PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11337
13.1.09 11:30

Dík. Sestřička si ze mě dělala srandu, že aspoň na noc mám dávat Ondru spát dovnitř :D :D.

DOTAZ - jak dostanu vosk z prostěradla :twisted: :roll: :twisted:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.1.09 11:30
jirabobes píše:
Vlaďko
Tak vař vám jeho jídla.Dneska jsem neměla čas vařit dvě jídla,tak jsme všichni (krom školkáčků) měli vařené brambory a pečeného pangasia (jen zakápnutého oliv.olejem).Na talíři jsme si to osolili a byla to mňamka. :wink:

kamarádka toho pangase lehce koření /ne ale kořením se solí/, dávala jsem Robikovi ochutnat, ale moc se netvářil. no snad to příště bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.1.09 11:31
Bebuska píše:
martinaSK píše:
Bebuska píše:
martinaSK píše:
a dnes som robila toto…
http://www.mimibazar.sk/recept.php?… :lol:
ty jo, to vypadá jednodušše, já měla vždycky z koláčů hrůzu, to bych i mohla zvládnout..
i když já se spíš potřebuju dokopat vařit normální jídla, abych z toho mohla nakrmit i Vojtu, a ne mu něco vymýšlet, a pak večer něco honem kuchtit pro nás.. :oops:
ja tiez peciem len „jednoduche“ kolace.....na ine nemam… :roll: :oops: :lol:
mně tu všechny přijdete, že tu vaříte už od narození, já sice umím udělat guláš, kuře na paprice apod., primitivní jídla, ale toť vše a do ostatního se mi nechce, protože se mi to nepovede a tak dále a tak dále… jsem srab, ale doufám, že dítko mě donutí se naučit!

já neumím kuře na paprice, jak se to vaří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.1.09 11:34
Inge píše:
Dík. Sestřička si ze mě dělala srandu, že aspoň na noc mám dávat Ondru spát dovnitř :D :D.DOTAZ - jak dostanu vosk z prostěradla :twisted: :roll: :twisted:?
daj na to novinovy papier a prežehli.vsaje sa to do papiera.zaručene.braško mal od vosku kalhoty z 1.sv. prijimani
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.1.09 11:41
Inge píše:
Tak jsme se vrátili od doktorky, Ondra má na tvářičce nejspíš omrzlinu :roll: :roll: :roll: :roll:, vyfasovala jsem recept na mast a mám počítat s tím, že se to bude hojit asi 3 týdny :?.

ty brďo a jak se to udělá, když je -10, to ještě není taková zima ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.1.09 11:43
Inge píše:
Dík. Sestřička si ze mě dělala srandu, že aspoň na noc mám dávat Ondru spát dovnitř :D :D.DOTAZ - jak dostanu vosk z prostěradla :twisted: :roll: :twisted:?

blbě ne? :lol: :lol: :lol: funguje přejet žehličkou přes piák, ale pijáky nebo jak se to správně píše jsou nedostatkové zboží. jo jsem si vzpomněla stejně funguje takový ten papírový ručník skládaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
13.1.09 12:02
kitty25 píše:
Bebuska píše:
martinaSK píše:
Bebuska píše:
martinaSK píše:
a dnes som robila toto…
ty jo, to vypadá jednodušše, já měla vždycky z koláčů hrůzu, to bych i mohla zvládnout..
i když já se spíš potřebuju dokopat vařit normální jídla, abych z toho mohla nakrmit i Vojtu, a ne mu něco vymýšlet, a pak večer něco honem kuchtit pro nás.. :oops:
mně tu všechny přijdete, že tu vaříte už od narození, já sice umím udělat guláš, kuře na paprice apod., primitivní jídla, ale toť vše a do ostatního se mi nechce, protože se mi to nepovede a tak dále a tak dále… jsem srab, ale doufám, že dítko mě donutí se naučit!

jsem na tom asi jako Bebuška. Do složitějšího nebo neznámého se nepouštím.

Ty „svaté koláče“ dělává moje mamka, jsou výborné :) Já nesnáším přípravu kynutého těsta :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
13.1.09 12:05

Tady ta buchta je výborná a hlavně příprava jednoduchá

http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.1.09 12:18
Jitus1 píše:
Tady ta buchta je výborná a hlavně příprava jednoducháhttp://www.mimibazar.cz/recept.php?…
tA VYPADA FAKT DOBRE.uLOŽILA SOM SI TO A KEĎ PRIDE TATIK URČITE UPEČIEM.Len nemam taky pekač,tak bude nizka :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
13.1.09 12:39

Ahoj holky!

Tak peču ten chleba … teda zatím kyne, tak jsem zvědavá, jak se vydaří.

Ty hovínkový story mě baví :lol: :lol: :lol: :lol:

Inge , teda omrzlinu 8O … já nechávám spát Honzíka venku, když teda teplota klesna pod -10 tak šupajdí domů, ale vždycky je teploučký, někdy jen tvářičky studený, ale zase ho mažu krémem do mrazu, tak snad mi taky nenamrzne! Ta poznámka sestřičky mě pobavila :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
13.1.09 12:49
Jitus1 píše:
kitty25 píše:
Bebuska píše:
martinaSK píše:
Bebuska píše:
martinaSK píše:
a dnes som robila toto…

jsem na tom asi jako Bebuška. Do složitějšího nebo neznámého se nepouštím.

Ty „svaté koláče“ dělává moje mamka, jsou výborné :) Já nesnáším přípravu kynutého těsta :evil:

aj ja som neznasala a preto sme kupili svokre domacu pekaren…byvame spolu,takze je vacsinou u mna,ale ona je spokojna,lebo ked peciem znesiem aj im dole....... 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.1.09 12:59

tak Marti, tak bych si to představovala taky, já ti půjčím pekárničku a ty budeš péct a já papat :lol: :lol: :lol:

já peču docela ráda, ale jsem tlustí, tak radši nepeču

a nedávejte sem ty obrázky koláčkové, pošlete radši snad vzorky ne? teď mrzne, tak by to i mohlo dojít ok. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
13.1.09 13:08
kitty25 píše:
tak Marti, tak bych si to představovala taky, já ti půjčím pekárničku a ty budeš péct a já papat :lol: :lol: :lol:

já peču docela ráda, ale jsem tlustí, tak radši nepeču

a nedávejte sem ty obrázky koláčkové, pošlete radši snad vzorky ne? teď mrzne, tak by to i mohlo dojít ok. :lol: :lol:

klido..... :lol: :lol: :lol: :wink:
ja jenom ochutnam a ostatne zjedia ostatny prislusnici rodiny… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
13.1.09 13:09
kitty25 píše:
KalinkaIvča píše:Musím natáhnout metřík, zatím MS nedorazila a tuším … nechci to zakřiknout, kdyby nám to vyšlo na poprvé, to bylo něco, v to jsem nedoufala ani v nejdivočejších snech … uvidíme zítra …
mě neštvi jo? jak to tam u vás vypadá? u mě ms zatím nedorazila, ale test negativní, tak uvidíme, co bude dál

Jak to u nás vypadá … no MS taky zatím nedorazila, k tomu se mi naplnila podprsenka a občas pěkně píchne v prsou a několikrát se mi udělalo nedobře, ale nechci se k tomu moc upínat, autosugesce je mocná :roll: . A s testem … vlastně taky negativní, po zaschnutí se tam sice stín objevil, ale to bylo až době hodnocení … takže zatím negativní …
Nicméně jsem si data zadala do kalkulačky a tam mi vyšlo, že mám testovat 14.1., že by se už mohly objevit // … tak zatím doufám :lol:
Tobě taky držím pěsti, vypadá to nadějně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
13.1.09 13:23

Ivče a Petře držíme palečky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inge - to by mě taky nenapadlo, že by to mohla být omrzlina. Tak ať se to brzy zahojí

ad pečení - u nás se peče tak 2× do týdne, manža snídá sladké. Příští týden už zase začnu, teď na to nebyl moc čas, tak jsem kupovala.

tak jsem chtěla jet omrknout tu Dr. a Filda, když jsem ho svlíkla, že mu dám čisté oblečení, tak začal nadšeně houkat, že chce do postýlky. Tak jsem ho tam dala a už usíná. Opravdu zvlášní situace.

jídlo - Filda už vůbec nechce žádné šlichty, jen kousky a to ještě musí jíst sám a všechno, co strčí do papule, tak hned vyndá a zkoumá a pak zpátky. Je to hrozná čuňárna a navíc toho takhle moc nesní, ale je náramně spokojený. A to mu to ještě musím dát na tu desku od židličky, talířek hnedle převrátí, aby si mohl lépe vybrat. Po každém jídle bych mohla luxovat a vytírat a jeho celého převléct a židličku taky.
Je to u vás podobné??

Jituš - Klárka je moc roztomilá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí