PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
14.1.09 12:27

Báro ještě mají akci na pampers schlecker za 359 a globus od pátku za 349, jestli už to Jiřka nepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.1.09 12:28

Ahoj
Tak Terezka ještě doma není.Jsou ve Francii.Mají prasklý řemen od internatoru.Předtím trčeli na lodi 30 hodin místo 18.Mám všechny pozdravovat.
Bobek si to teda užívá. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.1.09 12:33

Jo a málem bych zapoměla.....Tady sněžíííííííííí. :dance: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
14.1.09 12:35
jirabobes píše:
Ahoj
Tak Terezka ještě doma není.Jsou ve Francii.Mají prasklý řemen od internatoru.Předtím trčeli na lodi 30 hodin místo 18.Mám všechny pozdravovat.
Bobek si to teda užívá. :(

ty bláho, to je krutý, ta bude šťastná, až tu opravdu už budou. Snad se z toho dostane, z té cestovní nešťastnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.1.09 12:37

jo je to smůla, já jen obdivuju, že jedou tak daleko autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
14.1.09 12:40
kitty25 píše:
jo je to smůla, já jen obdivuju, že jedou tak daleko autem

no to teprv, mně bude stačit teď to Rakousko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
14.1.09 12:42

Ty vole, pardon, ale co dělají ty děti v tom autě tak dlouho??? My jedeme jenom na moravu a mates po dvou hodinách řve, že užho to nebaví !!! Oni snad už jedou týden…

Jo Enio, co to jsou za letenky??? jaká společnost,já chci taky

Jiři gratulace, snad tě to bude bavit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
14.1.09 12:49

chudák Terka, ta si to teda užívá. Já bych taky takhle daleko autem s 2 dětma dost bála

spaní - Filda ještě spí 2× denně, 1 hodinu, většinou jde v těch 10 a pak odpoledne kolem 2, když ho dopoledne nedám, tak je pak hodně unavený a přetažený.

dáváte už dětem šunku pro děti?? Já zatím dávám máslo, lučinu, žervé a eidam, ale asi by to chtělo nějakou změnu. Co dáváte???

napište sem nějaké tipy na jídla pro děti. A buřguláš je dobrej nápad, ale to asi malému taky nepůjde dát, je tam salám.

dnes máme kapra pečeného s bramborem a zeleninou. Tak uvidíme, jestli to bude jíst.

a taky jsme dostala MS. Už abych byla těhotná, fakt opruz, ten nástup je fakt šílenej, ještě, že jsem byla doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.1.09 13:04

Ad MS…Tak já jsem začátkem měsíce špinila. :D A nic mě nebolelo. :D Tak uvidíme,jaká bude ta další.Jestli bude. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
14.1.09 13:24

ahojky… :)

dneska dcere trhal zubar zub,mliecny-prekazal uz riadnemu zubu tak siel von… :)

ja ked som videla tie klieste tak som skoro zdrhla z ordinacie… :lol:
ale matka bola statocna…sedela jak prikovana… :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
14.1.09 13:25

ja mam MS kazdy mesiac… :lol: :lol: :lol: …a tu som… :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
14.1.09 13:38

a dneska kubko co spapa to o chvilu vykaka… 8O :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
14.1.09 13:51

Jsem nanervy, začali jsme se samouspaváním… už řve 40 min… ještě 20min a dýl nevydržím… nikdy jsem ho nenechala plakat… doufám žeusne, mám z toho divný pocit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
14.1.09 13:58
Bebuska píše:

Enio , škoda toho MC, holt kreténi ještě nevymřeli… a co Lucinka, jak jste dopadli u dr.? Jo a o tom Birminghamu taky docela přemýšlíme, protože to je nádherná akce. Nevíš do kdy?

k doktorovi se teprve chystáme, čekám až se Lucinka vzbudí… včera měla zase teplotu…tak nevím, v pusince má bílo, nateklé a bílé dásně, má to i na rtíkách zevnitř, na jazyku… koukala jsem, co by to mohlo být a podobá se to moučnivce či jak se to jmenuje…jenže tam to začíná ložisky a my se jí každý den do pusinky koukali, jak vykukují ty čtyři zoubky…tak nevím, jestli se to takhle může objevit přes noc…

Teď už nahodili sice cenu za 1,–Kč, ale časově to nenavazuje, člověk by tam musel strávit 5 dní…
ale mají akci každou chviličku, skoro pořád, takže se dají chytit krásné letenky… kdyžtak písnu, kdybych něco objevila
taky sem teď začne létat další společnost a plánují letenky za 20 euro zpáteční s poplatky, není to sice jako ryanair, ale třeba budou mít rovnou Londýn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
14.1.09 14:01

Enio, ale co to je za spol.která to prodává??

Už usnul, já bych to totiž dýl jak hodinu fakt nevydržela, jsem na to slaboch, dyť je to moje miminko, proč by mělo plakat :roll: :lol: :cry:
tak jsem zvědavá večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital