PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
15.1.09 15:55
LUCIKU píše:
Jo ešte by som potrebovala radu.Kde zoženiem Adamov vyučný list,keď školu končil pred 15 rokmy???Vraj školy tak dlho vyučne listy nedržia :? :nevim: :nevim: :nevim:

Martin říkal,že ti to ta škola znovu vyplní (nejspíš za poplatek) a kdyby to nešlo,tak ti řeknou na koho se máš obrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.1.09 15:57

Hele,jak Radeček spí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Už je moc hodin.Asi ho půjdu vzbudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
15.1.09 16:14
jirabobes píše:
Hele,jak Radeček spí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Už je moc hodin.Asi ho půjdu vzbudit.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak toto som ešte nevidela

s tim vyučakom zistim čislo a Adam si tam zavola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
15.1.09 16:18

Jirko, tak ty fotky nemaji chybu :lol: :lol: :lol: :lol: Jaky je roztomily. Hned bych si ho pujcila na pomazleni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.1.09 16:21
LUCIKU píše:
Radka75 píše:fyzické osoby nejsou těžké, v podstatě se jedná o příjmy a výdaje a pokud má nízké výdaje, tak půjde na paušál a to už je opravdu jednoduché. Stačí, když budeš mít někoho, kdo ti to napoprvé zkontroluje a případně poradí.
tak ja pridem do Prahy a naučiš ma to :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

já dělám Romanovi přiznání sama a na netu je online k dispozici a to nemusíš v podstatě vědět skoro nic a ono se to samo vypočítá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.1.09 16:22

Radeček je boreček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
15.1.09 16:52

holky,tak ja sa tu učetni vypr.....Budeme všetky učtenky odkladať,a pak na konci roka vas budem otravovať :oops: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.1.09 16:53

Jsem ho ani nemusela budit.Chvilku po napsání se vzbudil sám.Ale měl bobek studené nožky,jak mu tak vysely. :? No vylézt nahoru ještě neumí,tak to musel jít dolů a asi ho ještě přemohl spánek.Já jsem ho slyšela kolem třetí volat,ale hned toho nechal.Tak jsem tam nešla.Pak jsem nakoukla a ..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.1.09 16:55
LUCIKU píše:
holky,tak ja sa tu učetni vypr.....Budeme všetky učtenky odkladať,a pak na konci roka vas budem otravovať :oops: :wink: :lol:

Budem otravovat spolu. :wink: :lol: No myslím si,že bych to mohla zvládnout,když jsem nám počítala i SZM.Ale třeba budu potřebovat radu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.1.09 17:11

POMOOOOOC!!!

Potřebuju recept na dýňovou buchtu.Už rok nemám svou nejlepší kuchařku (asi jsem ji někomu půjčila) a já fakt nevím,jak na to.Mám na ni chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
15.1.09 17:34

Ahoj holky ..... než Vás dočtu, taky mám jednu rychlou prosbu o recept … Prosím máte někdo osvědčený recept na hrachovou kaši, aby chutnala jako ta ze školní jídelny? Já dělala minule recept z netu a Milanovi to nejelo :?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.1.09 17:36

Ivčo
Tak to neporadím.Já ji nevařím. A co ta buchta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.1.09 18:04

tak hrachovou kaši teda opravdu nejím, tak nemám ani recept. Tipla bych že Janka by mohla mít, ale je na horách :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.1.09 18:13

Holky, Terka zdraví, jsou někde v Itálii na dálnici a jedou. má jiné číslo, děkuje Katce /asi Knoflici/ za povzbuzující sms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
15.1.09 18:18

Jiři , tak tu zase nedělám já, ale jednoduchá z netu je tato:

Dýňová buchta

20ml oleje, 3 vejce, 400g polohrubé mouky, 750ml dýňového kompotu (nebo 750g čerstvé dýňové dužiny), vanilkový cukr, 200g cukr krupice, 1 balíček prášek do pečiva

Postup:
Polohrubou mouku smícháme s práškem do pečiva a prosejeme. Přidáme vanilkový cukr, cukr krupici, vejce, olej a nakonec i celý dýňový kompot i se šťávou popř. čerstvou dýňovou dužiny.
Všechny ingredience pečlivě promícháme a uhněteme těsto.
Předehřejeme si troubu, plech vymažene tukem a vysypeme hrubou moukou.
Těsto rovnoměrně rozetřeme na plech a pozvolna pečeme 25 - 30 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital