PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
16.1.09 09:10
LUCIKU píše:
Kašlem na to.Keď budem vyvolavať,tak tej vode nepomožem :lol:
:lol: :lol: :lol: No to opravdu ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.1.09 09:25

Terezka je cca 40 km před Jihlavou.....Už budou co nevidět doma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.1.09 09:29

Ještě jsem chtěla.....Učím Radečka znak „boty“ a on mi dneska říká:„Bo bo“ :lol: Tak teda tohle znakovat nebude,tohle se rozhodl rovnou říkat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
16.1.09 09:31
jirabobes píše:
Terezka je cca 40 km před Jihlavou.....Už budou co nevidět doma. :)
Jéééé :D Ty budu ležať v postely hadam týždeň :lol:

4akam kedy Sami vstane,aby sme mohli do krámu.Musim aj na pojišťovnu pre tu žiadosť na prispevok.Našla som Samikovu školku :lol: .Je vraj najlepšia v Aši a je najbližšie

http://www.msnohova.unas.cz/uvod.html Vidno,že sa nudím,keď Samuľo spí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.1.09 11:15

Luci
Dneska si dali jen hoďku šlofíčka v autě.Počítám,že pokud je kluci nechají,tak asi fakt prospí nejméně celý víkend.
Ta školka vypadá pěkně.
Naše je na pohled taková „komunistická stavba“,ale jinak jsem mooooc spokojená.Hele :wink: http://www.naseskola.com/…ka/index.php
Jsou to ale staré stránky.Nemůžu si vzpomenout na novou adresu.

A na školu bodou děti chodit tady. http://www.zsdvoracka.cz/naseskola.php Kuba určitě nepůjde do té hudební třídy.Sluch i hlas má,ale já nemám nervy na flétnu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.1.09 12:31

Uklizený obývák,pokoj a částečně kuchyň.Radeček je nabaštěný a usíná.....Jdu to taky zalomit. Pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
16.1.09 13:39

Jsme domaaaaaaa!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
16.1.09 13:55

Jak dlouho jste jeli? jak bylo? co dělaly v autě děti?? to muselo být šílené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
16.1.09 13:56

jsem nenapsala AHOJ TERKO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
16.1.09 14:00

AHOJ TERKO!!! KONEČNĚ DOMA. TO MUSELO BÝT NÁROČNÉ :roll: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
16.1.09 14:29

Ahoj Terko - vítámě tě doma, mysleli jsme na vás

kačko - jsou to přímí i nepřímí. S naším pozemkem přímo nesousedí, ale sousedí s komunikací, kterou spoluvlastníme. Ať jste brzy zdrávi.

katko - fotky jsem nedala a zatím nedám, ještě to není hotové a je tu všude děsněj brodel, jak není, co kam dát

Jiřko - bohužel, co lálilálilá znamená nevím, ale je to děsně roztomilý. Asi si zpívá

luciku - my máme pro Filipa spořící účet u ING, jsou 3% úrok a můžeš na to kdykoliv šáhnout, má ho i MBank. úrazové pojištění máme taky. Stavebko dávat nechceme, protože je to nevybratelné na 5 let. A ty peníze jsme už taky museli vybrat z podobných důvodů, takže vím, jak ti bylo.

díky za palce. V pondělí a v úterý máme 2 velká jednání se zástupcí obou obcí ohledně zablokovaných cest a snad konečně i stavební úřad bude něco dělat.

tak se zatím mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.1.09 14:32

Terezko VÍTEJ KONEČNĚ DOMA!!!!

Nespi,nevybaluj a uspokoj zvědavé etetky. :wink:
Jak bylo? Co kluci? Jaká byla cesta? Jak se kluci zabavili v autě? Jo a do týdne chci mít tu villu.Jasné. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
16.1.09 14:57

mám dotaz: kde se daj koupit testy na tvrdost vody?? Chtěla jsem je kvůli dávkování pracího prášku. Na internetu maj drahé do bazénů a pak do akvárek. A to nevím, jestli je to ono.

tak z práce mi napsali, že práci na 1 den v týdnu pro mě nemaj, že je krize ve stavebnictví. No prašule by se hodily, ale nedá se nic dělat.

A taky jsem dnes byla v místním řeznictví. Jen co jsem tam vlezla, tak pán měl řeči, že jedu s mercedesem až dovnitř a že si to budu vytírat. Podlahu měl úplně zablácenou. Tak jsem si nic nekoupila a pán řekl sbohem, tak já taky. Fakt debil. Nikde žádnou ceduli o kočárcích neměl. Vitrína neprůhledná ,takže bych na filipa ani neviděla. Stačilo, kdyby slušně řekl, že jeslti můžu kočárek nechat venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
16.1.09 15:19

kde jsi byla u řezníka Radko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.1.09 15:24

Radko
Koukám,že řezník přišel o zákazníka.Já u takových,kteří se neumí chovat nenakupuju.Ať si trhnou.
Tvrdost vody by ti měli říct na vodárnách.Tuším.Ale taky by mě to zajímalo-ty papírky.Jen tak pro info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí