PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
13.1.09 20:19
enia píše:
muzes zkusit prave ctrl a +…drzet ctrl a kliknout na plus na numericke klavesnici…
Ty jo ono to funguje.Konečne ich mam trošku večšie.Samik ich udelal menšie ako som chcela :lol:

Ja si idem poklidiť a asi pojdem do postele.Samik teraz usnul.

Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
13.1.09 20:24

to zmenšení mi nejde… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
13.1.09 20:42

musi to byt minus na numericke klavesnici…a zapnute num lock

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
13.1.09 20:47

hmm… to znam, mne tu jednou Lucinka prepnula neco asi na mesic a v icq mi to psalo zprava…pak to sama prepnula…

materske centrum…
ten blbej uchylak, co za komunismu trapil chudinky pani ucitelky, bojkotuje i materske centrum…proste je to idiot a ja na to nemam nervy, takze to radsi prodame a nic tam delat nebudeme… omlouvam se za silna slova, ale on je ve skutecnosti jeste mnohem mnohem horsi…

nakreslena Lucinka…
zrovna tady kreslim takovou roztomilou holcicku na A3 a dostala jsem od Berta vynadano, proc jeste takhle nemame nakreslenou Lucinku…kovarovic kobyla chodi bosa se na me hodi presne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
13.1.09 20:51

jinak nam uz klesla teplota na 38°C, ale zase ma v pusince uplne bílo, zdurene dasne i patro, uplne vsechno, tak vubec netusime, co by to mohlo byt, takze ji pro jistotu zitra vezmeme k doktorce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
13.1.09 20:59
KalinkaIvča píše:… a ještě jsem zapomněla pochválit Lucinku , je úžasná, ty holčičky jsou k sežrání …kor když tady máme tolik kluků :wink: …a podle fotek bych řekla, že ty holčičky ani nemůžou zlobit, že jo :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zlobí zlobí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.1.09 21:06

Enio, taky jsem ti jednou posílala foto, nijak na to nespěchám, jen jsem se chtěla zeptat, zda s námi počítáš či mám poslat znovu.

díky

s tím debilem to chápu, taky bych se na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
13.1.09 21:08

Radeček má další 2 zoubky.Takže 11.Nejsou úplně venku všechny růžky,ale cinká to a to je hlavní.Už včera byl protivný a často kaká.Včera i trošku průjmoval a začal se mu opruzovat zadeček.Už má zadeček v klidu.Hned vyfásl imazol.

Zítra se ze mě stane paní podnikatelka.(hihňajícíse smajlík)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
13.1.09 21:11
enia píše:materske centrum…
ten blbej uchylak, co za komunismu trapil chudinky pani ucitelky, bojkotuje i materske centrum…proste je to idiot a ja na to nemam nervy, takze to radsi prodame a nic tam delat nebudeme… omlouvam se za silna slova, ale on je ve skutecnosti jeste mnohem mnohem horsi…

Takové lidi nechápu.Co z toho má? :twisted: Hlavně se nenervuj,měla bys být v klidu.Navíc on ti za to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
13.1.09 21:17
enia píše:

Jíťo, maličká je kočička, má krasný kukadla…

Holčičky… přesně vědí, jak se narodit…velké nevinné oči… pak se juknou, mrknou a je po maléru :)… zlobení je smazáno

Enio , díky za pochvalu :oops: Ona právě těma kukadlama každého dostane. Když něco provede, pěkně se jí v nich zablýská :)
Ať je Lucince brzy líp!

Jsem sice 77 ročník, ale vankuš vůbec neznám. Jinak se slovenštinou problém nemám. Pokud jde o polštář, nizoučký má Klárka už od 2 měsíců. Měla tenkrát pořád plný nos, podkládali jsme jí hlavičku. Zvykla si na něj, tak jsme jí ho nechali.

Domácí pekárna - nemáme, ale jestli ji tu budete dál vychvalovat, začnu se po ní poohlížet. U nás se sladké celkem jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
13.1.09 21:24
jirabobes píše:
Radeček má další 2 zoubky.Takže 11.Nejsou úplně venku všechny růžky,ale cinká to a to je hlavní.Už včera byl protivný a často kaká.Včera i trošku průjmoval a začal se mu opruzovat zadeček.Už má zadeček v klidu.Hned vyfásl imazol.Zítra se ze mě stane paní podnikatelka.(hihňajícíse smajlík)

takže ti to vyšlo??? Gratulujeme a v čem budeš podnika????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
13.1.09 21:26
enia píše:
hmm… to znam, mne tu jednou Lucinka prepnula neco asi na mesic a v icq mi to psalo zprava…pak to sama prepnula…materske centrum…
ten blbej uchylak, co za komunismu trapil chudinky pani ucitelky, bojkotuje i materske centrum…proste je to idiot a ja na to nemam nervy, takze to radsi prodame a nic tam delat nebudeme… omlouvam se za silna slova, ale on je ve skutecnosti jeste mnohem mnohem horsi…

co je to za člověka, že bojkotuje mateřské centrum?? Nějakej debil, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
13.1.09 21:26

Klárka už pár dní dokáže vylézt na sedačku a na postel :) :roll: Dneska trénovala i slézání dolů pozpátku. Moc je z Barunkou baví běhat po rohové sedačce, neberou vůbec ohled na moje nervy…

Leno , pěkná fotka :wink: Spací polohu máme jako Vojtík nebo různě cestuje.

Enio , s MC je to síla. Hroznej chlap!

Jiřko , gratulace Radečkovi k dalším zoubkům a tobě k podnikání :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
13.1.09 21:34
jirabobes píše:
Ivčo
Jaký byl chlebík? Jdu upéct semínkový.

Chlebík dobrý, jen bych příště přidala víc česneku … a to jsem ho dala asi třikrát víc než je v receptu …akorát je mi teď těžko, jedla jsem ho ještě vlažný :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
13.1.09 21:36
kitty25 píše:
koupila jsem mama test tak to zítra zkusím a uvidíme, ráda bych zářijové mimi. :lol:

Taky chci zářijové :wink: :lol: :lol: :lol: … mimi by bylo Váha jako teta a babička 8)
Ve skutečnosti mi je měsíc narození fuk, ale chci už být těhu, no :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital