Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky!
Ahoj Terko, no sláva, že už jste konečně doma, už to máš za sebou a jsi určitě ráda, co?… no tvé vyprávění si asi přečtu až za týden, ale to neva.
Nestíhám balení atd., tak ani nedočítám..jen ten billboard jsem viděla, Marti, to je hezký, to jsou šikovný věci, co se daj udělat ![]()
byla jsem pro sychr u doktorky, abych na horách měla něco pořádného, tak mi dala atb, což mě nepotěšilo, ale svařáka pít budu!!!
jsou „jemné“… ![]()
mějte se tu všichni krásně, hlavně nemaroďte a za týden, snad ve zdraví se na vás budu těšit.
Raduš, držím palce, ať se to pohne kupředu a především v dobrém pro Vás… a ten řezník? To je k…t! Nemáte to tam jednoduché, ale bude líp a Filípek zpívá, to je jasné!!! ![]()
kackamates píše:
kde jsi byla u řezníka Radko??
Ve Strančicich, už tam nejdu. Budu jezdit do Mnichovic
Bebuska píše:
Ahoj holky!
Ahoj Terko, no sláva, že už jste konečně doma, už to máš za sebou a jsi určitě ráda, co?… no tvé vyprávění si asi přečtu až za týden, ale to neva.Nestíhám balení atd., tak ani nedočítám..jen ten billboard jsem viděla, Marti, to je hezký, to jsou šikovný věci, co se daj udělat
byla jsem pro sychr u doktorky, abych na horách měla něco pořádného, tak mi dala atb, což mě nepotěšilo, ale svařáka pít budu!!!
mějte se tu všichni krásně, hlavně nemaroďte a za týden, snad ve zdraví se na vás budu těšit.jsou „jemné“…
Raduš, držím palce, ať se to pohne kupředu a především v dobrém pro Vás… a ten řezník? To je k…t! Nemáte to tam jednoduché, ale bude líp a Filípek zpívá, to je jasné!!!
dobře dojeďte, hezky si zalyžujte a ať je ti brzy dobře
Terko vitaj doma.Taky som zvedava aka bola cesta a tak…
Radka75 píše:luciku - my máme pro Filipa spořící účet u ING, jsou 3% úrok a můžeš na to kdykoliv šáhnout, má ho i MBank. úrazové pojištění máme taky. Stavebko dávat nechceme, protože je to nevybratelné na 5 let. A ty peníze jsme už taky museli vybrat z podobných důvodů, takže vím, jak ti bylo.Lenže u stavebka je zas dobre to,že keď si bude chcieť vziať hypotéku,tak bude mať nízky úrok.No uvidim…Aj tak to musím prebrať s Adamom.
jirabobes píše:
Radko
Koukám,že řezník přišel o zákazníka.Já u takových,kteří se neumí chovat nenakupuju.Ať si trhnou.
Tvrdost vody by ti měli říct na vodárnách.Tuším.Ale taky by mě to zajímalo-ty papírky.Jen tak pro info.
Jiřko díky díky, našla jsem si to na netu. Máme měkkou vodu.
pražandy, kdybyste se chtěly mrknout, jak máte tvrdou vodu:
http://www.pvk.cz/…st-vody.html
LUCIKU píše:
Terko vitaj doma.Taky som zvedava aka bola cesta a tak…Radka75 píše:luciku - my máme pro Filipa spořící účet u ING, jsou 3% úrok a můžeš na to kdykoliv šáhnout, má ho i MBank. úrazové pojištění máme taky. Stavebko dávat nechceme, protože je to nevybratelné na 5 let. A ty peníze jsme už taky museli vybrat z podobných důvodů, takže vím, jak ti bylo.Lenže u stavebka je zas dobre to,že keď si bude chcieť vziať hypotéku,tak bude mať nízky úrok.No uvidim…Aj tak to musím prebrať s Adamom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já nevím, jaké jsou aktuální úrokové sazby u stavebka, ale my jsme si brali úvěr ze stavebka a sazba byla stejná jako u hypotéky. Navíc, když to založíš na jméno dítěte, můžeš s tím pak manipulovat ty??
Radka75 píše:A taky jsem dnes byla v místním řeznictví. Jen co jsem tam vlezla, tak pán měl řeči, že jedu s mercedesem až dovnitř a že si to budu vytírat. Podlahu měl úplně zablácenou. Tak jsem si nic nekoupila a pán řekl sbohem, tak já taky. Fakt debil. Nikde žádnou ceduli o kočárcích neměl. Vitrína neprůhledná ,takže bych na filipa ani neviděla. Stačilo, kdyby slušně řekl, že jeslti můžu kočárek nechat venku.
Radka75 píše:teraz si nie som moc istá,ale myslim,že do 18 určiteLUCIKU píše:já nevím, jaké jsou aktuální úrokové sazby u stavebka, ale my jsme si brali úvěr ze stavebka a sazba byla stejná jako u hypotéky. Navíc, když to založíš na jméno dítěte, můžeš s tím pak manipulovat ty??
Terko vitaj doma.Taky som zvedava aka bola cesta a tak…Radka75 píše:luciku - my máme pro Filipa spořící účet u ING, jsou 3% úrok a můžeš na to kdykoliv šáhnout, má ho i MBank. úrazové pojištění máme taky. Stavebko dávat nechceme, protože je to nevybratelné na 5 let. A ty peníze jsme už taky museli vybrat z podobných důvodů, takže vím, jak ti bylo.Lenže u stavebka je zas dobre to,že keď si bude chcieť vziať hypotéku,tak bude mať nízky úrok.No uvidim…Aj tak to musím prebrať s Adamom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zas som na niekoho zabudla
![]()
Bebuško šťastnú cestu a dobre si zaližujte.Hlavne bez nehody!!!!
Moc děkujem, za chviličku vyrážíme, zatím jen na jih za ségrou a odtamtud zítra do Rakous…
mějte se tu krásně ![]()
Ahoj děvčata, jojo musela jsem se prospat, aspoň to co Eliášek dovolil a spal taky. Neni mi zrovna nejlíp, bolí mně v krku a pálej oči, únava je fakt děsná, potřebovala bych všechno dát do kupy a nějak nemůžu.
Obličej mi hoří a ruce mám jak led a občas mnou projede zimnice.
Cesta jako taková by nebyla tak děsná, kdyby se do toho nedaly ty komplikace, ale i tak si říkám, mohlo být ještě hůř.
Mohlo se nám porouchat auto uprostřed dálnice kde bysme těžko hledali pomoc, ale stalo se to na posledním mítném před Itálií a kdyby se auto porouchalo v Itálii, tak se zase totálně nedomluvíme.
Odtáhla nás dálniční odtahovka a dovezla nás do servisu Renaultu, tam nám řekli za opravu 800Euro a mi sme byli uplně na nervy, ale pak jsme se ubytovali v hotelu a pan ředitel (majitel) nám řek, že nás chtěj děsně natáhnout a na ráno se domluvil s manželem, že má známého v jiném Renaultu a nakonec nás tostálo 300Euro.
Holky já už jsem tak šťastná, že jsme doma. ![]()
Ahojte!
Terko - vítej zpět! Aspoň, že jste šťastně dojeli… Eliáškovi gratulujem k chození! A ty odpočívej, co to jde.
Matýsek včera našel žiletku a trochuse pořezal do prstíku, jen trošinku, ani neplakal, ale krve jak z vola…
Takže máme i koberec od krve (naštěstí červený), náplast mu na tom nedržela, tak jsem mu ten prst zafáčovala, a to mu vadilo nejvíce.
Včera jsem byla na doplnění nehtů, už bylo na čase. V Tescu jsou taky výprodeje a akce na dětské věci, koupila jsem Matýskovi mikinku za 100,– a sametového medvídka za 45,– (manžel má pocit, že pořád něco malému kupuju, ale v akci no nekup to…).
A dneska jdu s kamarádkou na pivo, už se těším…
Ahoj holky,
Terezko,vítej doma.Gratulace eliáškovi k chození.Kluci byli šikovní,že cestování zvládli.
Bebuško,dobře dojedte a hezky si to užíte.
Radko,ty máš vysloveně štěstí na lidi
.
Dneska tu byli z té pojištovny.Nevim jestli do toho jít,je to i se spořením.Nejniší částka by byla 656kč měsíčně.Z toho by šlo 400 na spoření a 200 na pojištění Ondráška,56 kč je pojištění kdyby se stalo něco nám s manžou.Zdá se mi to celkem dost pěněz.
Katko,kolik platíte vy měsíčně?
Eliášek je šikulkááá! No vidíš,že se nezpozdil ve vývoji. ![]()
Bebuško Šťastnou cestu a mooooc si to tam užijte.A hlavně bacily nechej v ČR.
Vladi
Já bych řekla,že je u toho zbytečně moc na to spoření.Nedá se snížit ta spořící částka? U některých je volitelná.A ani nejde o to kolik platíš za pojištění,jako o to kolik ti za co vyplatí (úraz,pobyt v nemocnici,trvalé následky,…)