PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
15.1.09 20:31

na to si pak musim vzpomenout a upozornit Terku, se jí to bude moc líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.1.09 20:33

pro Kalinku z jedné diskuse

Taro, ráda bych Tě potěšila - byla jsem už dvakrát těhotná (podruhé to bohužel nevyšlo, ale proto to nepíšu) a v obou případech jsem v cyklu před otěhotněním měla zpoždění, ač jinak bývala menstruace dost pravidelná. Možná to byla náhoda, ale už jsem slyšela i od odborníka, že se tělo takto „připravuje“. Zdůvodnit to nedokážu, sama tomu nerozumím, ale trochu věřím, ale každopádně Ti moc přeju, aby to příště opravdu vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.1.09 20:39

Marti
To znám,je to pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
15.1.09 21:08

Ahoj,

Nedočítám 8) , je toho strašně moc. Včera jsem byla celý den v práci a dnes bez počítače, protože jsem zdroj k notebooku nechala v práci :roll:.

Kluci už jsou lepší, rýma ustupuje, už vykašlávají. Omrzlina pořád stejná.

Hrachovou kaši nevařím a mastí bych se klidně namazala.

Jdu spát, dobrou noc, zítra jdu zase do práce, takže napíšu až asi v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
15.1.09 22:11

Kitty , díky za podporu :huban: .. teď ještě aby se vycajchnoval levý vejcovod a nasál vajíčko z pravého vaječníku :lol: (dr. v nemocnici říkal, že je to prý možné :?: ) …
Na zítra držím pěsti, budeš testovat, že jo?!

Marti , super, už jsem naposílala dále :wink:

Luciku , já bych taky namazala. Jednou jsem si chtěla v lékárně koupit černou mast a ptala jsem se na kojení (ale to jsem výhradně kojila) … taky že nedoporučují a lékárnice mi říkala, že se jen sichrujou, že testy se nedělali tak neví, proto to raději napíšou, ale že to neznamená, že by to něco udělalo. Snad jsem to napsala srozumitelně :oops:

Inge , tak ať se v práci daří a kluci jsou už v pohodě!

Pajuleno, Evi , díky za recepty, musím říct, že by mě nikdy nenapadlo, že by tam patřilo mlíko 8O Každopadně Pajul, ten recept vypadá zajímavě, už mám z večera namočený hrách tak ten Tvůj recept zkusím příště, takové rychlovky mám ráda :lol:

A víc nevím …

Tak Vám přeju dobrou noc, dneska zkusím jít spát dřív než v jednu (zatracenej net, vždycky někde zkejsnu :roll: :lol: )

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.1.09 22:16

Jdou chirurgové!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
15.1.09 22:19
jirabobes píše:
Jdou chirurgové!!!

Nahrávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.1.09 22:23
Lena1 píše:
jirabobes píše:
Jdou chirurgové!!!
Nahrávám :lol:
:lol: Zase?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
15.1.09 22:54

AhOj holky,

Jiři,dneska jsem dělala ten chlebík a byl výbornej.Dík za recept :huban: .Fotky s Radečkem jsou parádní :) .gratuluju k zápisu,v září vám to nastene.

Marti,billbord nám přišel k vánocům,dost dobrý.O víkendu se chystam na koláčky,jak jsi m dávala recept.Kolik si jich přibližně měla z toho 0,5kg mouky?Fotky tatínem pěkný.

Radko,pevné nervy se sousedy,si to tedy užíváte :roll: .

Luci,dobrý s telefonem.

Kitty,přeju zítra //.

Ivčo,s receptem neporadim,páč hrachovka ble,ble.Verunka si ji ve školce dokonce přidala,po kom to holka má :lol: .

Pavli,ty brdo takový mrazy 8O ,to jste zalezlí celý den,co?Mě stačilo -15.

Terezce,přejem brzký návrat dom.

Marodům brzké uzdravení,my se zatim držíme.

Dneska jsem byla ráno na melíru a trochu přistřihnout.Babi hlídala,zvládli to v pohodě. Odpoledne jsme byli s Verčou bruslit,byl +1 stupen,tak to bylo dost měkký.
Nemáte někdo zkušenost s pojištovnou Aviva,od včera mě nahání její zastupce,zítra odpoledne přijede na schůzku.Ondru ještě pojištěného nemáme,tak uvidíme,co nabídnou.

Všichni asi koukáte na chirurgy.Přeju dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.1.09 22:56

já měla místo seriálu mikro a ekonomické teorie. tak zítra jedu, ale nic z toho nebude, Jiřce už jsem psala, v sobotu další zk. a ta snad vyjde, opravy za 14 dní, tak budu šrotit co to dá.

mějte se a možná zítra se sem dostanu, jinak až v sobotu večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
15.1.09 23:05

Kitty,tak at zkoušky zvládeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.1.09 23:08

Petro
Tak kdyby jsme se nestřetly…moc držím pěsti.Ale jsi holka chytrá,ty to dáš. :wink: A když to náhodou nedáš,tak to dáš příště. :wink:

Vladi
Aviva neznám.Já ještě taky nemám Radečka připojištěného.A asi ani Gabku.A nebo Gabku jo? Já nevím. Ale je to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.1.09 23:13

Tak holky já se loučím.Já vím,brzo :roll: .Ale jsem k.o. Zítra bude konečně volněji.
Tak dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
16.1.09 07:03
vladi1 píše:Marti,billbord nám přišel k vánocům,dost dobrý.O víkendu se chystam na koláčky,jak jsi m dávala recept.Kolik si jich přibližně měla z toho 0,5kg mouky?Fotky tatínem pěkný.

asi tak 20 kusov..... :) …podla toho ake ich budes robit velke,oni dost este nakysnu kym budu stat na plechu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
16.1.09 08:14

Dobre ránko :D

Tak Samik dnes vstaval o 7h a o 8h už šiel pekne do postielky.Nedošla som ani o obyvaku a už spinkal 8O Nechapem tomu jeho spánku

Vlaďko Aviva taky neznám.Samik ešte nie je pojišteny.Neviem sa rozhodnúť či mu dam pojistku so šporením,alebo nejaku bez a dala by som mu aj stavebko :? :? :? :? Neviem čo je lepšie :oops: Ale určite by som nedala nejaku neznamu pojišťovnu.

Petro taky držim pesti.Určite to zvládneš.Si holka šikovna :wink:

Mati bilbord som poslala taky ďalej :lol:

Kurie oko som namaala.Večer aj rano.Tak uvidim.Pekne to smrdí,ten olejiček :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí