PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
14.1.09 14:03

já dneska vydržela nechat řvát cca hodinu a stejně neusnul, ale druhý pokus po hodině, řval jen 10 a byl tuhoněk. Budu praktikovat i večer, jednou už jsem to vydržela /asi před třemi měsíci/ a teď taky, protože už mě nebaví sedět u postele víc než půl hodiny. Včera nechtěl usnout, nechala jsem ho samotného, řval deset minut a spal

Kačko, vydrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.1.09 14:04

já bych taky byla radši, kdyby Robik neřval, ale nejsem otrok a chci mít taky chvilinku pro sebe, popř. stihnout jiné věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
14.1.09 14:21

holky vydzte :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.1.09 14:24

Petro
To já jsem si připadala jako otrok,když jsme dávali spát Kubu do postýlky.Řval a řval a já jsem stála dad ním a hladila jsem ho na spánku a pořád ššššš,ššššš. :roll: I když se vzbudil v noci.To jsem kolikrát stála opřená o bočnici postýlky a podřimovala u toho. :roll: Pak se naučil jen slyšet ššššš.A pak už mu stačilo když jsem seděla v křesle v pokoji. :wink: To jsem si fakt připadala jako otrok a mylsela jsem si,že to nebude mít konec. :roll:
Gabku jsem uspávala na sobě,ale ona strašně rychle usla.Pak šla spát do postýlky.Už spící.
Radečka taky pořád uspávám.A to mi vůbec nevadí.Naopak si to mooooc užívám. :wink:
Kubu jsem taky uspala u sebe,ale po položení do postýlky a nebo nejpozději do půl hodiny se vzbudil a začlo peklo. :roll: Nejhorší bylo,že on se,potvora,postavil a nelehl si a nelehl.Když jsem ho položila,tak řev.
Raději si to uspím u sebe a pak položím spát. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.1.09 14:27

Při vyřizování živnosti jsem si při jednom zatrhla i výrobu potravinářských bla bla bla.....na ty dorty.Kdyby náhodou. :wink:

Jdu vzbudit nejmenšího,nakrmit ho a padáme na besídku.
Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
14.1.09 14:33

no jo Jiřko, ale problém je, když to dítko nechce spát…nijak… On by snad nešel spát nikdy… vždyť předevčírem mi usnul v židličce ale kolem 18h první spaní za celý den, vstává v 6.30 každý den.. je to šílený… mě by uspávání taky nevadilo, kdyby do 15min usnul :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
14.1.09 15:24
jirabobes píše:
Ahoj
Tak Terezka ještě doma není.Jsou ve Francii.Mají prasklý řemen od internatoru.Předtím trčeli na lodi 30 hodin místo 18.Mám všechny pozdravovat.
Bobek si to teda užívá. :(
ty vo…Nezavidim im to .Ale Petra napsala pravdu.Samik mal dosť keď bol v aute 1000km (14h).Sice mali sme často prestavky,ale aj tak bolo na ňom chudačikovi vidno,že už ma dosť.Tak nech su rychlo doma.Chudačikovia :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
14.1.09 15:27
kackamates píše:
Enio, ale co to je za spol.která to prodává??Už usnul, já bych to totiž dýl jak hodinu fakt nevydržela, jsem na to slaboch, dyť je to moje miminko, proč by mělo plakat :roll: :lol: :cry:
tak jsem zvědavá večer…
gratulujem,že si to vydržala.Neboj už to bude len lepšie,len nesmieš ustupiť :lol: .Samik už vobec nebreči.Drži v ruke hajanka a tak zaspinka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
14.1.09 15:31
martinaSK píše:
a dneska kubko co spapa to o chvilu vykaka… 8O :?
Jejda,z čoho to ma???Maťku chvalime,že je taka statočna 8O
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
14.1.09 15:34
kackamates píše:
no jo Jiřko, ale problém je, když to dítko nechce spát…nijak… On by snad nešel spát nikdy… vždyť předevčírem mi usnul v židličce ale kolem 18h první spaní za celý den, vstává v 6.30 každý den.. je to šílený… mě by uspávání taky nevadilo, kdyby do 15min usnul :-)

to je vážně duracel. Nezávidím.
Já teda neuspávám, ale Filda má v postýlce vždycky nějakou hračku, kelímky nebo geomaga. Tak si chviku pohraje a pak usne. Asi to není správné, ale funguje to bez řevu. Někdy to trvá dýl někdy 10 minut.

Enio - tak ať je lucince lépe, ta moučnivka mě taky napadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
14.1.09 16:06

Enio Samik moučnivku mal a neurobilo sa mu cez noc upne bielo v pusinke.Robilo sa mu to po troške.Došlo mi to,že to je mučnivka až keď mal až skoro celu pusinku bielu

Už mam doma fotky :dance: aj rodny list mi dnes prišiel :lol: Dufam,že ho zas dakde zapatrošim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.1.09 16:53

jo mě by to taky nevadilo kdyby usnul Robik rychle, ale včera nespal ani za hodinu, tak jsem odešla.
Jiři, myslím, že další děti v pořadí usínají lépe. Není na ně totiž tolik času a tak jim nic jiného nezbývá.. No uvidíme.

Máme naočkovaného meningokoka a za měsíc jdeme na Prevenar. Uklidním Vlaďku Bebušku protože za aplikaci jsem zaplatila 100,– :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.1.09 16:58

holky, teď napsaly holky ve snažilkách, že Dušička přišla o mimi ze srpen 08, nevím, zda jste jí znaly, ale psala do hodně diskusí tuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
14.1.09 17:18
kitty25 píše:
holky, teď napsaly holky ve snažilkách, že Dušička přišla o mimi ze srpen 08, nevím, zda jste jí znaly, ale psala do hodně diskusí tuším.

:cry: jak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.1.09 17:24
kitty25 píše:
:cry: :cry: :cry: Nekecej. 8O A co se stalo? :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital