PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
13.1.09 07:30
KalinkaIvča píše:
Ahoj holky!

Tak jsem dočetla … než si vzpomenu co jsem komu chtěla, tak Vás pobavím …

Já a sport ..... sáňkovala jsem s Honzíkem, jen u nás na dvoře, kousek, ho to bavilo. Abychom se rozjeli, tak jsem musela vždycky jako nadskakovat a pak jsme frčeli. No a jednou mi to nevyšlo, sáňky mi ujely a já dosedla pěkně na tu hranu. Mám na stehnech a přes hráz a tam modřinu jak dlaň :roll: Včera jsem po deseti letech vytáhla brusle. Na rybník, hodila jsem tři mrchy, vždycky jsem se zasekla na zmrazku. No a mám na jednom kolenu modřinu, na druhým podlitinu a ještě natažený sval na krku. Hele, já jít k dr. tak mi uvěří, že mě doma mlátí :lol: :lol: :lol:
Prostě sportem k trvalé invaliditě :wink:

Tak, doufám, že jste se zasmály, já trpím :roll: :lol:

Raději budu posílat po částech, občas mi tu zablbne PC…
:lol: :lol: :lol: škula.Už je lepšie???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.1.09 07:33
KalinkaIvča píše:Luciku , tu vegetu bys určitě někde sehnala, nemáte tam nějaké Tesco, Hypernovu nebo tak něco? Těch veget bez glutamátu je celá řada, já mám teď doma Zdravitu, taky tuším Zounarku dělají bez gl … abys to neměla tak komplikovaný s dopravou ze Slovenska :wink:
Jo a Samík je teda ďábel :pankac:
Tesco a Hypernova su v Chebe.Tam jezdime len keď je Adam doma,lebo busom je to komplikovane :( Švagor pracuje s Adamom v Prahe,tak preto to tak asi urobime.Poštou by sa mi to nevyplatilo.Teraz ma napadlo,že Adam pride 29.,tak skočime mrknuť či tam tu vegetu maju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.1.09 07:38
KalinkaIvča píše:
Taky nakupujem v sekáči a vždy spokojenost. BOdýčka mám teď z CA a to jste mě dostaly, že už nedělají s dlouhým rukávem 8O … proč ????
Ja som tu kupila Samikovi dupačky v.68 CA.Stali 200,–.Na to že boli nosene tak to bolo hodne.Ale boli krásne,tak som mu kupila.Segra na SK v sekači kupila tiež CA za 10,–.Tiež dupajdy :lol:Neviem prečo je to tu take drahe.Asi preto,že tu chodia nakupovať Nemci,alebo už neviem…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.1.09 07:41
jirabobes píše:
Bebuska píše:
to to do nich pořád „hustíte“, že vám tak povídaj? :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: Tak tohle mě dostalo. :lol: :lol: :lol: Dobrá otázka.
No já jsem ukecaná až hrůza a když tu jiný posluchač není,talk holt pořád hustím do Radečka. :wink:
:lol: :lol: :lol: Ja moc ukecana nie som.Vidno to na Samikovi. :oops: :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.1.09 07:49
Bebuska píše:
Lena1 píše:To já taky zírám 8O
Bebuško, nejste sami. Vojta taky neříká vůbec nic.. Možná ted posledních pár dní slyším „jéé“ ale ta nějak divně.. :wink:
Tak že by Vojtové zkrátka nechtěli mluvit? :lol: On toho teda „nakecá“ dost, ale jen takové rádoby slabiky a mama, mami, občas jakoby mimi.
Např. dnes ráno ve čtyři (už po dvou hodinách převalování se a spíš nespaní, díky ucpanému chrochtavému nosu) si tleskal, lehnul, po:,–(il, tleskal, všechno strašně rychle za sebou a smál se, asi sedmkrát a pak si lehl, už se nepo:,–(il, za to začal zpívat. A já? Mě už omývali… 8O
:lol: :lol: :lol: :lol: Tak to si ma teraz poriadne pobavila.Až mi slzy vyhrkli,tak som sa smiala :lol: :lol: :lol: :lol: Samik netlieska :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.1.09 07:51
Lena1 píše:
KalinkaIvča píše:Jo a o tom přebalování mi taky nemluvte, jen ho chytnu za nohy že mu dám plínku, tak se zapře, prohne se jak luk a chce mi zmizet :roll:
Jj. Přesně tak.. :?
taky už musím někdy zvýšit hlas, tak to trochu pomůže. Sice začne brečet, ale leží.. :oops:
Ja keď zakričim tak začne řvať a kope ma.Nepomaha nič.Niekedy som tak vynervovana,že by som mu už dala na zadok.Ale nedam
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.1.09 07:54
Bebuska píše:
Holky, děkuju za názor. Jiřko, pochopila jsem, neboj, popsala jsi to hezky :) držím ho za kotníky, asi to opravdu není příjemný. A je fakt, že když to má až na zádech, tak ho div nepřevrátim, už jsem ho teď aspoň začla točit na bok. No ještě nějakou dobu budem muset vydržet, než bude na nočníku či na wc a pak bude dělat „komínek“ :lol:
Samik keď je pokakany až na zadičkach,tak ide pod vodu.Nemam nervy na to ho tu nahaňať a pak všetko čistiť od hovienok :roll: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
13.1.09 07:56

Ahoj a hezké ráno!

Já si tady udělám chlubící koutek, jo?
Tak kromě toho, že ještě nechodíme, umíme pár miminkových výrazů: Ňam ňam - jídlo
Pá pá - když mu dávám boty a kombinézu - jdeme ven
Há ha - jdeme spinkat
Máma, táta
bumbu - to je čajík
tam - když někam chce jít a ukáže to prstem
ty ty ty- když ví, že něco nesmí
brm brm - auto
to je asi všechno :wink:
ale pořád se jen šoupe po zadku zdechlinka naše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.1.09 07:58
Pajulena píše:Jinak Mates taky stavkuje s prebalovanim a dva dny nazpatek se vztekl, kdyz byl zrovna posrany az za usima, drapl si mezi nohy, vyskubl plinu a mrskl s ni na postel. Hovna vsude, tak se pralo :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Tak ste ma zamestnali po ranu :lol: :lol: :lol: Idem na kefe

Jo a mam 13 prispevkov zasebou.To bude určite rekord :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
13.1.09 08:02

Pajuleno, to jsi mě pobavila :lol:
Včerami sousedka říkala - má holku skoro 2 roky - že ji dala po obědě spát do postýlky a ona se pokakala a sundala si plenku a rozšlapala jí to po celé postýlce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.1.09 08:02

Tak len 12.Evička mi to prekazila :( :( :( :lol: :wink:

Krištufek je šikulka,že toho tolik umí :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
13.1.09 08:04

jéé Luciku promiň!!!!!! …jsem si nevšimla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.1.09 08:05
EvickaS píše:
jéé Luciku promiň!!!!!! …jsem si nevšimla :cry:
:lol: :lol: :lol: Dobre no… :lol: :lol: :lol:
Už fakt idem na to kafe,lebo tu padnem na klavesnicu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.1.09 08:29
Radka75 píše:
kitty25 píše:
jo já souhlasím spíš s Martinou, věci z nextu jsou větší.

Robik má 80, dávám body i 86 protože máme větší spotřebu, ale ty jsou mu větší a dlouhý rukávy, boty už by potřeboval ale 20.

Radko, můžeš mi koupit taky ty botičky?
já tam ve čtvrtek pošlu mamku, jakou chceš velikost? Jsou takové hnědé na zavazování plné polobotky.

Raduš asi tu 22, kdyby neměli tak 23? nechám to na tobě, prodat se dají vždy

Raduš a sandálky, kdyby měli 21, tak nám je vezmi, design je fuk, hlavně klučičí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.1.09 08:33
Bebuska píše:
Ahoj,Zírám na Lukáška, to s tím nočníkem mě dostalo, a ta slovní zásoba, Vojta neřekne pořád ani písmeno, by se dalo říct… :oops: to to do nich pořád „hustíte“, že vám tak povídaj? :oops:

klíííííd, Robik neříká nic, kromě tata, dada, mam. toť vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital