Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tři dny jsem tu nebyla, tož má zase co dočítat
Něco důležitého nového?
Terulko , zdravím, vítej zpět!!!
Luciku , Samík je umělec, dobře jídlo rozsypal
Takoví sousedi jsou za trest.
Eliášku , velká gratulace k chození ![]()
Kitty , držím palce na zkoušku! S // to třeba ještě vyjde ![]()
Vladi , štrůdl taky miluju ![]()
Koukám, jak se děti zlepšují v dovednostech a mluvení. Jsou to šikulky!
Klárka si dneska a včera dávala 2 spánky přes den. Je víc unavená a ukňouraná, večer byla trošku teplejší. A má naběhlé dásničky, nejspíš to má k rostoucím zubům…
Včera jsem si užila super den - nechala jsem holky tatínkovi a vyrazila na nákupy a s kamoškou na kafe. Parádní změna ![]()
Tak Samik sa zobudil po 30min.Nervozny.Nechcel sa hrať,len aby som ho nosila na rukach
teraz je v postielke a řve.Včera bolo to same.Ja nechapem.Nespi poriadne v noci ani cez deň.Dneska vyskušam,to čo poradila Katka.Tak som zvedava,či to vydržim.Som nevyspata.Len ma desí,to či sa nevude bať tmy.Večer mi usínal pri lampičke.No ale aj tak to skusím,lebo už ma nebaví celý deň padať na držku ![]()
Už asi spinka,alebo sa tak len tvari.Idem si ľahnúť aj ja,aby som sa predspala na noc
Snaď usnu.Dobrou ![]()
Právě jsem našla 7.a 8. zoubek Jiřinko prosím bo tabulky…Děkuji
![]()
Jéééééééé tak už cinká i stolička, takže 9 té je teda zatím venku jenom malilinkjatý kouštíček.
Terulko - vítej zpět. Smekám, že jsi tu cestu přežila. Já bych asi skončila v blázinci. A gratuluju Eliáškovi k chození. Co napíšeš Akrimkovi na omluvenku?
Jiřko - Terka mi to připomněla, pořád zapomínám
. Ondra má 8 zoubků .
Pojištění/spoření - Kluci mají stavební spoření od narození. Obecně platí, že životní pojištění, která kombinují pojistnou a spořící složku moc výhodná nejsou, protože ta není moc výhodně úročena. Pokud někdo chce úrazovou nebo podobnou pojistku, platila bych jen tu a případně nějaké peníze odkládala jinam (na stavební spoření nebo spořící účet, jak psala Radka).
Pečení - Taky jsem dostala na něco chuť, ptala jsem se manžela, na co má chuť, že bych něco upekla, a on na to, ať upeču hovězí
.
Včera jsem si dala dvanácku v práci a večer jsem si říkala, že vůbec nechápu, jak jsem mohla dřív fungovat (6 měsíců v roce hákovat 50 hodin týdně + cesta, žádný pohyb, pobyt venku, strava rozhodně ne zdravá nebo pravidelná)
. Doufám, že na plný úvazek fakt do práce ještě dlouho nepůjdu. Na druhou stranu jsem si ale super odpočinula od dětí
a musím pochválit manžela, celý den s kluky zvládl na 1*.
Kačko, gratuluju k úspěšnému usínání. U Honzíka jsem s Estvillem neuspěla, nejspíš proto, že jsem to zkusila pozdě (asi v 19 měsících). 1. i 2. den brečel přes 2 hodiny
a potom se stejně do 2 hodin poprvé v noci vzbudil. Spát celou noc začal ani nevím kdy, asi ve 2 letech a doteď večer uspáváme.
Nehty krásné, kdybyste viděly moje ruce
.
Ondra vstává, jdu pro něj. Užijte si hezký víkend a pište.
tak naše spanie dopadlo na prd.Vrtanie…
Samik řval ako keby ho rezali
Ahoj.Tak jsme doma.
Bylo to tam krásné.Radeček byl taky šikovný.Koukal na hvězdičky a pak,když se ukázal obrázek,tak vždycky radostně výskl a pak znakovl „světlo“
.Ani moc nerušil.I děti byly šikulky.
Pak jsem řídila já.PŘES CELOU OSTRAVU.
![]()
Terulka píše:Jo a jen tak mimochodem Eliášek mluví......arabsky![]()
![]()
teda asi 2 slova.
teda taky říká máma a ještě něco, ale aruah- pojď sem, řiká suprově, teda jenom bez R
A ví,co to znamená? Nebo to jen tak plácá?
Luci
Koukám,že je Samík šikulka.
S tím jídlem.
LUCIKU píše:
už ma nebaví celý deň padať na držku
Inge píše:Pečení - Taky jsem dostala na něco chuť, ptala jsem se manžela, na co má chuť, že bych něco upekla, a on na to, ať upeču hovězí![]()
![]()
.
Inge píše:Nezapomeň,že jsi bývala mladá.
Včera jsem si dala dvanácku v práci a večer jsem si říkala, že vůbec nechápu, jak jsem mohla dřív fungovat (6 měsíců v roce hákovat 50 hodin týdně + cesta, žádný pohyb, pobyt venku, strava rozhodně ne zdravá nebo pravidelná). Doufám, že na plný úvazek fakt do práce ještě dlouho nepůjdu. Na druhou stranu jsem si ale super odpočinula od dětí
a musím pochválit manžela, celý den s kluky zvládl na 1*.
jirabobes píše:Terulka píše:Jo a jen tak mimochodem Eliášek mluví......arabskyA ví,co to znamená? Nebo to jen tak plácá?![]()
![]()
teda asi 2 slova.
teda taky říká máma a ještě něco, ale aruah- pojď sem, řiká suprově, teda jenom bez R
Nene moc dobře to ví, dneska volala na Rachida, a když přišel, tak přestal. ![]()
Terulka píše:jirabobes píše:Nene moc dobře to ví, dneska volala na Rachida, a když přišel, tak přestal.Terulka píše:Jo a jen tak mimochodem Eliášek mluví......arabskyA ví,co to znamená? Nebo to jen tak plácá?![]()
![]()
teda asi 2 slova.
No to je šikulkáá.sICE TO NENÍ PO NAŠEM,ALE JE.
Jejda se mi to přeplo. ![]()
Tak Samik je v postielke.V tme.Lampičku som mu nenechala rozsvietenu,jak radi ta Estivillova metoda.Je tam ticho.Plakal asi pol minuty.Ale štve ma,že naňho nevidim
Ja sa furt chodim divať,ako roztomilo spinka.V akej polohe…
Len som zvedava,ako zvladnem noc.Či neustupim…
Dúfam,že hej,lebo na tu držku fakt padnem ![]()
Jo zas ho musim pochvaliť.Keď som mučítala pohádku,tak mi vzal knižku a hodil ju na zem.Tak som ju zvedla a vravím mu: „au,boli“ a pofúkala som ju.Samik mi ju vzal a pofúkal tiež.Sice tak smiešne aj ju poprskal,ale bol zlatý
![]()
Idem sa najesť
Terulka píše:kitty25 píše:
dočíst jsem nestihla, jen jsem zaregistrovala, že Terka je zpět, tak jsem jí hned vynadala, že se ani neozveTak smsku jsem četla až, když jsem si přečetla tohle…už byla otevřená, asi jí četl někdo dřív než já
![]()
![]()
![]()
![]()
Neozvala jsem se, protože nemám kredit a nevim proč, ale nejdou mi psát z netu smsky a Skype si měla vypnutý.
Na poštovního holuba je zima a potrubní poštu nemám, tak jsem doufala, že si přečteš emimino.
Jo a jen tak mimochodem Eliášek mluví......arabsky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
teda asi 2 slova.
přece jsem na zk. tak nemůžu skypovat ne?
![]()
tak jsem dočetla.
včerejší zk. asi nicccccc - bo učení bylo málo, vědomostí též
dnešní dopadla, ale to jsem věděla dopředu.
takže další za 14 dní a teď musím šrotit.
no ms pořád nikde, takže asi v pondělí budu teda muset zavolat dr. protože abych snad na další cyklus nečekala věčně co? ![]()