Poradna duly
Jana Čurdová
enia píše:Ty jo ono to funguje.Konečne ich mam trošku večšie.Samik ich udelal menšie ako som chcela
muzes zkusit prave ctrl a +…drzet ctrl a kliknout na plus na numericke klavesnici…
Ja si idem poklidiť a asi pojdem do postele.Samik teraz usnul.
Dobrou
musi to byt minus na numericke klavesnici…a zapnute num lock
hmm… to znam, mne tu jednou Lucinka prepnula neco asi na mesic a v icq mi to psalo zprava…pak to sama prepnula…
materske centrum…
ten blbej uchylak, co za komunismu trapil chudinky pani ucitelky, bojkotuje i materske centrum…proste je to idiot a ja na to nemam nervy, takze to radsi prodame a nic tam delat nebudeme… omlouvam se za silna slova, ale on je ve skutecnosti jeste mnohem mnohem horsi…
nakreslena Lucinka…
zrovna tady kreslim takovou roztomilou holcicku na A3 a dostala jsem od Berta vynadano, proc jeste takhle nemame nakreslenou Lucinku…kovarovic kobyla chodi bosa se na me hodi presne ![]()
jinak nam uz klesla teplota na 38°C, ale zase ma v pusince uplne bílo, zdurene dasne i patro, uplne vsechno, tak vubec netusime, co by to mohlo byt, takze ji pro jistotu zitra vezmeme k doktorce…
KalinkaIvča píše:… a ještě jsem zapomněla pochválit Lucinku , je úžasná, ty holčičky jsou k sežrání …kor když tady máme tolik kluků…a podle fotek bych řekla, že ty holčičky ani nemůžou zlobit, že jo
zlobí zlobí ![]()
Enio, taky jsem ti jednou posílala foto, nijak na to nespěchám, jen jsem se chtěla zeptat, zda s námi počítáš či mám poslat znovu.
díky
s tím debilem to chápu, taky bych se na to…
Radeček má další 2 zoubky.Takže 11.Nejsou úplně venku všechny růžky,ale cinká to a to je hlavní.Už včera byl protivný a často kaká.Včera i trošku průjmoval a začal se mu opruzovat zadeček.Už má zadeček v klidu.Hned vyfásl imazol.
Zítra se ze mě stane paní podnikatelka.(hihňajícíse smajlík)
enia píše:materske centrum…
ten blbej uchylak, co za komunismu trapil chudinky pani ucitelky, bojkotuje i materske centrum…proste je to idiot a ja na to nemam nervy, takze to radsi prodame a nic tam delat nebudeme… omlouvam se za silna slova, ale on je ve skutecnosti jeste mnohem mnohem horsi…
Takové lidi nechápu.Co z toho má?
Hlavně se nenervuj,měla bys být v klidu.Navíc on ti za to nestojí.
enia píše:Jíťo, maličká je kočička, má krasný kukadla…
Holčičky… přesně vědí, jak se narodit…velké nevinné oči… pak se juknou, mrknou a je po maléru… zlobení je smazáno
Enio , díky za pochvalu
Ona právě těma kukadlama každého dostane. Když něco provede, pěkně se jí v nich zablýská ![]()
Ať je Lucince brzy líp!
Jsem sice 77 ročník, ale vankuš vůbec neznám. Jinak se slovenštinou problém nemám. Pokud jde o polštář, nizoučký má Klárka už od 2 měsíců. Měla tenkrát pořád plný nos, podkládali jsme jí hlavičku. Zvykla si na něj, tak jsme jí ho nechali.
Domácí pekárna - nemáme, ale jestli ji tu budete dál vychvalovat, začnu se po ní poohlížet. U nás se sladké celkem jí.
jirabobes píše:
Radeček má další 2 zoubky.Takže 11.Nejsou úplně venku všechny růžky,ale cinká to a to je hlavní.Už včera byl protivný a často kaká.Včera i trošku průjmoval a začal se mu opruzovat zadeček.Už má zadeček v klidu.Hned vyfásl imazol.Zítra se ze mě stane paní podnikatelka.(hihňajícíse smajlík)
takže ti to vyšlo??? Gratulujeme a v čem budeš podnika????????
enia píše:
hmm… to znam, mne tu jednou Lucinka prepnula neco asi na mesic a v icq mi to psalo zprava…pak to sama prepnula…materske centrum…
co je to za člověka, že bojkotuje mateřské centrum?? Nějakej debil, ne?
Klárka už pár dní dokáže vylézt na sedačku a na postel
Dneska trénovala i slézání dolů pozpátku. Moc je z Barunkou baví běhat po rohové sedačce, neberou vůbec ohled na moje nervy…
Leno , pěkná fotka
Spací polohu máme jako Vojtík nebo různě cestuje.
Enio , s MC je to síla. Hroznej chlap!
Jiřko , gratulace Radečkovi k dalším zoubkům a tobě k podnikání ![]()
jirabobes píše:
Ivčo
Jaký byl chlebík? Jdu upéct semínkový.
Chlebík dobrý, jen bych příště přidala víc česneku … a to jsem ho dala asi třikrát víc než je v receptu …akorát je mi teď těžko, jedla jsem ho ještě vlažný
![]()
kitty25 píše:
koupila jsem mama test tak to zítra zkusím a uvidíme, ráda bych zářijové mimi.
Taky chci zářijové
… mimi by bylo Váha jako teta a babička ![]()
Ve skutečnosti mi je měsíc narození fuk, ale chci už být těhu, no ![]()