PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
16.1.09 08:18
vladi1 píše:
AhOj holky,

Jiři,dneska jsem dělala ten chlebík a byl výbornej.Dík za recept :huban: .Fotky s Radečkem jsou parádní :) .gratuluju k zápisu,v září vám to nastene.

Marti,billbord nám přišel k vánocům,dost dobrý.O víkendu se chystam na koláčky,jak jsi m dávala recept.Kolik si jich přibližně měla z toho 0,5kg mouky?Fotky tatínem pěkný.

Radko,pevné nervy se sousedy,si to tedy užíváte :roll: .

Luci,dobrý s telefonem.

Kitty,přeju zítra //.

Ivčo,s receptem neporadim,páč hrachovka ble,ble.Verunka si ji ve školce dokonce přidala,po kom to holka má :lol: .

Pavli,ty brdo takový mrazy 8O ,to jste zalezlí celý den,co?Mě stačilo -15.

Terezce,přejem brzký návrat dom.

Marodům brzké uzdravení,my se zatim držíme.

Dneska jsem byla ráno na melíru a trochu přistřihnout.Babi hlídala,zvládli to v pohodě. Odpoledne jsme byli s Verčou bruslit,byl +1 stupen,tak to bylo dost měkký.
Nemáte někdo zkušenost s pojištovnou Aviva,od včera mě nahání její zastupce,zítra odpoledne přijede na schůzku.Ondru ještě pojištěného nemáme,tak uvidíme,co nabídnou.

Všichni asi koukáte na chirurgy.Přeju dobrou noc.

Mám tam jedno děcko pojištěné - a je nejlepší z těch třech co máme.

Petro držím palce, ať to klapne.

Anonymní Knoflice

• Citovat
  • Upravit
14083
16.1.09 08:24

Ahoj holky,

Petro - moc držíme pěsti ať se zkoušky podaří

Jiřko - ta fotka je bezkonkurenční

my jsme tu měli včera na návštěvě kamarádku s její dcerkou - budou jí 2 roky a ona jezdilia na Filipkově odrážedlu (lev) a on jí tlačil. Bylo to moc hezký, ale nestihla jsem fotit :-(. A filda začal říkat láli láli lá.

katko - tak co stavba???

kačko- to měl Matýsek v puse opravdu žiletku bez obalu?? Filda před týdnem na sebe strhnul toustovač, naštěstí uhnul. Kdyby ho to praštilo do hlavy, tak by uričtě měl nějaé zranění, je dost velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
16.1.09 08:36

Ahojky,

tak my jsme taky nemocní… manžel byl celý týden, jsem si říkala, že to nedostaneme, ha, Matesovi teče z nosu, pokuckává, od večera teplota…
co dáváte dětem?? Mám jít k doktorovi?? já zatím dala na teplotu panadol. Je to první onemocnění, ale spíš mi to příjde jen jako nachlazení… není ani protivný..

Ty jo, kdy ta Terka dorazí?? Toje šílený..

Hrachovou kaši mám ráda a jdu namočit čočku, tu ja ještě raději…

Radko, jo normálně bez obalu… nevím jestli někde najdu obal… byla úplně nová, nevím nerozumímmmm
Radko a to jsou přímí sousedi?? ti co s něma nevycházíte ?

Petro držíme pěsti při zkouškách, makro mikro, fujtajbl, to jsem neměla ráda, hlavně praxe je vždy trochu jiná, než ty naučené formulky ve škole..

Radeček spinká úžasně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.1.09 08:39

50 stran už asi nedočtu … Snad se u vás neděje nic tak zajímavého, že by mi mohlo být líto, že o tom nevím …

Radko, jsme ve stavu nebudování, stále sušíme, ale relativně normálně tu vegetujem. Akorát z toho neustálého větrání jsme všichni rýmoví, já jsem úplně vyřízená. Jinak rezignovaná a smířená se stavem věcí. Konečně mému mozku došlo, že se budovat v mrazech nedá. Dávalas tu nějaké fotky stavby a tak? To bych vidět chtěla.

• Citovat
  • Upravit
19296
16.1.09 08:44

Ahoj všem.
Mám u švagrové domácí vajíčka,ale nechce se mi tam jet.Nechcete mi je některá přivézt?

Radka75 píše:
A filda začal říkat láli láli lá.

A co to znamená? :lol:

Petro
Tak co?Dělala jsi si testík?

Luci
Určitě je hrozně nevýhodná pojistka se spořením.To raději dej bez a k tomu stavebko. :wink: A nebo nějakou se spořením,ale tam se pořádně podívej kolik bys dostala za co (úrazy;pobyty v nemocnici-to je dneska při placeném pobytu taky důležité;trvalé následky-tam je výhodné nejvíc,protože kdyby něco,tak co si budem povídat,výdaje by byly obří;…).A na spoření si nechej minimální částku.Ono je moc nevýhodné tam něco spořit - nízké úroky a peníze uvidíš kdoví kdy.Trochu jsem do toho dělala.Pokud chceš spořit,tak rozhodně si uzavři stavebko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
16.1.09 08:46

Radko jak som bola včera zaujata,len tou živnosťou,tak som si ani neprečítala to o tej ceste :oops: :oops: :oops: .Držím pesti nech všetko dobre dopadne.Nech sa to rýchlo vyrieši a hlavne aby ste tu sanitku nepotrebovali :wink: :) Nechapem,čo ztoho ty ľudia maju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
16.1.09 08:51
jirabobes píše:Luci
Určitě je hrozně nevýhodná pojistka se spořením.To raději dej bez a k tomu stavebko. :wink: A nebo nějakou se spořením,ale tam se pořádně podívej kolik bys dostala za co (úrazy;pobyty v nemocnici-to je dneska při placeném pobytu taky důležité;trvalé následky-tam je výhodné nejvíc,protože kdyby něco,tak co si budem povídat,výdaje by byly obří;…).A na spoření si nechej minimální částku.Ono je moc nevýhodné tam něco spořit - nízké úroky a peníze uvidíš kdoví kdy.Trochu jsem do toho dělala.Pokud chceš spořit,tak rozhodně si uzavři stavebko.
Najviac som premyšlľala o tom stavebku.Asi to tak fakt urobim.Samik ma v KB účet a každý mesiac mu tam dávam nejake korunky.Ma to od narodenia.Lenže jak sme mali tu finančnú krízu,tak sme mu to vybrali.Inač by sme neprežili :oops: :oops: :oops: Prežili,ale malo by to zle nasledky…Ale možem vam „povedať“ ,že to bol zly pocit,jak som mu to vyberala.V banke som sa stydela jak pes :oops: :oops: :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.1.09 08:51

Katko
Vítej anonyme. :wink: Koukni na fotečky. :wink:

Radko
Přeju pevné nervy.Někteří lidi jsou fakt vadní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.1.09 08:53

Luci
Ale u stavebkana to nesmíš 6 let sáhnout.Tak kdyby někdy nastal stav nouze,tak byste měli penízky,ale nedosažitelné.....Ono se to sice dá vypovědět,ale přijdeš o dost peněz z naspořených.Pokud se nepletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
16.1.09 08:54

Jo holky,nam neteče voda 8O :cry: .Som zvedava ako navarím.Idem zavolať na Tebyt čo sa deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.1.09 08:55

Někdo tu smrdí a já to nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.1.09 08:55
LUCIKU píše:
Jo holky,nam neteče voda 8O :cry: .Som zvedava ako navarím.Idem zavolať na Tebyt čo sa deje.

Třaba je to jen chvilkové,když nedali dopředu vědět. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
16.1.09 09:01
jirabobes píše:
Luci
Ale u stavebkana to nesmíš 6 let sáhnout.Tak kdyby někdy nastal stav nouze,tak byste měli penízky,ale nedosažitelné.....Ono se to sice dá vypovědět,ale přijdeš o dost peněz z naspořených.Pokud se nepletu.
Tak snaď sa už v takej situacii neocitneme.Šak tatik bude „pan podnikateľ“,tak hadam bude už len dobre.Miliony nechcem,hlavne,aby bolo všetkeho dostatok.Ja viem,že sa zo stavebka nedaju vybrať.To je dobre :lol: :lol: :lol:

Samik ma kasičku.Taku tu polechovkovú,čo sa neda otvoriť.Moc tam toho nema ale ta 1000 by sa tam určite našla.To sme mu nevybrali,bolo mi tej kasičky ľúto :lol: :lol:

Jo a prasklo potrubie,takže vodička tak skoro nepoteče.Jak Samik vstane pojdeme do krámu na kojenecku.Včera som mala nutkanie,že navarím na dnes.Ja debil som to neurobila :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
16.1.09 09:03
jirabobes píše:
LUCIKU píše:
Třaba je to jen chvilkové,když nedali dopředu vědět. :nevim:
Pani řekla,že to je tak na celý deň.Že keď chcem vedieť presnejšie,tak mam zavolať na vodarne :roll: .Kašlem na to.Keď budem vyvolavať,tak tej vode nepomožem :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
16.1.09 09:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat