Poradna duly
Jana Čurdová
Ivco , jaký probiotika máš pro Honzíka??
Bebusko , je to síla, co? Nos už mám zase odřenej… ale kašel naštěstí ustupuje.. No ale sotva koukám..Dá se říct, že čumím, jak vyvoraná myš, jak mě palej oči.. ![]()
Lena1 píše:
Ivco , jaký probiotika máš pro Honzíka??
Leni , BIopron Junior , je nejenom na posílení střevní mikroflory, ale taky pro posílení imunity - píšou k podpoře přirozené imunity tím, že stimulují imunitní systém ke zvýšení populace buněk schopnými bojovat s patogeny. …právě z toho důvodu ho dávám já. Protože jinak mají pro mimča jen syntetické vitamíny, tohle se mi zdá lepší. Deset sáčků (jeden denně) stojí cca 180 Kč.
Mají i od jiných firem.
My s Milanem chcípáme, Honzíkovi akorát dvakrát denně projedu nos … tak to myslím funguje.
KalinkaIvča píše:Lena1 píše:
Ivco , jaký probiotika máš pro Honzíka??Leni , BIopron Junior , je nejenom na posílení střevní mikroflory, ale taky pro posílení imunity - píšou k podpoře přirozené imunity tím, že stimulují imunitní systém ke zvýšení populace buněk schopnými bojovat s patogeny. …právě z toho důvodu ho dávám já. Protože jinak mají pro mimča jen syntetické vitamíny, tohle se mi zdá lepší. Deset sáčků (jeden denně) stojí cca 180 Kč.
My s Milanem chcípáme, Honzíkovi akorát dvakrát denně projedu nos … tak to myslím funguje.
Mají i od jiných firem.
Děkuji za info. Já je určitě koupím a vyzkouším. Jestli nám to trochu pomůže. JInak se z toho nevyhrabem..
Díky ![]()
Ahoj holky, to je fakt strasne s tim miminkem. Je mi z toho tak smutno ![]()
A to jsem si jeste pred chvilkou na netu precetla, ze umrel Jan Kaplicky v den narozeni jeho dcery. Chudak jeho zena. To je taky sila. Ach jo, uz dost se spatnyma zpravama…
Jinak tady je -26 stupnu. No humus ![]()
Vcera jsem delala tu buchtu z toho sypkeho testa, co sem dala Marta a je fakt vyborna…
Marti, krasne fotky. Jde videt, ze je manzel dobry tata ![]()
Ja u nas nekdy na Martina az zarlim. Za mnou se maly nedobehne pomazlit cely den a za Martinem vecne beha z rozpazenyma rucickama a chce se tulit a pusinkovat. Opica jedna…
Teda tady je marodů.
Všem přeju,aby bylo brzo dobře.I sobě.
Tak už budu mít doma školáčka.
Proč ten čas tak letí? ![]()
V úterý jedu podepsat smlouvu.Tak už mi to brzo začne. ![]()
Pavli
Radeček přestal říkat máma a pořád říká jen táta.
Dneska jsem ho přesvědčovala,že máma a on se smál a říkal táta.
Potvora jedna malá.
ahoj holky,
marodi ať je vám všem brzyl lépe.
luciku - a co účetní toho švagra, co dělá s manželem? Já bych ti ráda pomohla, ale fyzický osoby jsem nikdy nedělala, takže bych mohla radit i špatně. formuláře na živnostenský list se daj všechny stáhnout z internetu. A když tam zavoláš, tak ti určitě poraděj. Kdyžtak napiš SZ, co budu vědět, tak poradím. TAdy na emiminu existuje forum účetních a ti byti určitě poradili (ve skupině zaměstnání).
my tu pořád bojujeme s těma debilníma sousedama, jak nám zablokovali komunikaci. Chtěj 50 tis, což jsme jim ochotní dát, ale nechtěj podepsat smlouvu od právníka. Takže jsme se sekli, že bez smlouvyj im prachy nedáme. Poslali jsme stížnosti na stavební úřad a obecní úřad a čekáme, zda jim někdo něco nařídí. Ale situace je komplikovaná, protože to sice cesta vždycky byla, ale nikdy nebyla zapsána v katastru jako cesta a navíc část jim patří, tak to nikdo nechce řešit. Mně fakt vadí, jak ty lidi jsou tak sobecký, že jim je jedno, že kdyby se tady něco stalo, tak se sem nedostane ani sanitka.
Pardon, ale nějak se to zase všechno se.. Potřebujeme zažádat o hypotéku a takhle nám nikdo žádnou nedá, takže pokud se to rychle nevyřeší, tak jsme v pořádným průseru.
Mati manžel je sympaťák a fešák.Moooooc krásne fotky
Ivčo 2 brufeny???
Mne jak som si cez tehu odvykla od práškov,tak zabera aj paralen.A to mam ukrutné bolesti
marodi prajem skore uzdravenie.Ja som taaaaak šťastná,že Samík ešte nebol nemocný.Ťuk-ťuk-ťuk
Tak už mam v lednici Priorix.600 v prd…Vlastne v lednici.Pak budu v Samikovi.Dnes som pre ňeho nakupila za 2000(kozmetyka,pleny…)Pak som mu řekla,že je nevybrateľná kasička na penízky
![]()
Idem mu urobiť svačinku
jirabobes píše:
Pavli
Radeček přestal říkat máma a pořád říká jen táta.![]()
Potvora jedna malá.
Jiřko u nás je to nemlich to samé. Prostě je jenom táta
Radka75 píše:luciku - a co účetní toho švagra, co dělá s manželem? Já bych ti ráda pomohla, ale fyzický osoby jsem nikdy nedělala, takže bych mohla radit i špatně. formuláře na živnostenský list se daj všechny stáhnout z internetu. A když tam zavoláš, tak ti určitě poraděj. Kdyžtak napiš SZ, co budu vědět, tak poradím. TAdy na emiminu existuje forum účetních a ti byti určitě poradili (ve skupině zaměstnání)..Švagor je slovak,takže ma učetni tam.Tu živnosť si vyřidi všetko sam,len pak budem určite potrebovať rady.Dik za ponuku určite sa pak na teba obratim s nejakymy otazkamy.Ale učetni určite potrebovať,tak nejaku najdeme.Už som hľadala na nete,tak som našla 2 tu v Aši.Ak to pojde,tak si urobim kurz.Mňa taketo veci bavia,ale bez toho by som sa na to nedala.Ak by to vobec šlo.
jirabobes píše:Samik zas vraví mne aj Adamovi mama
Pavli
Radeček přestal říkat máma a pořád říká jen táta.![]()
Potvora jedna malá.
LUCIKU píše:Radka75 píše:luciku - a co účetní toho švagra, co dělá s manželem? Já bych ti ráda pomohla, ale fyzický osoby jsem nikdy nedělala, takže bych mohla radit i špatně. formuláře na živnostenský list se daj všechny stáhnout z internetu. A když tam zavoláš, tak ti určitě poraděj. Kdyžtak napiš SZ, co budu vědět, tak poradím. TAdy na emiminu existuje forum účetních a ti byti určitě poradili (ve skupině zaměstnání)..Švagor je slovak,takže ma učetni tam.Tu živnosť si vyřidi všetko sam,len pak budem určite potrebovať rady.Dik za ponuku určite sa pak na teba obratim s nejakymy otazkamy.Ale učetni určite potrebovať,tak nejaku najdeme.Už som hľadala na nete,tak som našla 2 tu v Aši.Ak to pojde,tak si urobim kurz.Mňa taketo veci bavia,ale bez toho by som sa na to nedala.Ak by to vobec šlo.
fyzické osoby nejsou těžké, v podstatě se jedná o příjmy a výdaje a pokud má nízké výdaje, tak půjde na paušál a to už je opravdu jednoduché. Stačí, když budeš mít někoho, kdo ti to napoprvé zkontroluje a případně poradí.
Radka75 píše:fyzické osoby nejsou těžké, v podstatě se jedná o příjmy a výdaje a pokud má nízké výdaje, tak půjde na paušál a to už je opravdu jednoduché. Stačí, když budeš mít někoho, kdo ti to napoprvé zkontroluje a případně poradí.tak ja pridem do Prahy a naučiš ma to
Jo ešte by som potrebovala radu.Kde zoženiem Adamov vyučný list,keď školu končil pred 15 rokmy???Vraj školy tak dlho vyučne listy nedržia
![]()
Luci ,tak to netuším.Zkus na tu jeho školu zavolat.Třeba ho budou mít.