PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
14.1.09 10:53
kackamates píše:
Dobré ránko,

Peťulo, to neva, třeba jsi těhotná, jen se to ukáže později, já měla na testu až 14 dní po termínu měsíčku čárky… a i kdyby ne, tak není na co spěchat…

holky, mě Mates nechce nic jíst… jen ovoce a ovoce.. a sušenky samozřejmě… jinak všechno odmítá… co je??

ty brďo, za tak dlouho jo? tak to jsem v klidu, ale pro jistotu, pokud do konce týdne nic, zavolám dr., já teda neměla příznaky ani poprvé, ale už jsem si myslela, že třeba to vyšlo, bo jsem večer hrozně unavená a chce se mi brzo spát /a to jsem předtím neměla, ale třeba je to zase z toho učení/ a břicho mě tlačí pořád. No uvidíme. Myslela jsem si spíš, že aspoˇˇn budu mít nějakou radost v tom nevydařeném semestru. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.1.09 10:55

Radko tu pojišťovnu fakt nezávidím.

Robik si poslední dobou zvyknul, že se spolu houpeme na balonu, on si položí hlavičku, včera usnul s mámou ale až v šest, nechala jsem ho 15 minut, ovšem stejně nechtěl usnout do 21.45 a to už jsem ho pak nechala usínat s řevem samo. v deset se taky tvářil unaveně a pořád ještě nespí, potvorák jeden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
14.1.09 11:02

Ahoj,
teda to bylo fuška, to dočíst. Včera jsem neměla noťase a večer jsme tu až do půlnoci měli návštěvu, tak jsem neměla možnost číst. Vy jste tu toho probrali :-)

Petro, Ivčo , to mě mrzí, že furt nic, zkoušejte dál, hodně zdaru a štěstíčka (stejně vás obdivuju!)

Vankúš, znám, vím a má mini pidi z rukodělné dílny z vánočních trhů, ale když může, tak se rve na cokoli, aby byl výš, zvýšená matrace kvůli rýmě mu nestačí, tu má taky od mala.
A dnes spinkal skoro celou noc klidně, rýma ho nebudila!!! Ještě ji má, ale už málo, kašel snad už taky míň.
Za to já dnes v noci měla hodinový záchvat kašle, mám ten suchý dráždivý, to byl fakt něco a pořád tu kašlu. Jak když tam mám smítko, které mě pořád nutí kašlat, hnus! :evil:

Enio , taky jsem teď koukla na tvé portréty, opravdu přepychové, nádhera, zlatý český ručičky :P

už nevím, co jsem chtěla psát, tak jdu číst asi znova, a budu dopisovat průběžně :lol:
jinak hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
14.1.09 11:04
kitty25 píše:
Radko tu pojišťovnu fakt nezávidím.Robik si poslední dobou zvyknul, že se spolu houpeme na balonu, on si položí hlavičku, včera usnul s mámou ale až v šest, nechala jsem ho 15 minut, ovšem stejně nechtěl usnout do 21.45 a to už jsem ho pak nechala usínat s řevem samo. v deset se taky tvářil unaveně a pořád ještě nespí, potvorák jeden :lol:

tak to VOjta dnes vstával před osmou a teď už zase přes hodinu spí…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
14.1.09 11:07

Ahoj holky,

Radečkovi, hodně zdravíčka k dnešnímu svátku :-)

Ivčo,Petruš určo se zadaří.Když si vzpomenu,že Verča nám trvala skoro rok,to byly nervíky.

Dík za pochvalu metříku.Pro Ondru jsem měla s Bártem,ale to se mi tam nechtělo vejít.Myslim,že ten Ondrův je ze stejný serie jako má Luci.Taky máš to srdíčko,co pojede po měsících na konci.

Pavli,s MS dost dobrý,u mě tedy nic :lol: .Občas mam pocit,že to dostanu,ale prd.Docela se mi to líbí ji nemít.Počkam ještě chvíli a pak se objednam radši na gyndu.

Jdu vařit bramborový guláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
14.1.09 11:31

Jiřko, tak to se taky připojuji s gratulací k práci, hlavně když si to chtěla a tak dlouho čekala, tak super, že to máš! A fotečka krásná, princezně už chybí jen korunka.
Klárka už ji má, ježíšku, já chci holčičku!!!!! :lol:
Radko , držím palce s tou pojišťovnou, to je pech, ty účty, snad se zadaří z nich vymlátit co nejvíc!

Jídlo , taky bojujem, taky mi dost věcí zničehonic nechce, prostě už asi chce jíst normálně, říká taťka :-) A když se v talíří může porochnit sám, tak to je taky rád a suchý brambory když mu dám na pultík, tak baští hezky…:-)

Enio , škoda toho MC, holt kreténi ještě nevymřeli… a co Lucinka, jak jste dopadli u dr.? Jo a o tom Birminghamu taky docela přemýšlíme, protože to je nádherná akce. Nevíš do kdy?

Vojta chrupe taky hodně na kolínkách, ale i na břiše, zádech, boku, prostě všude :lol:

Inge , ty omrzliny, to je síla, ale skoro přemýšlím, jestli to Vojta nemá taky, protože červené a drsnější tvářičky mu zůstanou i dlouho po tom, co přijdem z venku, už to má taky kolik dní a tak už teď taky mažu, teda se snažim, nějaký krémík darovaný od Johnsona, proti větru a chladu, tak snad to pomůže nebo aspoň zabrání dalšímu.. :oops:

bačkůrky dle cvičící dr. dávat nemám, ale to už jsem psala, že jim to prozatím ničí klenbu, dokud už nechodí pěkně a pevně…

bramborový guláš, sakra to je dobrý nápad, ten už jsme dlooouho neměli, díky za tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
14.1.09 11:33

Ahoj holky!

Dneska máme náhradní plavání, tak se celkem těším… Teď jsem vyřizovala s jednou paní reklamaci na pejska, asi 5 mailů, paní si stěžovala, že jí pejsek nehraje celé písničky, nakonec jsme se domluvily, zapomněla z něj vyndat pojistku :roll: :).

Nám Mates vyšel napodruhé, ani jsem nečekala, že to tak hned vyjde… Teď jak už nekojím, tak uvažuju o těch náplastech, teď mám poslední balení Cerazette, tak pak zajdu na gyndu a domluvím se s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
14.1.09 11:37

tak u nás se taky nespí… už se bude asi definitivně spát jen jednou, což mě štve, protože tak nestihnu udělat doma už vůbec nic… spí max hodinu…no nic. Vojta je úžasný spáč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
14.1.09 11:40
kackamates píše:
tak u nás se taky nespí… už se bude asi definitivně spát jen jednou, což mě štve, protože tak nestihnu udělat doma už vůbec nic… spí max hodinu…no nic. Vojta je úžasný spáč

jestli to bylo na mého Vojtu, tak to jo, to je, on prostě v noci potřebuje těch svých dvanáct hodin, když to nemá, je schopen jít spát hned znovu a ještě furt stále spí…

a ještě jsem chtěla napsat, že jsem přišla o hlas, už včera v noci jsem na návštěvu šeptala a teď, jdou ze mě jen skřeky, to budou hory, jestli to ze sebe nedostanem..A Lukáš je na tom už stejně, taky je mu mizerně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
14.1.09 11:47

tak cucací bonbony neoangin nebo vincentku, coldrex, teplý čaj s citronem a medem a postel… ještě mucosolvan nebo bioparox je dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
14.1.09 12:06
kackamates píše:
tak cucací bonbony neoangin nebo vincentku, coldrex, teplý čaj s citronem a medem a postel… ještě mucosolvan nebo bioparox je dobrý :-)

mucosolvan a stoptussin už baštim několikátý den, cucací bonbony mi nikdy nezabíraly a holt to musim vypotit přes noc. Včera jsem měla moooc svařáku a následné dva acylpiriny nezabraly :oops: :)
ale děkuju za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.1.09 12:07

Kačko jen pro info - jsem se ptala na diskusi o přesnídávkách na ten cukr. Paní mi odpověděla, že pokud by byl biohamánek přislazovaný, muselo by tam být vyloženě napsáno cukr a to tam není. Sacharidy prý znamenají že je to z ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
14.1.09 12:09
vladi1 píše:Dík za pochvalu metříku.Pro Ondru jsem měla s Bártem,ale to se mi tam nechtělo vejít.Myslim,že ten Ondrův je ze stejný serie jako má Luci.Taky máš to srdíčko,co pojede po měsících na konci.
Moja to nepojede :( U tychto metrikov ukazuje,len mesiac narodenia :( :( :( ŠKODA
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
14.1.09 12:16
jirabobes píše:
A taky nechce uklízet,prý ji budou bolet ruce. :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si ma pobavila.Šikovná holčička,keď sa vie tak vynajsť :lol: :lol: :lol:

Samik chce spať a oni nam tu vrtaju.Robia telefony na zvonky.Moooc sa toho boji.Našťastie nam to boli robiť,keď nespal.Teraz som ho dala do postielky a oni jak naschval zas začali.Samik z toho zošedivie kym skončia.vonku nemožem,lebo čakam pošťačku :roll: Tak ja zas vypinam PC,lebo nam už asi 10× vyhodili pojistky.Samik je zas v postielke,tak by si mohli dať pauzu na obed.zas vrtaju :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
14.1.09 12:25

Luci,aha tak mě ten dráček taky nepojede,Jsem pako,myslelam jsem,že se to bude posouvat :lol: .

Baruš,paní byla dobrá :D ,hlavně,že jste to vyřešily.

Jiři,gratulace k nové brigádce.Vážně nevim,kde bereš na všechno čas a energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí