Poradna duly
Jana Čurdová
LUCIKU píše:
Kašlem na to.Keď budem vyvolavať,tak tej vode nepomožem
Terezka je cca 40 km před Jihlavou.....Už budou co nevidět doma. ![]()
Ještě jsem chtěla.....Učím Radečka znak „boty“ a on mi dneska říká:„Bo bo“
Tak teda tohle znakovat nebude,tohle se rozhodl rovnou říkat. ![]()
jirabobes píše:Jéééé
Terezka je cca 40 km před Jihlavou.....Už budou co nevidět doma.
4akam kedy Sami vstane,aby sme mohli do krámu.Musim aj na pojišťovnu pre tu žiadosť na prispevok.Našla som Samikovu školku
.Je vraj najlepšia v Aši a je najbližšie
http://www.msnohova.unas.cz/uvod.html Vidno,že sa nudím,keď Samuľo spí ![]()
Luci
Dneska si dali jen hoďku šlofíčka v autě.Počítám,že pokud je kluci nechají,tak asi fakt prospí nejméně celý víkend.
Ta školka vypadá pěkně.
Naše je na pohled taková „komunistická stavba“,ale jinak jsem mooooc spokojená.Hele
http://www.naseskola.com/…ka/index.php
Jsou to ale staré stránky.Nemůžu si vzpomenout na novou adresu.
A na školu bodou děti chodit tady. http://www.zsdvoracka.cz/naseskola.php Kuba určitě nepůjde do té hudební třídy.Sluch i hlas má,ale já nemám nervy na flétnu. ![]()
Uklizený obývák,pokoj a částečně kuchyň.Radeček je nabaštěný a usíná.....Jdu to taky zalomit. Pa pa.
Jak dlouho jste jeli? jak bylo? co dělaly v autě děti?? to muselo být šílené…
Ahoj Terko - vítámě tě doma, mysleli jsme na vás
kačko - jsou to přímí i nepřímí. S naším pozemkem přímo nesousedí, ale sousedí s komunikací, kterou spoluvlastníme. Ať jste brzy zdrávi.
katko - fotky jsem nedala a zatím nedám, ještě to není hotové a je tu všude děsněj brodel, jak není, co kam dát
Jiřko - bohužel, co lálilálilá znamená nevím, ale je to děsně roztomilý. Asi si zpívá
luciku - my máme pro Filipa spořící účet u ING, jsou 3% úrok a můžeš na to kdykoliv šáhnout, má ho i MBank. úrazové pojištění máme taky. Stavebko dávat nechceme, protože je to nevybratelné na 5 let. A ty peníze jsme už taky museli vybrat z podobných důvodů, takže vím, jak ti bylo.
díky za palce. V pondělí a v úterý máme 2 velká jednání se zástupcí obou obcí ohledně zablokovaných cest a snad konečně i stavební úřad bude něco dělat.
tak se zatím mějte
Terezko VÍTEJ KONEČNĚ DOMA!!!!
Nespi,nevybaluj a uspokoj zvědavé etetky. ![]()
Jak bylo? Co kluci? Jaká byla cesta? Jak se kluci zabavili v autě? Jo a do týdne chci mít tu villu.Jasné. ![]()
mám dotaz: kde se daj koupit testy na tvrdost vody?? Chtěla jsem je kvůli dávkování pracího prášku. Na internetu maj drahé do bazénů a pak do akvárek. A to nevím, jestli je to ono.
tak z práce mi napsali, že práci na 1 den v týdnu pro mě nemaj, že je krize ve stavebnictví. No prašule by se hodily, ale nedá se nic dělat.
A taky jsem dnes byla v místním řeznictví. Jen co jsem tam vlezla, tak pán měl řeči, že jedu s mercedesem až dovnitř a že si to budu vytírat. Podlahu měl úplně zablácenou. Tak jsem si nic nekoupila a pán řekl sbohem, tak já taky. Fakt debil. Nikde žádnou ceduli o kočárcích neměl. Vitrína neprůhledná ,takže bych na filipa ani neviděla. Stačilo, kdyby slušně řekl, že jeslti můžu kočárek nechat venku.
Radko
Koukám,že řezník přišel o zákazníka.Já u takových,kteří se neumí chovat nenakupuju.Ať si trhnou.
Tvrdost vody by ti měli říct na vodárnách.Tuším.Ale taky by mě to zajímalo-ty papírky.Jen tak pro info.