program
Cez iny fotky upravovať neviem.
Mati gratulujem k novej hodnosti!!!
Eliašku gratulujeme k chodeniu.Si šikulka.Mamka je na teba určite hrdá
Kačko na to spanie sa určite podivam.Keď ja tan nočný rev nejak nezvladam
![]()
Petro nech skúška dopadne čo najlepšie!!! ![]()
Je tu ešte nejake nechodiace dieťatko???Samík sa vobec nezdokonaľuje.Sice ja ho k tomu nenutim.Taky meter si prejde od nabytku k nabytku.Ale beda ak tem je večšia vzdialenosť.To hneď pada a bacne sa.Aspoň že tak strašne neplače.Naučila som ho aby tu vec o ktoru sa bacne zbil
Je to roztomile,keď buši do stolku a říká na-na-na
Ale musim ho pochváliť.Včera konečne tlieskal.Sam od seba.Koukal správy a zracu tlieskal.
Ale keď som to po ňom chcela a říkala som paci-paci,tak nezatlieskal ani panovi
![]()
Jé já jsem ani nepozdravila.
Tak teda dobré ráno všem. ![]()
Luci
Samko je šikulka.Neboj on se rozběhá,že mu nebudeš pomalu stačit. ![]()
Z toho souseda bych teda byla nadšená. ![]()
Jedem nakoupit a do planetária.Tak papa odpoledne nebo večer.
kitty25 píše:
dočíst jsem nestihla, jen jsem zaregistrovala, že Terka je zpět, tak jsem jí hned vynadala, že se ani neozve
Tak smsku jsem četla až, když jsem si přečetla tohle…už byla otevřená, asi jí četl někdo dřív než já
![]()
Neozvala jsem se, protože nemám kredit a nevim proč, ale nejdou mi psát z netu smsky a Skype si měla vypnutý.
Na poštovního holuba je zima a potrubní poštu nemám, tak jsem doufala, že si přečteš emimino.
![]()
Jo a jen tak mimochodem Eliášek mluví......arabsky
![]()
teda asi 2 slova. ![]()
teda taky říká máma a ještě něco, ale aruah- pojď sem, řiká suprově, teda jenom bez R
Terulka píše:Jo a jen tak mimochodem Eliášek mluví......arabsky![]()
![]()
teda asi 2 slova.
teda taky říká máma a ještě něco, ale aruah- pojď sem, řiká suprově, teda jenom bez R
Týýýý joooo tady,Nikto.Samík teraz usnul.Stihol na seba stiahnuť tanier s papanim.Mal to na hlave,oblečení,ja na lednici koši a hlavne podlahe
Len som to rychlo uklidila a teraz ma čaká poriadna makačka ![]()