Poradna duly
Jana Čurdová
Včera bol za Adamom šef aby si vybavil živnosť.Tak mam z toho nervy,lebo to bude všetko na mne,lebo Adam je na papierovu pracu ľavý.Nevim kde mam zohnať účetní.....
Dobré ráno, tak dnes byla noc klidná, celkem, z VOjty už to snad odchází a já se s tím ještě peru, ale už se mi vrací hlas ![]()
včera jsme se doma pohádali, tak máme tichou domácnost, vtipné dva dny před odjezdem ![]()
Peťo, s mojí povahou to není problém, věř mi!
Povídal něco o tom, že můžu být ráda, že má tak svatou trpělivost, že už by tolikrát vybouchnul…
nejdem, já kašlu jak ďas a Vojtu radši udržim mimo lidi, i když do ulic musim…
jen jsme nějak nezvládli ty hry, no tak nic..
dobre ranko.....😉
tak aj ja vam sem dam zopar foto… ![]()
otcovska laska,hla… ![]()
http://www.modrykonik.sk/…_2266347.jpg
ještě můžeš zavolat dneska, Roman je klidně přiveze, zítra bude doma.
Marti,manžel je sympaťák
je dost vysoký, co? já jen, že ty futra jsou stejně jako on ![]()
ad úrazy… včera mates někde našel planžetu na holení… dal si ji do pusy !!!! když jsem to viděla, normálně se mi zaseklo dýchání a pomaloučku jsem mu to vytáhla… děs. má jemně ořízlé bříško u palce…bez krve a bolesti. ale taky to mohlo být horší… při tom stěhování jsem dala občas věci ještě na provizorní místa… a to je ono.
Kitty, paráda, blahopřeji a jen tak dále ![]()
kitty25 píše:
ještě můžeš zavolat dneska, Roman je klidně přiveze, zítra bude doma.
hm, dík, uvidim, leda že bych si řekla o tu transameriku. s panáčkem se nedomluvim, tak je jednodušší se na to vyprdnout..
kackamates píše:
Marti,manžel je sympaťákje dost vysoký, co? já jen, že ty futra jsou stejně jako on
no ma skoro dva metre…je to sranda ja mam 165cm…
![]()
Ták,jsem konečně doma.TeĎ uvařit a za chvilku zase.Holky já jsem normálně z toho zápisu nervózní. ![]()
Logopedka říkala,že tam to č je,ale že ho prostě Kuba nějak nepoužívá.Ó jaká to novina.
Já vím,že umí mluvit (všechny písmena) jen je to asi pro něj lepší,že říká š místo č.No nevadí.Máme napsané cvičení a budeme spolu cvičit.
Vojta má zase dnes teplotu…
ted jsem mu dala čípek a usnul. A já si nestíhám měnit kapesníky ![]()
Ahoj holky!
Taky mám rýmu jak trám, teče mi z očí, Honzíkovi už jsem na:,–(ila probiotika, aby vydržel. Milan už je nachlazenej skoro týden, tak se to pěkně posouvá ![]()
Jinak zprávy od nás ..... už mám jasno, dneska ráno za krutých bolestí MS dorazila, ale dva brufeny a už je líp. Mě od té laparky hrozně bolí břicho v období ovulace i MS, snad to někdy přejde, musím se zeptat na preventivce, jestli je všechno o.k.
Kitty , takže dál držím pěsti Tobě, už by tu bylo potřeba další bříško
![]()
Jiři , mylsíme na Vás, zápis bude určitě v pohodě!
Bebuško , aspoň bude prima smiřování ![]()
Marti , v lásce na tom nesejde, ale pohled na Vás musí být dobrý
…doufám, že Tě to neurazilo, nemyslím to zle
… manža je fešák ![]()
Luciku , no, hlavně že seš na příjmu
![]()
Jdu dát Honzíka ven spát a vařit oběd, tak zatím pa I.
KalinkaIvča píše:Marti , v lásce na tom nesejde, ale pohled na Vás musí být dobrý…doufám, že Tě to neurazilo, nemyslím to zle
… manža je fešák
jj..... ![]()
kde pak neurazilo.....
![]()
Ivčo ,
tak to je škoda, že je to MS, tak přiště, ale už! ![]()
u nás usmiřování není prima, já se musim uvolit, že už toho je dost a jako s ním teda začít z donucení mluvit, takříkajíc do vytracena a pak postupně dobrý. Já vydržím být naštvaná, uražená atd. dlouho, bohužel..
to počasí je fakt na palici, takhle nás to kolí jednu za druhou.
Leni , ať už ta teplota po probuzení není. Já už mám taky odřený nos, kašlu, až mi bolí průdušky…