PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4308
12.1.09 22:03

Barčo , gratuluji k vánočnímu úspěchu! Teď načerpej síly a dej si něco dobrého, ať se cítíš dobře.

Janko , sice si to nepřečteš, ale ať se Vám na horách líbí!

Látkařky , než to zapomenu … ty kalhotky Taffeta, teda hrůza, už se mi rozpadly, a to jsem je dávala vesměs jen na noc. Je fakt, že jsem je dost vycpávala, ale takhle se zničit 8O
Zkusila jsem teď objednat od BL PUL svchňáčky natahovací, tak jsem na to zvědavá, přijdu buď zítra enbo ve středu.

Musím natáhnout metřík, zatím MS nedorazila a tuším … nechci to zakřiknout, kdyby nám to vyšlo na poprvé, to bylo něco, v to jsem nedoufala ani v nejdivočejších snech … uvidíme zítra …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.1.09 22:03
Bebuska píše:
to to do nich pořád „hustíte“, že vám tak povídaj? :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: Tak tohle mě dostalo. :lol: :lol: :lol: Dobrá otázka.
No já jsem ukecaná až hrůza a když tu jiný posluchač není,talk holt pořád hustím do Radečka. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
12.1.09 22:05
jirabobes píše:
Bebuska píše:
No já jsem ukecaná až hrůza a když tu jiný posluchač není,talk holt pořád hustím do Radečka. :wink:

Že jsi ukecaná, je vidět na příspěvcích :lol: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.1.09 22:08
KalinkaIvča píše:Musím natáhnout metřík, zatím MS nedorazila a tuším … nechci to zakřiknout, kdyby nám to vyšlo na poprvé, to bylo něco, v to jsem nedoufala ani v nejdivočejších snech … uvidíme zítra …

Tak teĎ jsem se netvářila útrpně,ale začala jsem se usmívat jako pako. :oops: Jsem tele a hned to beru zpět,ať to nezakřiknu. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
KalinkaIvča píše:
jirabobes píše:
Bebuska píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
KalinkaIvča píše:
jirabobes píše:
Bebuska píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: Nech si to.JO? :P :lol: :lol: :lol: A teď si vem,mít ukecaného muže a ještě i děti......no u nás není nuda nikdy. :wink: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
12.1.09 22:09
Bebuska píše:
Holky, zítra mi přijde návštěva a chci zkusit udělat tohle, teda jestli to nějak s Vojtou půjde..

Sýrové rohlíčky s česnekem

Ingredience: 500 g polohrubé mouky, 200 g Hery, 100 g strouhaného sýra do těsta, 1 kostička droždí (42 g), lžička soli, 1 vejce, 1 dcl mléka

Postup přípravy: Ze všech pří:,–( vypracujeme na vále hladké těsto (neděláme kvásek, kvasnice jen rozdrobíme). Necháme 1/2 hodiny odpočinout. Rozdělíme na 6 dílů, každý díl rozválíme na kolečko a uděláme z něj 16 výsečí. Na každou dáme trochu utřeného česneku se solí a svineme do rohlíčku. Nenecháváme kynout, potřeme vajíčkem, posypeme solí, mákem, sezamem, sýrem, atd. a hned pečeme.
96 rohlíčků = 2 plechy. Česneku padne nejméně 1 hlavička - čím více, tím lépe.

ja robim tieto len este pridam veeela cesnaku,to mi radi… :lol:
a robim to v pekarni..... :wink:
teda len cesto… :)
 http://www.mimibazar.sk/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
12.1.09 22:09

a dnes som robila toto…
http://www.mimibazar.sk/recept.php?… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
12.1.09 22:10
jirabobes píše:
Bebuska píše:

no já se mu asi moc nevěnuju, pořád mám ten pocit. Když on se zabaví sám… venku mu povídám, že támhle je haf a jede tramvaj a doma sem tam něco, ale nic stálého, aby si to asi zapamatoval. To se pak nemůžu divit, co? :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317

a zajtra robim toto..... :lol:

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308

A to jsem se chtěla zeptat, Kitty , Tvůj metřík je aktuální? Jak jste na tom? Vyzvídám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
12.1.09 22:14
martinaSK píše:
a dnes som robila toto…
http://www.mimibazar.sk/recept.php?… :lol:

ty jo, to vypadá jednodušše, já měla vždycky z koláčů hrůzu, to bych i mohla zvládnout..
i když já se spíš potřebuju dokopat vařit normální jídla, abych z toho mohla nakrmit i Vojtu, a ne mu něco vymýšlet, a pak večer něco honem kuchtit pro nás.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
12.1.09 22:16
martinaSK píše:
ja robim tieto len este pridam veeela cesnaku,to mi radi… :lol:
a robim to v pekarni..... :wink:
teda len cesto… :)

to vypadá taky dobře, na to „mém“ taky někdo v reakcích psal, že si to nechá jen prohnětat v DP, lehce nakynout, pak to vypne a dodělá ručně.. jo, já stále pekárnu ještě nezkolaudovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.1.09 22:17

Vlaďko
Tak vař vám jeho jídla.Dneska jsem neměla čas vařit dvě jídla,tak jsme všichni (krom školkáčků) měli vařené brambory a pečeného pangasia (jen zakápnutého oliv.olejem).Na talíři jsme si to osolili a byla to mňamka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
12.1.09 22:17

Tak ten česnekovej chleba jsem si uložila a snad ho i zítra udělám … můžete za to že mám teď chutě a budu muset něco zdlábnout 8) , holky, takhle před spaním sem dávat takový mňamky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí